strelec

Jean Durand
(1912): L'Homme et l'ourse

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Paříž
Země:
Věk:
† 63 let
Úmrtí:
Povolání:
režisér
Jean Durand - Film: L'Homme et l'ourse
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1912, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1912 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jean Durand - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1926) - Face aux loups
(1925) - La Chaussée des géants
(1922) - Marie, la femme au singe
(1922) - Marie chez les loups
(1922) - Marie chez les fauves
(1922) - Impéria
(1921) - Marie la bohémienne
(1920) - Marie la gaieté
(1918) - Serpentin et son modèle
(1914) - Onésime gardien du foyer
(1914) - Les Lions dans la nuit
(1914) - Le Jugement du fauve
(1914) - La Chasse à l'homme
(1914) - Fauves et bandits
(1914) - L'Enfant et le chien
(1914) - Les Doigts qui étranglent
(1913) - Onésime sur le sentier de guerre
(1913) - Onésime se marie, Calino aussi
(1913) - Onésime et le coeur du tzigane
(1913) - Onésime et la panthère de Calino
(1913) - Onésime débute au théâtre
(1913) - Onésime aime trop sa belle-mère
(1912) - Železnice smrti
(1912) - Zigoto et le château mystérieux
(1912) - Zigoto et la blanchisseuse
(1912) - Zigoto en pleine lune de miel
(1912) - Ve spárech
(1912) - Le Révolver matrimonial
(1912) - Les Papiers du mort
(1912) - Onésime horloger
(1912) - Onésime et le nourrisson de la nourrice indigne
(1912) - Onésime et le chien bienfaisant
(1912) - Onésime et la toilette de Mademoiselle Badinois
(1912) - Onésime est trop timide
(1912) - La Mort du milliardaire
(1912) - Horoucí srdce: indiánský příběh
(1912) - L'Homme et l'ourse
(1912) - La Course à l'amour
(1912) - Le Collier vivant
(1912) - Calino chef de gare
(1912) - Calino dompteur par amour
(1911) - Sto dolarů živý nebo mrtvý
(1911) - Prérie v plamenech
(1911) - Eugénie, redresse-toi
(1911) - Calino veut être cow-boy
(1910) - Le Rembrandt de la rue Lepic
(1910) - Oběšení v Jefferson City
(1910) - Les Aventures d'un cow-boy à Paris
(1909) - Cyrano de Bergerac
(1908) - Transformations élastiques


Tranzitní horoskop (1912)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
23°28’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
24°44’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
22°30’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
9°37’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
22°14’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
26°44’
Střelec
4°38’
SaturnSaturn:
Býk
20°25’
Býk
13°29’
UranUran:
Panna
23°16’
Kozoroh
28°16’
NeptunNeptun:
Býk
16°30’
Rak
22°45’
PlutoPluto:
Býk
28°50’
Blíženci
27°45’
S.UzelS.Uzel:
Štír
18°49’
Beran
27°05’
Černá LunaLilith:
Váhy
0°57’
Kozoroh
12°33’
CheirónCheirón:
Býk
23°55’
Ryby
3°23’

Dnes se narodili
Spojené státy Mark Wahlberg
(*1971) herec, model, rapper

Česká republika Jitka Zelenková
(*1950) zpěvačka

Česká republika Markéta Mayerová
(*1967) moderátorka

Itálie Italo Balbo
(*1896) italský letec a velitel tzv. černých košil

Česká republika Stanislav Kostka Neumann
(*1875) básník


Zítra slaví narozeniny
Dominikánská republika Maria Montez
(*1920) herečka

Česká republika Táňa Fischerová
(*1947) herečka, spisovatelka, moderátorka, politička

Rusko Alexandr Sergejevič Puškin
(*1799) spisovatel

Švýcarsko Sigfried Wagner
(*1869) hudební skladatel, dirigent, syn Richarda Wagnera a vnuk Ference Liszta

Německo Alexandra Fjodorovna Hessenská
(*1872) princezna hesenská, sňatkem poslední ruská carevna


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Ronald Reagan
(*1911 - 2004) 40 prezident USA, 33 guvernér Kalifornie

Německo Carl Maria von Weber
(*1786 - 1826) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent

Kanada Lois M. Rodden
(*1928 - 2003) astroložka

Slovensko Ivan Krajíček
(*1940 - 1997) herec, režisér, zpěvák, moderátor, lid. bavič

Spojené státy O'Henry
(*1862 - 1910) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Úplněk ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »