vodnar

Jiří Juřina
(1979): Čtyři na sněhu

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Ostrava
Země:
Věk:
† 63 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Jiří Juřina - Film: Čtyři na sněhu
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1979, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1979 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jiří Juřina - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Čtyři na sněhu":
(*1928) Vlasta Fialová

(*1959) Maroš Kramár

(*1963) Matej Landl

(*1947) Zdeněk Maryška

(*1942) Jaromír Roštínský

(*1953) Ondřej Mikulášek

(*1951) Zdeněk Junák

(*1921) Dalimil Řehák (kameraman)

(*1930) Arna Mohelská

(*1930) Roman Mecnarowski

(*1944) Karel Janský



Tranzitní horoskop (1979)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
8°13’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
10°47’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
18°19’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
25°00’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
17°04’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
27°04’
Lev
6°56’
SaturnSaturn:
Rak
5°01’
Panna
13°53’
UranUran:
Blíženci
9°15’
Štír
19°43’
NeptunNeptun:
Váhy
6°18’
Střelec
18°50’
PlutoPluto:
Lev
9°07’
Váhy
19°06’
S.UzelS.Uzel:
Rak
17°20’
Panna
21°11’
Černá LunaLilith:
Váhy
8°26’
Lev
9°00’
CheirónCheirón:
Váhy
3°16’
Býk
5°08’

Dnes se narodili
Kanada Dan Aykroyd
(*1952) herec

Spojené státy Liv Tyler
(*1977) herečka

Spojené státy Sydney Pollack
(*1934) režisér, herec

Japonsko Olivia de Havilland
(*1916) herečka, pětkrát nominována na Cenu Akademie

Velká Británie Charles Laughton
(*1899) herec, režisér


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Waldemar Matuška
(*1932) zasloužilý umělec, zpěvák, herec

Česká republika Světlana Nálepková
(*1960) herečka, zpěvačka

Spojené státy Lindsay Lohan
(*1986) herečka, zpěvačka, textařka, modelka

Česká republika Yvonne Přenosilová
(*1947) herečka, zpěvačka, moderátorka

Česká republika Ota Pavel
(*1930) spisovatel, novinář a sportovní reportér


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Marlon Brando
(*1924 - 2004) herec

Spojené státy Robert Mitchum
(*1917 - 1997) herec

Spojené státy Sylvia Sidney
(*1910 - 1999) herečka

Francie Erik Satie
(*1866 - 1925) hudební skladatel a klavírista

Velká Británie Nicholas Winton
(*1909 - 2015) makléř, humanitární pracovník, zachránce 669 převážně židovských dětí



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »