rak

Jean Boyer
(1952): Le Trou normand

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Paříž
Země:
Věk:
† 63 let
Úmrtí:
Povolání:
režisér, scénárista, herec
Jean Boyer - Film: Le Trou normand
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1952, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1952 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jean Boyer - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1964) - Relaxe-toi chérie
(1963) - Le Coup de bambou
(1962) - Virginie
(1962) - C'est pas moi, c'est l'autre
(1961) - Les Croulants se portent bien
(1960) - Bouche cousue
(1959) - Nina
(1959) - L'Increvable
(1959) - Le Confident de ces dames
(1958) - Les Vignes du seigneur
(1957) - Sénéchal le magnifique
(1957) - Mademoiselle et son gang
(1957) - Le Chômeur de Clochemerle
(1956) - La Terreur des dames
(1956) - Le Couturier de ces dames
(1955) - La Madelon
(1954) - J'avais sept filles
(1953) - Il paese dei campanelli
(1953) - Femmes de Paris
(1952) - Le Trou normand
(1952) - Coiffeur pour dames
(1952) - Cent francs par seconde
(1951) - Pojedeme do Monte Carla
(1951) - Muž, který prochází zdí
(1951) - Monte Carlo Baby
(1950) - Le Rosier de Madame Husson
(1950) - Nous irons à Paris
(1949) - Valse brillante
(1949) - Une femme par jour
(1949) - Tous les chemins mènent à Rome
(1948) - Mademoiselle s'amuse
(1947) - Les Aventures de Casanova
(1946) - On ne meurt pas comme ça
(1946) - La Femme fatale
(1944) - Il Diavolo va in collegio
(1943) - La Bonne étoile
(1942) - Le Prince charmant
(1942) - Frédérica
(1942) - Boléro
(1942) - À vos ordres, Madame
(1941) - La Romance de Paris
(1941) - Chèque au porteur
(1941) - Fernandel akrobatem
(1940) - Sérénade
(1940) - Miquette
(1939) - Noix de coco
(1939) - Circonstances atténuantes
(1938) - Mon curé chez les riches
(1938) - Ma soeur de lait
(1938) - La Chaleur du sein
(1936) - Un mauvais garçon
(1936) - Prends la route
(1935) - Roses Noires
(1935) - Les Époux célibataires
(1934) - Antonia, romance hongroise
(1933) - L'Amour guide
(1932) - Monsieur, Madame et Bibi
(1931) - Le Congrès s'amuse
(1931) - Calais-Douvres

Jean Boyer - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Jean Boyer - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Le Trou normand":
(*1934) Brigitte Bardot

(*1917) Bourvil

(*1885) Jeanne Fusier-Gir

(*1884) Pierre Larquey

(*1892) Noël Roquevert

(*1895) Jane Marken

(*1892) Georges Baconnet

(*1931) Nadine Basile

(*1923) Roger Pierre

(*1919) Jack Ary

(*1908) André Dalibert

(*1916) Marcel Charvey

(*1908) Paul Misraki (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1952)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
4°09’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
2°50’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
25°29’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
19°19’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
20°31’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
8°42’
Beran
5°59’
SaturnSaturn:
Kozoroh
13°46’
Váhy
14°29’
UranUran:
Střelec
14°05’
Rak
12°02’
NeptunNeptun:
Blíženci
29°09’
Váhy
21°34’
PlutoPluto:
Blíženci
17°34’
Lev
21°12’
S.UzelS.Uzel:
Štír
20°29’
Ryby
3°25’
Černá LunaLilith:
Štír
4°46’
Rak
20°20’
CheirónCheirón:
Kozoroh
2°20’
Kozoroh
5°20’

Dnes se narodili
Spojené státy Keith Carradine
(*1949) herec

Spojené státy Dustin Hoffman
(*1937) herec, režisér

Spojené státy Sylvia Sidney
(*1910) herečka

Velká Británie The Edge
(*1961) hudebník, skladatel a zpěvák

Česká republika Josef Suk mladší
(*1929) houslista, národní umělec


Zítra slaví narozeniny
Austrálie Eric Bana
(*1968) herec

Spojené státy Whitney Houston
(*1963) herečka, zpěvačka

Spojené státy Melanie Griffith
(*1957) herečka

Česká republika Eva Pilarová
(*1939) zpěvačka

Francie Audrey Tautou
(*1976) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Hlinomaz
(*1914 - 1978) herec, novinář, ilustrátor, naivní malíř

Spojené státy Karen Black
(*1939 - 2013) herečka

Německo Erich Hoepner
(*1886 - 1944) generálplukovník německého Wehrmachtu

Česká republika Jiřina Švorcová
(*1928 - 2011) herečka

Spojené státy Glen Campbell
(*1936 - 2017) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »