panna

Ethan Coen
(1991): Barton Fink

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Minneapolis, Minnesota
Země:
Věk:
62 let
Povolání:
scénárista, režisér
Ethan Coen - Film: Barton Fink
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1991, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1991 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ethan Coen - Střihačská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Barton Fink":
(*1957) Steve Buscemi

(*1952) John Goodman

(*1957) John Turturro

(*1955) Judy Davis

(*1947) Richard Portnow

(*1966) Max Grodénchik

(*1953) Tony Shalhoub

(*1954) Joel Coen (režisér)

(*1954) Joel Coen (scénárista)

(*1954) Joel Coen (střihač)

(*1940) John Mahoney

(*1941) Michael Lerner

(*1950) Jon Polito

(*1964) Jana Marie Hupp

(*1955) Carter Burwell (hudební skladatel)

(*1949) Roger Deakins (kameraman)

(*1946) Darwyn Swalve



Tranzitní horoskop (1991)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
28°13’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
25°29’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
11°35’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
8°29’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
28°15’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
9°05’
Lev
11°56’
SaturnSaturn:
Střelec
8°58’
Kozoroh
25°43’
UranUran:
Lev
10°16’
Kozoroh
9°45’
NeptunNeptun:
Štír
1°06’
Kozoroh
14°08’
PlutoPluto:
Panna
1°04’
Štír
19°36’
S.UzelS.Uzel:
Štír
12°45’
Kozoroh
29°06’
Černá LunaLilith:
Ryby
13°09’
Střelec
17°17’
CheirónCheirón:
Vodnář
12°45’
Rak
25°14’

Dnes se narodili
Spojené státy Mark Wahlberg
(*1971) herec, model, rapper

Česká republika Jitka Zelenková
(*1950) zpěvačka

Česká republika Markéta Mayerová
(*1967) moderátorka

Itálie Italo Balbo
(*1896) italský letec a velitel tzv. černých košil

Česká republika Stanislav Kostka Neumann
(*1875) básník


Zítra slaví narozeniny
Dominikánská republika Maria Montez
(*1920) herečka

Česká republika Táňa Fischerová
(*1947) herečka, spisovatelka, moderátorka, politička

Rusko Alexandr Sergejevič Puškin
(*1799) spisovatel

Švýcarsko Sigfried Wagner
(*1869) hudební skladatel, dirigent, syn Richarda Wagnera a vnuk Ference Liszta

Německo Alexandra Fjodorovna Hessenská
(*1872) princezna hesenská, sňatkem poslední ruská carevna


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Ronald Reagan
(*1911 - 2004) 40 prezident USA, 33 guvernér Kalifornie

Německo Carl Maria von Weber
(*1786 - 1826) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent

Kanada Lois M. Rodden
(*1928 - 2003) astroložka

Slovensko Ivan Krajíček
(*1940 - 1997) herec, režisér, zpěvák, moderátor, lid. bavič

Spojené státy O'Henry
(*1862 - 1910) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Úplněk ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »