byk

Kaija Siikala
(1959): Patarouva

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Kemi
Země:
Věk:
88 let
Povolání:
herečka
Kaija Siikala - Film: Patarouva
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1959, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1959 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Kaija Siikala - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Patarouva":
(*1936) Elina Salo

(*1907) Henny Valjus

(*1907) Tauno Majuri

(*1908) Santeri Karilo

(*1914) Hannes Häyrinen

(*1923) Sakari Jurkka

(*1907) Kerttu Hämeranta

(*1910) Oiva Paloheimo (spisovatelská předloha)

(*1923) Gunvor Sandkvist

(*1926) Maunu Kurkvaara (režisér)

(*1926) Maunu Kurkvaara (kameraman)

(*1926) Maunu Kurkvaara (producent)

(*1926) Tuija Halonen

(*1935) Leni Katajakoski

(*1923) Pehr-Olof Sirén

(*1927) Leonid Bašmakov (hudební skladatel)

(*1937) Sinikka Hannula

(*1933) Bengt Pihlström



Tranzitní horoskop (1959)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
25°23’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
3°17’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
0°43’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
7°25’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
3°01’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
14°43’
Štír
24°03’
SaturnSaturn:
Vodnář
4°45’
Střelec
29°31’
UranUran:
Beran
21°21’
Lev
15°39’
NeptunNeptun:
Panna
5°11’
Štír
6°34’
PlutoPluto:
Rak
20°20’
Panna
4°03’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
23°03’
Váhy
18°01’
Černá LunaLilith:
Býk
1°27’
Býk
5°01’
CheirónCheirón:
Býk
23°40’
Vodnář
19°47’

Dnes se narodili
Spojené státy Robert Mitchum
(*1917) herec

Malajsie Michelle Yeoh
(*1962) herečka, tanečnice, Bond Girl (Wai Lin) z 1997

Spojené státy Andy Warhol
(*1928) malíř, grafik, herec, scénárista, režisér, kameraman

Česká republika Petr Novotný
(*1947) herec, moderátor, bavič

Velká Británie Geri Halliwell
(*1972) zpěvačka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy David Duchovny
(*1960) herec

Jižní Afrika Charlize Theron
(*1975) herečka, modelka

Velká Británie Hans Matheson
(*1975) herec, zpěvák, muzikant

Velká Británie Bruce Dickinson
(*1958) herec, zpěvák, skladatel, kytarista

Česká republika Sámer Issa
(*1985) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie papež Pavel VI.
(*1897 - 1978) 262. papež

Kuba Fulgencio Batista
(*1901 - 1973) prezident

Německo Theodor Adorno
(*1903 - 1969) německý filosof

Spojené státy Bix Beiderbecke
(*1903 - 1931) americký jazzový kornetista

Velká Británie Robert Cook
(*1946 - 2005) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »