strelec

Jimi Hendrix
(1965): Dim Dam Dom (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
27.11. 1942 - 10:15h
Místo:
Seattle, Washington
Země:
Věk:
† 27 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
18.9.1970 (Příčina: Alkohol)
Povolání:
zpěvák, textař, kytarista
Jimi Hendrix - Film: Dim Dam Dom (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1965, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1965 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jimi Hendrix - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Now More Than Ever: The History of Chicago
(2015) - Janis: Little Girl Blue
(2015) - Guitar Man
(2013) - Hendrix on Hendrix
(2012) - Hendrix 70: Live at Woodstock
(2011) - George Harrison: Living in the Material World
(2010) - Rock-Suomi (TV seriál)
(2009) - 50 años de (TV seriál)
(2009) - 25 let Rokenrolové síně slávy (koncert)
(2009) - Déchaînées
(2008) - 100 Greatest Hard Rock Songs
(2008) - Osmašedesátý
(2008) - Jimi Hendrix: Sex Tape
(2006) - Jimi Hendrix: Hey Joe
(2004) - Jimi Hendrix - posledních 24 hodin
(2002) - Jimi Hendrix: The Dick Cavett Show
(2000) - My Generation
(1999) - Hendrix: Band of Gypsys
(1999) - Jimi Hendrix: Live at Woodstock II
(1999) - Jimi Hendrix: Live at Woodstock I
(1997) - Message to Love: The Isle of Wight Festival
(1995) - The History of Rock 'N' Roll, Vol. 6
(1995) - Antologie Beatles (TV seriál)
(1992) - Jimi Hendrix at Woodstock
(1991) - Jimi Hendrix at the Isle of Wight (koncert)
(1991) - Cream: Strange Brew
(1990) - Metalhead Video Magazine Volume 2
(1989) - Jimi Hendrix Live
(1986) - Jimi Plays Monterey
(1983) - Cool Cats - Twenty-five Years of Rock 'N' Roll Style
(1981) - Years of Lightning (TV seriál)
(1973) - Jimi Hendrix
(1972) - Jimi Hendrix - Rainbow Bridge
(1971) - Jimi Plays Berkeley
(1971) - Dynamite Chicken
(1970) - Woodstock
(1970) - Listening to You: The Who at the Isle of Wight Festival
(1970) - Band of Gypsys: Live at the Fillmore East
(1969) - Popcorn
(1969) - Keep on 'Rockin
(1968) - Monterey Pop
(1968) - Experience
(1968) - All My Loving
(1968) - Podlomená vůle
(1965) - Beat-Club
(1965) - Dim Dam Dom (TV seriál)
(1963) - Ready, Steady, Go!
Spoluherci ve filmu "Dim Dam Dom (TV seriál)":
(*1929) Jean Douchet (režisér)

(*1934) Sophie Daumier

(*1923) Adonis Kyrou (režisér)

(*1931) Jean-Pierre Rambal

(*1940) Manfred Mann

(*1926) Jacques Rozier (režisér)



Tranzitní horoskop (1965)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
4°50’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
28°04’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
2°56’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
7°35’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
17°31’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
24°51’
Býk
16°14’
SaturnSaturn:
Blíženci
9°22’
Ryby
1°20’
UranUran:
Blíženci
2°28’
Panna
14°46’
NeptunNeptun:
Váhy
1°40’
Štír
19°19’
PlutoPluto:
Lev
7°10’
Panna
16°16’
S.UzelS.Uzel:
Lev
29°19’
Blíženci
21°56’
Černá LunaLilith:
Rak
10°16’
Kozoroh
9°12’
CheirónCheirón:
Lev
29°08’
Ryby
14°49’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Střelec
24°40’
4. IC:
Beran
24°11’
7. DSC:
Blíženci
24°40’
10. MC:
Váhy
24°11’

Dnes se narodili
Slovensko Táňa Pauhofová
(*1983) herečka

Velká Británie Alfred Hitchcock
(*1899) režisér, herec

Kuba Fidel Castro
(*1926) bývalý kubánský prezident a premiér, revolucionář

Velká Británie John Logie Baird
(*1888) inženýr, vynálezce prvního televizoru

Itálie Camillo Olivetti
(*1868) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve Martin
(*1945) herec, scénárista, režisér, skladatel

Spojené státy Halle Berry
(*1966) herečka, modelka

Spojené státy Marcia Gay Harden
(*1959) herečka

Francie Romane Bohringer
(*1973) herečka, režisérka, módní návrhářka

Ukrajina Mila Kunis
(*1983) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie H. G. Wells
(*1866 - 1946) spisovatel, historik

Spojené státy Julia Child
(*1912 - 2004) kuchařka, herečka, spisovatelka

Francie René T. H. Laennec
(*1781 - 1826) lékař, vynálezce stetoskopu

Česká republika Ctirad Mašín
(*1930 - 2011) člen protikomunistické odbojové skupiny bratří Mašínů

Německo August Bebel
(*1840 - 1913) německý politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »