lev

Jason Statham
(2016): Pretty, Baby, Machine

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
53 let
Povolání:
herec, model, potápěč
Jason Statham - Film: Pretty, Baby, Machine
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2016, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2016 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jason Statham - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Spy 2
(2017) - Fast 8
(2016) - Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
(2016) - Pretty, Baby, Machine
(2016) - Mechanic: Resurrection
(2016) - Crank 3
(2015) - Špión
(2015) - Rychle a zběsile 7
(2015) - Heat
(2014) - Calvin Harris - Summer (hudební videoklip)
(2014) - Expendables: Postradatelní 3
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - A Black Rose That Grew Through Concrete
(2013) - Rychle a zběsile 6
(2013) - Parker
(2013) - Nevyřízený účet
(2013) - Crazy Joe
(2012) - Evening Urgant
(2012) - Le Mans - Každá vteřina se počítá
(2012) - Safe
(2012) - Expendables: Postradatelní 2
(2011) - Mechanik zabiják
(2011) - Gnomeo & Julie
(2011) - Elitní zabijáci
(2011) - Blesk
(2010) - Inferno: The Making of 'The Expendables'
(2010) - 13
(2010) - Expendables: Postradatelní
(2009) - Spike's Guys Choice
(2009) - Direct Your Own Damn Movie!
(2009) - Zastav a nepřežiješ 2 - Vysoké napětí
(2008) - Truth in 24
(2008) - Rallye smrti
(2008) - Kurýr 3
(2008) - Čistá práce
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - Ve jménu krále
(2007) - Boj
(2006) - Zastav a nepřežiješ
(2006) - Růžový panter
(2005) - Revolver
(2005) - London
(2005) - Kurýr 2
(2005) - Chaos
(2004) - Collateral
(2004) - Cellular
(2003) - UFC 44: Undisputed
(2003) - Loupež po italsku
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - Ultimate Fights from the Movies
(2002) - Jet Li Is 'The One'
(2002) - Kurýr
(2001) - Jedinečný
(2001) - Fotbal za mřížemi
(2001) - Duchové Marsu
(2000) - Turn It Up
(2000) - Podfu(c)k
(1998) - Sbal prachy a vypadni
Spoluherci ve filmu "Pretty, Baby, Machine":
(*1952) Mickey Rourke

(*1942) Ian McShane



Tranzitní horoskop (2016)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
2°48’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
0°00’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
13°58’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
10°54’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
3°12’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
12°36’
Panna
23°09’
SaturnSaturn:
Beran
12°27’
Střelec
11°11’
UranUran:
Panna
21°43’
Beran
16°34’
NeptunNeptun:
Štír
21°35’
Ryby
7°33’
PlutoPluto:
Panna
18°48’
Kozoroh
15°03’
S.UzelS.Uzel:
Býk
2°23’
Panna
25°34’
Černá LunaLilith:
Beran
23°35’
Váhy
14°19’
CheirónCheirón:
Ryby
29°35’
Ryby
17°28’

Dnes se narodili
Francie Josef Laufer
(*1939) zpěvák, herec, textař, moderátor

Spojené státy Hulk Hogan
(*1953) herec, wrestler

Austrálie Chris Hemsworth
(*1983) herec

Česká republika Jan Palach
(*1948) student který obětoval svůj život na protest proti potlačování svobod

Spojené státy Frederick W. Smith
(*1944) zakladatel, předseda a prezident FedEx


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Ewa Farna
(*1993) zpěvačka, skladatelka

Francie François Hollande
(*1954) politik, prezident

Ukrajina Helena Petrovna Blavatská
(*1831) okultistka, filosofka, novinářka, zakladatelka Theosofické společnosti

Rakousko Erwin Schrödinger
(*1887) teoretický fyzik, jeden ze zakladatelů kvantové mechaniky

Velká Británie Tyson Fury
(*1988) boxer


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Peter Cushing
(*1913 - 1994) herec

Spojené státy Robin Williams
(*1951 - 2014) herec, komik

Česká republika Ladislav Stroupežnický
(*1850 - 1892) dramatik, prozaik

Spojené státy Jackson Pollock
(*1912 - 1956) malíř

Makedonie Baba Vanga
(*1911 - 1996) bulharská senzibilka, nevidomá věštkyně, morální autorita



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »