vahy

Jiří Rusnok
(2010): Hyde Park

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1960 (?)
Země:
Věk:
61 let
Povolání:
politik, ekonom
Jiří Rusnok - Film: Hyde Park
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2010, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2010 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jiří Rusnok - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Hyde Park":
(*1951) Tomáš Töpfer

(*1929) Květa Fialová

(*1965) Filip Renč

(*1941) Ladislav Frej st.

(*1973) Filip Remunda

(*1980) Vít Klusák

(*1936) Jiří Grygar

(*1965) Dominik Hašek

(*1944) Miloš Zeman

(*1944) Václav Bělohradský

(*1954) Radek John

(*1964) Jana Bobošíková st.

(*1957) Zdeněk Pohlreich

(*1971) Daniel Takáč

(*1974) Václav Moravec

(*1950) Petr Cibulka

(*1950) Miroslav Sládek

(*1965) Jaromír Bosák

(*1935) Jiřina Šiklová

(*1972) Tomio Okamura

(*1954) Andrej Babiš

(*1943) Rudolf Krautschneider

(*1977) Tomáš Sedláček

(*1965) David Rath

(*1961) Dana Drábová

(*1941) František Koukolík

(*1987) Ondřej Pavelec

(*1989) Jakub Voráček

(*1949) Cyril Höschl

(*1940) Milan Knížák

(*1971) Jiří Šlégr



Tranzitní horoskop (2010)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
23°07’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
4°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
17°47’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
23°37’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
11°23’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
28°26’
Vodnář
26°27’
SaturnSaturn:
Kozoroh
12°34’
Váhy
4°31’
UranUran:
Lev
24°51’
Ryby
23°06’
NeptunNeptun:
Štír
8°17’
Vodnář
24°35’
PlutoPluto:
Panna
7°23’
Kozoroh
3°19’
S.UzelS.Uzel:
Panna
13°23’
Kozoroh
21°36’
Černá LunaLilith:
Rak
18°02’
Vodnář
10°14’
CheirónCheirón:
Vodnář
27°38’
Vodnář
23°08’

Dnes se narodili
Spojené státy Ben Affleck
(*1972) herec, scénárista, režisér

Mexiko Alejandro González Iñárritu
(*1963) režisér, scénárista

Velká Británie Nigel Terry
(*1945) herec, představitel krále Artuše z Excaliburu

Spojené státy Joe Jonas
(*1989) herec, zpěvák, model, hudebník, kytarista, pianista

Spojené státy Jennifer Lawrence
(*1990) herečka


Zítra slaví narozeniny
Francie Pierre Richard
(*1934) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Madonna
(*1958) herečka, zpěvačka, skladatelka, režisérka, tanečnice, návrhářka

Německo Charles Bukowski
(*1920) spisovatel, básník

Bělorusko Šimon Peres
(*1923) politik, izraelský prezident

Česká republika Xindl X
(*1979) zpěvák, scénárista


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Ludwig Prandtl
(*1875 - 1953) fyzik

Francie Paul Signac
(*1863 - 1935) francouzský malíř, představitel neoimpresionismu

Česká republika Alexandr Postler st.
(*1937 - 1996) herec

Spojené státy Paul Anderson
(*1932 - 1994) americký vzpěrač

Itálie Alberto Bertuccelli
(*1924 - 2002) fotbalista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »