lev

Isaak Šmaruk
(1953): Marinin osud

Narození:
Země:
Něžin, Černigovská provincie, Ruské impérium(?)
Věk:
† 75 let
Úmrtí:
Povolání:
režisér
Isaak Šmaruk - Film: Marinin osud
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1953, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1953 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Isaak Šmaruk - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Marinin osud":
(*1918) Michajl Kuzněcov

(*1915) Boris Andrejev

(*1912) Nikolaj Gricenko

(*1912) Viktor Ivčenko (režisér)

(*1922) Jevgenij Matvejev



Tranzitní horoskop (1953)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
28°29’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
20°41’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
24°19’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
3°57’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
10°25’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
13°04’
Býk
11°00’
SaturnSaturn:
Býk
6°34’
Váhy
26°15’
UranUran:
Kozoroh
21°53’
Rak
16°44’
NeptunNeptun:
Rak
20°29’
Váhy
23°43’
PlutoPluto:
Blíženci
27°41’
Lev
22°56’
S.UzelS.Uzel:
Býk
23°24’
Vodnář
14°03’
Černá LunaLilith:
Štír
17°15’
Panna
0°56’
CheirónCheirón:
Ryby
0°20’
Kozoroh
13°39’

Dnes se narodili
Velká Británie Deborah Kerr
(*1921) herečka

Itálie Monica Bellucci
(*1964) herečka, módná návrhárka

Spojené státy Fran Drescher
(*1957) herečka, scénáristka, bavička, aktivistka

Spojené státy Truman Capote
(*1924) spisovatel, herec a novinář

Francie Marion Cotillard
(*1975) herečka, zpěvačka


Zítra slaví narozeniny
Irsko Richard Harris
(*1930) herec

Velká Británie Julie Andrews
(*1935) herečka, zpěvačka, spisovatelka

Česká republika Jiří Suchý
(*1931) skladatel, hudebník, textař, spisovatel, básník, výtvarník, grafik, divadelník

Velká Británie Rupert Friend
(*1981) herec

Česká republika Nina Jiránková
(*1927) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Dean
(*1931 - 1955) herec

Česká republika Miloš Macourek
(*1926 - 2002) režisér, dramatik, básník, filmový scenárista, autor pohádkových próz

Francie Georges Ernest Boulanger
(*1837 - 1891) francouzský generál a významný politik 90

Německo Oswald Mathias Ungers
(*1926 - 2007) architekt

Německo Simone Signoret
(*1921 - 1985) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »