blizenci

Dana Drábová
(2012): Hyde Park Civilizace

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1961 (?)
Země:
Věk:
60 let
Povolání:
jaderná fyzička, politička
Dana Drábová - Film: Hyde Park Civilizace
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2012, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2012 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Dana Drábová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Hyde Park Civilizace":
(*1936) Jiří Grygar

(*1955) Václav Cílek

(*1942) Věra Čáslavská

(*1947) Zahi Hawass

(*1946) Peter Singer

(*1933) Philip Zimbardo

(*1943) Martin Hilský

(*1943) Mnislav Zelený

(*1982) Erik Knopp (režisér)

(*1949) Cyril Höschl

(*1964) Radek Jaroš

(*1988) Daniel Stach

(*1963) Jan Šibík



Tranzitní horoskop (2012)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
12°39’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
11°00’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
5°46’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
28°07’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
15°20’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
7°02’
Býk
0°26’
SaturnSaturn:
Kozoroh
29°22’
Váhy
28°19’
UranUran:
Lev
22°11’
Beran
0°51’
NeptunNeptun:
Štír
9°05’
Vodnář
28°54’
PlutoPluto:
Panna
5°36’
Kozoroh
7°20’
S.UzelS.Uzel:
Panna
1°12’
Střelec
12°57’
Černá LunaLilith:
Lev
13°37’
Býk
1°45’
CheirónCheirón:
Ryby
6°40’
Ryby
1°55’

Dnes se narodili
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jitka Asterová
(*1959) herečka, moderátorka

Slovensko Dara Rolins
(*1972) zpěvačka

Slovensko Věra Tichánková
(*1920) herečka

Spojené státy Eli Wallach
(*1915) herec

Spojené státy Tom Waits
(*1949) herec, zpěvák, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Don Ameche
(*1908 - 1993) herec

Francie Johnny Hallyday
(*1943 - 2017) herec, zpěvák, kytarista

Velká Británie Peter Vaughan
(*1923 - 2016) herec

Německo Oskar Messter
(*1866 - 1943) režisér, vynálezce, sběratel

Francie Pierre Bost
(*1901 - 1975) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »