blizenci

Jean Dujardin
(2002): A L'abri des regards indiscrets,

Pohlaví:
Muž
Narození:
19.6. 1972 - 04:50h
Místo:
Rueil-Malmaison
Země:
Věk:
48 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec
Jean Dujardin - Film: A L'abri des regards indiscrets,
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2002, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2002 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jean Dujardin - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Belmondo
(2016) - Za láskou vzhůru
(2016) - Un homme à la hauteur
(2016) - Brice de Nice 3
(2015) - Un plus une
(2014) - Památkáři
(2014) - La French
(2013) - 85. Annual Academy Awards
(2013) - Le débarquement
(2013) - Vlk z Wall Street
(2013) - Le Petit joueur
(2013) - Orage d'une nuit d'été
(2013) - Möbius
(2012) - 84. Annual Academy Awards
(2012) - The Orange BAFTA Film Awards 2012
(2012) - Oscar's Red Carpet 2012
(2012) - Nevěrníci
(2011) - Belmondo, itinéraire...
(2011) - Touch of Evil
(2011) - The Artist
(2010) - Zvonění ledu
(2010) - Un balcon sur la mer
(2010) - Milosrdné lži
(2009) - La Traversée du désir
(2009) - Rychlejší než vlastní stín
(2009) - OSS 117: Ztracen v Riu
(2008) - Muž a jeho pes
(2008) - Ca$h
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - 99 franků
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2007) - Cherche fiancé tous frais payés
(2007) - Falešná identita
(2007) - Deux sur la balançoire
(2006) - Salut les Terriens
(2006) - Agent 117
(2005) - La Vie de Michel Muller est plus belle que la vôtre
(2005) - Manželka mého partnera
(2005) - Il ne faut jurer... de rien!
(2005) - Brice de Nice
(2004) - Vdavky, sňatky, svazky
(2004) - Krvavý prachy
(2004) - Daltoni
(2003) - Vítejte u Rozových
(2003) - Toutes les filles sont folles
(2003) - Les Clefs de bagnole
(2002) - En aparté (TV seriál)
(2002) - A L'abri des regards indiscrets,
(2002) - Kdybych byl bohatý
(2001) - Y a un début à tout
(2000) - On ne peut pas plaire à tout le monde
(1999) - Un gars, une fille (TV seriál)
(1998) - Vivement dimanche prochain
(1998) - Tapis rouge
(1998) - Union libre (TV seriál)
(1998) - Farce attaque (TV seriál)
(1984) - Cinema 3
(1976) - La nuit des Césars

Jean Dujardin - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Jean Dujardin - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "A L'abri des regards indiscrets,":
(*1932) Jean-Pierre Cassel

(*1959) François Morel

(*1960) François Levantal

(*1959) Zabou Breitman

(*1980) Aurélien Wiik

(*1962) Isabelle Nanty

(*1971) Alexandra Lamy

(*1959) Didier Bourdon

(*1982) Cécile Cassel

(*1980) Hugo Gélin (scénárista)

(*1980) Hugo Gélin (režisér)

(*1948) Daniel Russo



Tranzitní horoskop (2002)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
27°57’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
3°38’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
13°58’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
25°32’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
23°58’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
4°10’
Rak
10°35’
SaturnSaturn:
Blíženci
12°23’
Blíženci
9°17’
UranUran:
Váhy
14°11’
Vodnář
22°28’
NeptunNeptun:
Střelec
3°14’
Vodnář
7°27’
PlutoPluto:
Panna
29°20’
Střelec
16°03’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
27°37’
Blíženci
26°19’
Černá LunaLilith:
Štír
12°59’
Ryby
14°44’
CheirónCheirón:
Beran
16°56’
Kozoroh
2°13’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Blíženci
27°08’
4. IC:
Lev
24°51’
7. DSC:
Střelec
27°08’
10. MC:
Vodnář
24°51’

Dnes se narodili
Irsko Stephen Boyd
(*1931) herec

Česká republika Oldřich Lipský
(*1924) scénárista, režisér

Japonsko Tomio Okamura
(*1972) podnikatel, politik, poslanec, zakladatel hnutí Úsvit a SPD

Finsko Sonja Tammela
(*1937) norská královna

Francie Giuseppe Garibaldi
(*1807) vůdce vlastenců v partyzánské válce


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Ljuba Krbová
(*1958) herečka, sportovkyně, manželka spisovatele Ondřeje Neffa

Francie Jean Cocteau
(*1889) režisér, scénárista, kameraman, herec

Francie Eva Green
(*1980) herečka, modelka

Spojené státy RZA
(*1969) skladatel, herec, rapper

Česká republika Viktor Sodoma
(*1945) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Voskovec
(*1905 - 1981) režisér, textař, dramatik, spisovatel, básník, divadelní a filmový herec

Česká republika Vladimír Ráž
(*1923 - 2000) pohádkový herec, představitel krále Miroslava v pohádce Pyšná princezna

Česká republika Aleš Jarý
(*1958 - 2015) herec, dabér

Spojené státy John Adams
(*1735 - 1826) 2. prezident usa

Spojené státy Thomas Jefferson
(*1743 - 1826) 3. prezident usa



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »