ryby

Jan Šikl
(2003): Když musíš, tak musíš?

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1957 (?)
Země:
Věk:
63 let
Povolání:
scénárista, režisér
Jan Šikl - Film: Když musíš, tak musíš?
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2003, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2003 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jan Šikl - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Jan Šikl - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Když musíš, tak musíš?":
(*1949) Helena Třeštíková (režisérka)

(*1949) Helena Třeštíková (scénáristka)

(*1973) Martin Štoll (režisér)

(*1973) Robert Sedláček (režisér)

(*1943) Tomáš Škrdlant (režisér)

(*1952) Martin Slunečko (režisér)

(*1977) Kateřina Bradáčová



Tranzitní horoskop (2003)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
3°36’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
14°59’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
14°03’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
20°48’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
15°21’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
29°42’
Lev
16°50’
SaturnSaturn:
Střelec
13°35’
Blíženci
24°24’
UranUran:
Lev
3°46’
Vodnář
26°17’
NeptunNeptun:
Štír
2°29’
Vodnář
9°34’
PlutoPluto:
Lev
29°06’
Střelec
18°17’
S.UzelS.Uzel:
Štír
23°56’
Blíženci
7°00’
Černá LunaLilith:
Vodnář
19°32’
Beran
25°33’
CheirónCheirón:
Vodnář
13°35’
Kozoroh
10°48’

Dnes se narodili
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) herec

Česká republika František Filipovský
(*1907) herec, dabér

Česká republika Martin Růžek
(*1918) herec

Rakousko Romy Schneider
(*1938) herečka

Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) režisér, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy George C. Scott
(*1927 - 1999) herec

Itálie papež Klement XIV.
(*1705 - 1774) 249. papež

Bělorusko Irving Berlin
(*1888 - 1989) herec

Spojené státy Eddie Fisher
(*1928 - 2010) zpěvák, herec

Francie Rose Bertin
(*1747 - 1813) kloboučnice, švadlena, módní návrhářka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »