kozoroh

Jana Staňková
(1979): Případ IV. A

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1957 (?)
Země:
Věk:
65 let
Povolání:
herečka
Jana Staňková - Film: Případ IV. A
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1979, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1979 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jana Staňková - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Případ IV. A":
(*1939) Zuzana Fišárková

(*1957) Miluše Šplechtová

(*1957) Michal Nesvadba

(*1936) Jan Kačer (režisér)

(*1952) Zdeněk Žák

(*1957) Marek Eben

(*1952) Marie Logojdová

(*1921) Vlasta Vlasáková

(*1924) Miroslav Horák

(*1943) Jan Vlasák

(*1933) Drahomír Ožana

(*1957) Anna Bazgerová

(*1927) Jiřina Froňková

(*1939) Stanislav Šárský

(*1918) Bedřich Kolliner

(*1961) Lenka Kucharská



Tranzitní horoskop (1979)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
27°07’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
14°45’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
12°38’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
5°48’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
23°19’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
1°47’
Lev
6°56’
SaturnSaturn:
Střelec
10°58’
Panna
13°53’
UranUran:
Lev
5°16’
Štír
19°43’
NeptunNeptun:
Štír
2°31’
Střelec
18°50’
PlutoPluto:
Lev
29°57’
Váhy
19°06’
S.UzelS.Uzel:
Štír
25°50’
Panna
21°11’
Černá LunaLilith:
Vodnář
15°30’
Lev
9°00’
CheirónCheirón:
Vodnář
10°48’
Býk
5°08’

Dnes se narodili
Spojené státy Keith Carradine
(*1949) herec

Spojené státy Dustin Hoffman
(*1937) herec, režisér

Spojené státy Sylvia Sidney
(*1910) herečka

Velká Británie The Edge
(*1961) hudebník, skladatel a zpěvák

Česká republika Josef Suk mladší
(*1929) houslista, národní umělec


Zítra slaví narozeniny
Austrálie Eric Bana
(*1968) herec

Spojené státy Whitney Houston
(*1963) herečka, zpěvačka

Spojené státy Melanie Griffith
(*1957) herečka

Česká republika Eva Pilarová
(*1939) zpěvačka

Francie Audrey Tautou
(*1976) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Hlinomaz
(*1914 - 1978) herec, novinář, ilustrátor, naivní malíř

Spojené státy Karen Black
(*1939 - 2013) herečka

Německo Erich Hoepner
(*1886 - 1944) generálplukovník německého Wehrmachtu

Česká republika Jiřina Švorcová
(*1928 - 2011) herečka

Spojené státy Glen Campbell
(*1936 - 2017) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »