byk

Danny Trejo
(2010): The Devil Inside

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Echo Park, Los Angeles
Země:
Věk:
76 let
Povolání:
herec
Danny Trejo - Film: The Devil Inside
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2010, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2010 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Danny Trejo - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - What Would Trejo Do?
(2017) - Vieques
(2017) - The Last Duane
(2017) - Skinny Dip
(2017) - Repentance
(2017) - Raggedy Anne
(2017) - Machete Kills in Space
(2017) - Juarez 2045
(2017) - In with the Outlaws
(2017) - China Test Girls
(2017) - Human Factor
(2017) - Hooked
(2017) - Dark Moon
(2017) - Crowning Glory: A Psycho Thriller
(2017) - BorderCross
(2017) - Ambition
(2016) - 179th Street
(2016) - Tarantula
(2016) - Shadow Hill
(2016) - Range 15
(2016) - The Prey
(2016) - Path of Redemption
(2016) - Mucho Dinero
(2016) - Maximum Impact
(2016) - Halloweed
(2016) - Enter the Fist and the Golden Fleecing
(2016) - Death House
(2016) - Cyborg X
(2016) - Cross 2
(2016) - Beyond the Game
(2015) - Faith in the Big House
(2015) - East LA Interchange
(2015) - 4Got10
(2015) - Útok trojhlavého žraloka
(2015) - The Ridiculous 6
(2015) - The Green Ghost
(2015) - Pure Love
(2015) - Pig Goat Banana Cricket (TV seriál)
(2015) - No Way Out
(2015) - The Night Crew
(2015) - McDick
(2015) - L.A. Slasher
(2015) - Hope Lost
(2015) - Dodávka smrti
(2015) - Boost
(2015) - Bad Ass 3
(2015) - Alcatraz Prison Escape: Deathbed Confession
(2015) - A Horse Story
(2014) - Train - Angel in Blue Jeans (hudební videoklip)
(2014) - Lucha Underground
(2014) - Voodoo Possession
(2014) - The Burning Dead
(2014) - Strike One
(2014) - Scooby Doo: Vítězné góly
(2014) - Saint George (TV seriál)
(2014) - Redemption: The Darkness Descending
(2014) - Reaper
(2014) - Reach Me
(2014) - Preggoland
(2014) - Kniha života
(2014) - In the Blood
(2014) - Bullet
(2014) - Beyond Justice
(2014) - Bad Asses
(2014) - A zase ti Mupeti!
(2013) - Maylene and the Sons of Disaster: Open Your Eyes (hudební videoklip)
(2013) - Enrique Iglesias ft. Romeo Santos: Loco (hudební videoklip)
(2013) - CIRCUS HALLIGALLI
(2013) - Zombie Hunter
(2013) - Smrtící fachman
(2013) - Řežba v Tombstone
(2013) - Pravidla podsvětí
(2013) - Pendejo
(2013) - Maron (TV seriál)
(2013) - Machete zabíjí
(2013) - Kurjer iz Raja
(2013) - The Insomniac
(2013) - Chavez Cage of Glory
(2013) - Five Thirteen
(2013) - Counterpunch
(2013) - The Cloth
(2013) - Bilet na Vegas
(2013) - Bang.com
(2013) - Amelia's 25th
(2012) - Evening Urgant
(2012) - Tattoo Nation
(2012) - Veterán
(2012) - TripTank (TV seriál)
(2012) - Sushi girl
(2012) - Rise of the Zombies
(2012) - Rallye smrti: Peklo na zemi
(2012) - The High Fructose Adventures of Annoying Orange (TV seriál)
(2012) - Duchotřesení
(2012) - Dr. Fubalous (TV seriál)
(2012) - Bro'
(2012) - Breaking Wind
(2011) - St. James St. James Presents: Delirium Cinema
(2011) - Zahulíme, uvidíme 3
(2011) - Violet & Daisy
(2011) - Spy Kids 4D: Stroj času
(2011) - Poolboy: Drowning Out the Fury
(2011) - Odplata
(2011) - Mupeti
(2011) - Kříž
(2011) - In the Shadow
(2011) - Franklin a Bash (TV seriál)
(2011) - Dům u vycházejícího slunce
(2011) - Dark Games
(2011) - Černá mamba
(2011) - Blacktino
(2010) - Young Justice (TV seriál)
(2010) - Ve smrtelné pasti
(2010) - Toxic
(2010) - Six Days in Paradise
(2010) - Silný kalibr
(2010) - Shoot the Hero
(2010) - Shadows in Paradise
(2010) - Rallye smrti 2
(2010) - Predátoři
(2010) - Pastor Shepherd
(2010) - Machete Don't Text
(2010) - Machete
(2010) - Lean Like a Cholo
(2010) - The Lazarus Papers
(2010) - Justin Time
(2010) - Food Stamps
(2010) - The Devil Inside
(2010) - Boston Girls
(2010) - The Bill Collector
(2010) - Beatdown
(2010) - American Flyer
(2009) - Official Rejection
(2009) - Vzpoura strojů
(2009) - The Haunted World of El Superbeasto
(2009) - Taková moderní rodinka (TV seriál)
(2009) - Saint John of Las Vegas
(2009) - Modus Operandi
(2009) - Hranice
(2009) - The Grind
(2009) - Fanoušci
(2009) - Babysitters Beware
(2008) - Fallen Idols Aka DOPE.
(2008) - Zákon gangu (TV seriál)
(2008) - Valley of Angels
(2008) - Through the Valley
(2008) - Sám v temnotě 2
(2008) - Richard III
(2008) - Ranchero
(2008) - The No Sit List
(2008) - Juan Frances: Live
(2008) - Jake's Corner
(2008) - Infekce
(2008) - Chinaman's Chance
(2008) - The Boys of Ghost Town
(2008) - Perníkový táta (TV seriál)
(2007) - Scream Awards 2007
(2007) - Zastánci blahobytu (TV seriál)
(2007) - Zákon ulice
(2007) - Výheň
(2007) - Phineas & Ferb (TV seriál)
(2007) - On Bloody Sunday
(2007) - Chechták
(2007) - Halloween
(2007) - Grindhouse: Machete
(2007) - Delta fór
(2007) - The Blue Rose
(2007) - Bitva o planetu Terra 3D
(2006) - Vengeance
(2006) - TV: The Movie
(2006) - Taphephobia
(2006) - Slayer
(2006) - Sherrybaby
(2006) - Sedm mumií
(2006) - Propensity
(2006) - Nice Guys
(2006) - Living the Dream
(2006) - Krevní pouta (TV seriál)
(2006) - Jack's Law
(2006) - Hood of Horror
(2006) - Heist (TV seriál)
(2006) - Death Row
(2006) - Danny Roane: First Time Director
(2005) - 30 Days in Hell: The Making of 'The Devil's Rejects'
(2005) - The Making of 'Heat'
(2005) - Champion
(2005) - Vyvrženci pekla
(2005) - Vrána 4: Pekelný kněz
(2005) - Venice Underground
(2005) - Unscripted (TV seriál)
(2005) - Tennis, Anyone...?
(2005) - Stopař duchů
(2005) - Sběratelé kostí (TV seriál)
(2005) - On Screen (TV seriál)
(2005) - Dreaming on Christmas
(2005) - The Curse of El Charro
(2005) - El Camino del diablo
(2005) - All Souls Day: Dia de los Muertos
(2004) - Turned Out: Sexual Assault Behind Bars
(2004) - Ztracen
(2004) - Zprávař: Příběh Rona Burgundyho
Spoluherci ve filmu "The Devil Inside":
(*1979) Sara Downing

(*1976) Alex A. Quinn

(*1963) Richmond Arquette



Tranzitní horoskop (2010)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
25°28’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
9°06’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
6°47’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
14°12’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
26°30’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
18°41’
Vodnář
26°27’
SaturnSaturn:
Blíženci
25°36’
Váhy
4°31’
UranUran:
Blíženci
8°06’
Ryby
23°06’
NeptunNeptun:
Váhy
1°39’
Vodnář
24°35’
PlutoPluto:
Lev
6°34’
Kozoroh
3°19’
S.UzelS.Uzel:
Lev
0°57’
Kozoroh
21°36’
Černá LunaLilith:
Panna
9°44’
Vodnář
10°14’
CheirónCheirón:
Panna
9°25’
Vodnář
23°08’

Dnes se narodili
Spojené státy Tom Cruise
(*1962) herec

Dánsko Connie Nielsen
(*1965) herečka

Česká republika Jana Švandová
(*1947) herečka

Austrálie Julian Assange
(*1971) programátor, internetový aktivista, zakladatel serveru Wikileaks

Česká republika Petr Chobot
(*1967) cestovatel, šaman, guru


Zítra slaví narozeniny
Irsko Stephen Boyd
(*1931) herec

Česká republika Oldřich Lipský
(*1924) scénárista, režisér

Japonsko Tomio Okamura
(*1972) podnikatel, politik, poslanec, zakladatel hnutí Úsvit a SPD

Finsko Sonja Tammela
(*1937) norská královna

Francie Giuseppe Garibaldi
(*1807) vůdce vlastenců v partyzánské válce


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jim Morrison
(*1943 - 1971) zpěvák, muzikant, básník

Francie André Citroën
(*1878 - 1935) průmyslník, automobilový průkopník

Česká republika Emil Kolben
(*1862 - 1943) jeden z nejvýznamnějších podnikatelů meziválečného československa

Slovensko Ivan Palúch
(*1940 - 2015) herec

Itálie Paolo Villaggio
(*1932 - 2017) herec, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »