Zdeněk Žák wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Zdeněk Žák

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1952 (?)
Země:
Věk:
66 let
Povolání:
herec

Zdeněk Žák - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1952 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Zdeněk Žák 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Zdeněk Žák
datum narození v roce *1952
(herec, instagram)

Zdeněk Žák - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Ohnivý kuře (TV seriál)
(2015) - Vraždy v kruhu (TV seriál)
(2015) - Stopy života - Tatínek
(2015) - Gangster Ka
(2014) - Svatby v Benátkách (TV seriál)
(2014) - Jakub a jeho pán (divadelní záznam)
(2013) - Škoda lásky (TV seriál)
(2013) - PanMáma (TV seriál)
(2013) - Doktoři z Počátků (TV seriál)
(2012) - Život je ples (TV seriál)
(2012) - Záblesky chladné neděle
(2010) - Kriminálka Staré Město (TV seriál)
(2010) - Doktor pro zvláštní případy
(2010) - Ach, ty vraždy! (TV seriál)
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Vyprávěj (TV seriál)
(2009) - První krok (TV seriál)
(2009) - Poste restante (TV seriál)
(2008) - Na vlky železa
(2008) - Kriminálka Anděl (TV seriál)
(2008) - Expozitura (TV seriál)
(2008) - Černá sanitka (TV seriál)
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2006) - Příkopy (TV seriál)
(2006) - Obsluhoval jsem anglického krále
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2005) - Voděnka
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2005) - To nevymyslíš! (TV seriál)
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2005) - Dobrá čtvrť (TV seriál)
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV seriál)
(2004) - Náměstíčko (TV seriál)
(2004) - Místo nahoře (TV seriál)
(2004) - Černí baroni (TV seriál)
(2002) - Hezky od podlahy
(2002) - Vetřelci v Coloradu
(2002) - Únos domů
(2001) - Gulášek
(2001) - Nikdo neměl diabetes
(2001) - Naše děti
(2001) - Karlínská balada
(2001) - Chytit vítr
(2001) - Černí andělé (TV seriál)
(2000) - Válka ve třetím poschodí
(2000) - Stopař
(2000) - Přízraky mezi námi (TV seriál)
(1999) - Sjezd abiturientů
(1999) - Oběti: Přepadení
(1999) - Ctirad a Šárka v Šárce
(1998) - Nevyjasněná úmrtí: Smrt dobrodruha
(1998) - Tanec kolem zlatého vejce
(1998) - Ohrada snů
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
(1998) - Motel Anathema (TV seriál)
(1998) - Křehké touhy
(1998) - Královny kouzelného lesa
(1997) - Úsměvy
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Úraz
(1997) - Rodinné šperky
(1997) - Pražský písničkář (TV seriál)
(1997) - Králův šašek
(1996) - Slavík
(1996) - Poe a vražda krásné dívky
(1996) - O králi, hvězdáři, kejklíři a třech muzikantech
(1996) - Chladné srdce
(1996) - Dědo, čaruj
(1995) - Život na zámku (TV seriál)
(1995) - O kumburské Meluzíně
(1995) - Maminka
(1995) - Když se slunci nedaří (TV seriál)
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV seriál)
(1994) - Z rodu Přemyslovců (TV seriál)
(1994) - V erbu lvice
(1994) - O zvířatech a lidech (TV seriál)
(1994) - Nanebevstoupení Lojzka Lapáčka (TV seriál)
(1994) - Laskavý divák promine (TV seriál)
(1993) - Správná šestka (TV seriál)
(1993) - Pomalé šípy (TV seriál)
(1992) - Pan Dodd má schůzku
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1992) - Jánošova kouzelná flétnička
(1992) - Jak vyloupit banku
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV seriál)
(1991) - Území bílých králů (TV seriál)
(1991) - Tma
(1991) - Šťastlivec Sulla
(1991) - Sokratův podzim
(1991) - Proč pláčeš, břízo bílá
(1991) - Klauni a vlastenci
(1991) - Co teď a co potom? (TV seriál)
(1990) - Zabijáci
(1990) - O zapomnětlivém černokněžníkovi
(1990) - Houpačka
(1989) - Útěk s Cézarem
(1989) - Rubín má barvu krve
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Dlouhá míle (TV seriál)
(1989) - Blázni a děvčátka
(1988) - Všichni za jednoho
(1988) - Vlastně se nic nestalo
(1988) - Svědek času
(1988) - Rodáci (TV seriál)
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV seriál)
(1988) - Podivuhodný večer se slečnami
(1988) - Piloti
(1988) - O čem sní mladé dívky
(1988) - Merlin aneb Pustá zem (divadelní záznam)
(1988) - Hodinář
(1987) - Srdíčko
(1987) - Správná trefa
(1987) - Nepolepšitelný starý muž (TV seriál)
(1986) - Těžká hodina
(1986) - Preceptor
(1986) - Kus života
(1986) - Hvězdy nad Syslím údolím (TV seriál)
(1986) - Čtvrtá strana trojúhelníku
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV seriál)
(1985) - Rudin
(1985) - O chamtivém strašidle
(1984) - Tlustý pradědeček
(1984) - Sanitka (TV seriál)
(1984) - Jahody na stéble trávy (TV seriál)
(1984) - Bambinot (TV seriál)
(1983) - Stavy rachotí (TV seriál)
(1983) - Nevěsta z obrázku
(1982) - Sny o Zambezi
(1981) - Okres na severu (TV seriál)
(1980) - Dáme se do gala
(1980) - Přátelé Zeleného údolí (TV seriál)
(1980) - Postel s nebesy (TV seriál)
(1980) - Lavice, moje žena a já
(1980) - Hadač od Saidovy zahrady
(1980) - Bez ženské a bez tabáku (TV seriál)
(1979) - Případ IV. A
(1979) - Ohrožené město
(1979) - Inzerát
(1977) - Měsíční údolí
(1976) - Paleta lásky
(1976) - Muž na radnici (TV seriál)
(1976) - Až bude padat hvězda
(1975) - Čertova nevěsta
(1972) - Svatá noc
(1971) - Hezky od podlahy

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Drak

Drak (Voda)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Zdeněk Žák 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Zdeněk Žák - herec

se narodil v roce *1952 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Zdeněk Žák

Dnes se narodili
Spojené státy Brad Pitt
(*1963) herec

Spojené státy Ray Liotta
(*1954) herec

Spojené státy Betty Grable
(*1916) herečka

Spojené státy Katie Holmes
(*1978) herečka

Spojené státy DMX
(*1970) herec, zpěvák, rapper


Zdeněk Žák
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
18°34’
 
LunaLuna:
Kozoroh
6°18’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
19°04’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
14°21’
 
MarsMars:
Štír
1°10’
R
JupiterJupiter:
Býk
9°30’
 
SaturnSaturn:
Váhy
8°11’
R
UranUran:
Rak
12°37’
 
NeptunNeptun:
Váhy
19°02’
R
PlutoPluto:
Lev
19°26’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
24°57’
R
Černá LunaLilith:
Lev
8°06’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
10°53’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
3xZeměZemě
7xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Německo Til Schweiger
(*1963) herec, režisér

Spojené státy Jake Gyllenhaal
(*1980) herec

Česká republika Martin Stropnický
(*1956) herec, politik, diplomat, 16. ministr obrany ČR

Francie Édith Piaf
(*1915) herečka, zpěvačka, skladatelka

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884) československý komunistický politik, odborový předák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Martin Růžek
(*1918 - 1995) herec

Maďarsko Zsa Zsa Gabor
(*1915 - 2016) herečka

Francie Gilbert Bécaud
(*1927 - 2001) herec, zpěvák

Česká republika Václav Havel
(*1936 - 2011) bývalý prezident, dramatik, spisovatel

Polsko Johann Gottfried Herder
(*1744 - 1803) spisovatel, filosof



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »