Yves Robert wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Yves Robert

Pohlaví:
Muž
Narození:
19.6. 1920 - 07:00h
Místo:
Saumur
Země:
Věk:
† 81 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
10.5.2002 (Příčina: Selhání mozku)
Povolání:
režisér, herec

Yves Robert - Horoskop, Režijní filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
19.6.1920 - 07:00  
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
19.6.1920 - 06:00  
FR, Saumur:
47°16' s.š., 0°5' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Yves Robert 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Yves Robert
datum narození 19.6.1920
(režisér, herec, instagram)

Yves Robert - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Yves Robert - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1999) - Renoir à Hollywood
(1999) - Petits nuages d'été
(1998) - Disparus
(1997) - Jean Carmet, la liberté d'abord
(1996) - Thé ou café
(1996) - Sortez des rangs
(1996) - Histoire d'hommes
(1995) - Un siècle d'écrivains: Jacques Prévert
(1995) - Un siècle d'écrivains (TV seriál)
(1995) - Le Nez au vent
(1994) - Vincent à l'heure
(1994) - Montparnasse-Pondichéry
(1994) - Éclats de famille
(1992) - Rej výtržníků
(1992) - Krize
(1992) - Les Eaux dormantes
(1989) - Cher frangin
(1989) - Le Crime d'Antoine
(1987) - Divan, Le (TV seriál)
(1986) - Debutant
(1985) - L'Herbe rouge
(1985) - Billy Ze Kick
(1984) - Pas de vieux os
(1984) - Dvojče
(1983) - Vive la sociale!
(1983) - Garçon!
(1982) - Le Rose et le blanc
(1980) - Špatný syn
(1979) - Žena mezi psem a vlkem
(1979) - Ils sont grands, ces petits
(1976) - La nuit des Césars
(1976) - Soudce a vrah
(1976) - Le Petit Marcel
(1975) - Zvláštní oddělení
(1975) - Co je moc, to je moc
(1974) - Návrat velkého blondýna
(1974) - La Grande Paulette
(1973) - Nejpomatenější rozum
(1973) - Buď zdráv, umělče!
(1972) - Život plný malérů
(1972) - Velký blondýn s černou botou
(1972) - Le Viager
(1972) - Chère Louise
(1972) - Dobrodružství je dobrodružství
(1972) - Absences répétées
(1970) - Roztržitý
(1970) - Rošťák
(1970) - Le Pistonné
(1970) - Koňská hlava
(1970) - Le Cinéma de papa
(1969) - Clérambard
(1968) - Le Mois le plus beau
(1967) - Gloire à Félix Tournachon
(1967) - Idiot v Paříži
(1966) - Srdcový král
(1965) - La Communale
(1963) - Bébert et l'omnibus
(1962) - Cléo od pěti do sedmi
(1962) - La Cappadocce
(1961) - Smrt Belly
(1961) - Les Fiancés du pont Mac Donald ou (Méfiez-vous des lunettes noires)
(1960) - Francouzka a láska
(1960) - La Famille Fenouillard
(1960) - La Brune que voilà
(1959) - Vel' d'Hiv
(1959) - Zelená kobyla
(1959) - Podepsán Arsen Lupin
(1959) - Le Petit prof
(1959) - Nina
(1958) - Nevídáno, neslýcháno
(1958) - Les Femmes sont marrantes...
(1956) - Les Truands
(1956) - La Terreur des dames
(1956) - Folies-Bergère
(1955) - Velké manévry
(1955) - Špatné známosti
(1955) - Futures vedettes
(1954) - Les Hommes ne pensent qu'à ça
(1954) - Escalier de service
(1953) - Virgile
(1953) - Suivez cet homme
(1951) - La Rose rouge
(1951) - Juliette ou La clef des songes
(1951) - Deux sous de violettes
(1951) - Bibi Fricotin
(1950) - Le Tampon du capiston
(1948) - Les Dieux du dimanche

ASTROLOGIE
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Opice

Opice (Kov)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.6.1920 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Yves Robert 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Yves Robert - režisér, herec

se narodil 19.6.1920 ve městě Saumur
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Yves Robert

Dnes se narodili
Francie Isabelle Adjani
(*1955) herečka

Spojené státy Tobey Maguire
(*1975) herec

Česká republika Jan Hřebejk
(*1967) režisér, scénárista, herec

Bulharsko Monika Načeva
(*1966) herečka, zpěvačka, šansoniérka, členka Divadla Sklep

Česká republika Jarmila Šuláková
(*1929) moravská folklórní zpěvačka


Yves Robert
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Blíženci
27°37’
12
 
LunaLuna:
Lev
5°32’
1
 
MerkurMerkur:
Rak
20°39’
12
 
VenušeVenuše:
Blíženci
23°36’
12
 
MarsMars:
Váhy
23°17’
4
 
JupiterJupiter:
Lev
15°48’
2
 
SaturnSaturn:
Panna
6°23’
3
 
UranUran:
Ryby
5°38’
9
R
NeptunNeptun:
Lev
9°41’
2
 
PlutoPluto:
Rak
7°01’
12
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
13°22’
5
R
Černá LunaLilith:
Střelec
26°56’
6
 
CheirónCheirón:
Beran
10°13’
10
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
28°56’
2
Domy:
Rak
21°01’
Kozoroh
21°01’
2:
Lev
8°30’
8:
Vodnář
8°30’
3:
Lev
29°16’
9:
Vodnář
29°16’
Panna
26°48’
Ryby
26°48’
5:
Štír
4°06’
Býk
4°06’
6:
Střelec
16°14’
Blíženci
16°14’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
8xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Býk
23°55’
11
Slun./Luna:
Rak
16°35’
12


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Cusack
(*1966) herec, scénárista

Spojené státy Kathy Bates
(*1948) herečka

Francie Anny Duperey
(*1947) herečka, spisovatelka

Slovensko Andrea Verešová
(*1980) modelka

Česká republika Kamila Nývltová
(*1989) zpěvačka, muzikálová herečka, finalistka x factoru


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jack Lemmon
(*1925 - 2001) herec

Itálie Bud Spencer
(*1929 - 2016) herec, plavec, hráč vodního póla, podnikatel

Česká republika Emil Hácha
(*1872 - 1945) překladatel, prezident, právník

Česká republika Milada Horáková
(*1901 - 1950) politička, oběť justiční vraždy, symbol odporu proti totalitě

Finsko Tove Jansson
(*1914 - 2001) spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »