stir

Eva Dahr
(1997): 1996: Pust på meg!

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Oslo
Země:
Věk:
62 let
Povolání:
režisérka
Eva Dahr - Film: 1996: Pust på meg!
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1997, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1997 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Eva Dahr - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "1996: Pust på meg!":
(*1946) Krister Henriksson

(*1960) Erik Poppe (kameraman)

(*1948) Bjørn Sundquist

(*1949) Oddvar Einarson (režisér)

(*1931) Klaus Rifbjerg (scénárista)

(*1965) Marius Holst (režisér)



Tranzitní horoskop (1997)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
6°33’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
7°35’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
21°50’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
3°31’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
29°35’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
10°53’
Kozoroh
25°17’
SaturnSaturn:
Střelec
22°30’
Beran
1°21’
UranUran:
Lev
16°07’
Vodnář
3°17’
NeptunNeptun:
Štír
4°35’
Kozoroh
26°50’
PlutoPluto:
Panna
3°52’
Střelec
4°24’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
21°21’
Váhy
3°01’
Černá LunaLilith:
Beran
28°02’
Lev
21°28’
CheirónCheirón:
Vodnář
17°39’
Štír
0°15’

Dnes se narodili
Velká Británie John Hurt
(*1940) herec

Spojené státy Balthazar Getty
(*1975) herec

Spojené státy Linda Blair
(*1959) herečka

Spojené státy Jim Jarmusch
(*1953) režisér, scénárista, herec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS


Zítra slaví narozeniny
Nizozemsko Rutger Hauer
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Richard Dean Anderson
(*1950) herec, představitel MacGyvera

Francie Jeanne Moreau
(*1928) herečka

Česká republika Jan Keller
(*1955) sociolog, filozof, publicista, environmentalista, poslanec

Francie Stendhal
(*1783) spisovatel, představitel kritického realismu a romantismu


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Jean Simmons
(*1929 - 2010) herečka

Austrálie Heath Ledger
(*1979 - 2008) herec, zpěvák

Spojené státy Telly Savalas
(*1924 - 1994) herec, režisér

Spojené státy Lyndon B. Johnson
(*1908 - 1973) 36. prezident usa

Velká Británie královna Viktorie
(*1819 - 1901) britská královna a indická císařovna



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »