strelec

Karel Svoboda
(1993): Signály z neznáma

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 68 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, skladatel
Karel Svoboda - Film: Signály z neznáma
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1993, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1993 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Karel Svoboda - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Dracula (divadelní záznam)
(2008) - Golem (divadelní záznam)
(2006) - Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
(2004) - Rodinná pouta (TV seriál)
(2004) - Milenci a vrazi
(2002) - Monte Cristo (divadelní záznam)
(2000) - Geisterjäger John Sinclair (TV seriál)
(1999) - Z pekla štěstí
(1999) - Z pekla štěstí (TV seriál)
(1999) - Kačenka a strašidla (TV seriál)
(1996) - Und keiner weint mir nach
(1996) - Dracula (divadelní záznam)
(1993) - Signály z neznáma
(1993) - Pes na stopě
(1993) - Myš, která prochází zdí
(1992) - Kačenka a zase ta strašidla
(1992) - Kačenka a strašidla
(1991) - Stíny včerejška (TV seriál)
(1989) - Muka obraznosti
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Dlouhá míle (TV seriál)
(1989) - Big Man I. - Neobvyklá pojistka
(1988) - Druhý dech (TV seriál)
(1988) - Cirkus Humberto (TV seriál)
(1986) - Španělská paradentóza
(1986) - Sardinky aneb Život jedné rodinky
(1986) - Pa a Pi (TV seriál)
(1986) - Mladé víno
(1985) - Já nejsem já
(1983) - Návštěva u Návštěvníků ...aneb jak se natáčel seriál
(1983) - Tao Tao (TV seriál)
(1983) - Návštěvníci (TV seriál)
(1983) - Létající Čestmír (TV seriál)
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Sůl nad zlato
(1982) - Připoutejte se, letíme nad Atlantidou (TV seriál)
(1981) - Zralé víno
(1981) - Zpívej, kovboji!
(1981) - Sluníčko na houpačce
(1981) - Martin XIII.
(1981) - Kopretiny pro zámeckou paní
(1981) - Engel im Taxi, Ein
(1981) - Dobrodružství Robinsona Crusoe, námořníka z Yorku
(1981) - Čertík Fidibus
(1980) - Příliš mladí na lásku
(1980) - Pohádka o Honzíkovi a Mařence
(1980) - Odveta
(1980) - Nils Holgersson (TV seriál)
(1980) - Eva Eva
(1979) - Smrt stopařek
(1979) - Prerušená hra
(1979) - Choď a nelúč sa
(1979) - Dům pro Helenu
(1979) - Anglický biftek s českou oblohou
(1979) - Aber Doktor
(1978) - Čistá řeka
(1977) - Zítra vstanu a opařím se čajem
(1977) - Tichý Američan v Praze
(1977) - Kufr plný nadějí
(1977) - Jak se budí princezny
(1977) - El Cantor
(1977) - Což takhle dát si špenát
(1976) - Noc klavíristy
(1976) - Koncert pre pozostalých
(1976) - Do posledného dychu
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Včelka Mája (TV seriál)
(1975) - Romance za korunu
(1975) - Profesoři za školou
(1975) - Dva muži hlásí příchod
(1974) - Viking Viki (TV seriál)
(1974) - Na startu je delfín
(1974) - Hodíme se k sobě, miláčku...?
(1973) - Tři oříšky pro Popelku
(1973) - Noc na Karlštejně
(1973) - Jezdec formule risk
(1973) - Horolezci
(1973) - Deň slnovratu
(1972) - Znojemský sen
(1972) - Smrt si vybírá
(1972) - My, ztracený holky
(1972) - Holka na vdávání
(1967) - Nechte zvony znít (hudební videoklip)
(1965) - Každý mladý muž

Karel Svoboda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Signály z neznáma":
(*1955) Oldřich Kaiser

(*1955) Jana Paulová

(*1937) Ivan Renč (režisér)

(*1928) Jiří Bruder

(*1929) Vlastimil Bedrna



Tranzitní horoskop (1993)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
26°56’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
1°47’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
15°36’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
21°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
4°42’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
28°08’
Váhy
13°31’
SaturnSaturn:
Beran
11°14’
Vodnář
16°24’
UranUran:
Býk
14°19’
Kozoroh
17°41’
NeptunNeptun:
Panna
23°19’
Kozoroh
18°22’
PlutoPluto:
Lev
1°03’
Štír
24°37’
S.UzelS.Uzel:
Štír
15°32’
Střelec
20°23’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
29°46’
Ryby
8°33’
CheirónCheirón:
Rak
7°45’
Lev
22°59’

Dnes se narodili
Česká republika Pavlína Filipovská
(*1941) zpěvačka, televizní i rozhlasová moderátorka, herečka

Austrálie Kylie Minogue
(*1968) herečka, zpěvačka

Česká republika Edvard Beneš
(*1884) 2. československý prezident

Velká Británie Ian Fleming
(*1908) námořní důstojník, spisovatel, tvůrce Jamese Bonda

Irsko Thomas Moore
(*1779) básník, právník, autor písní, skladatel, romanopisec


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Bob Hope
(*1903) herec

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917) 35. prezident usa

Spojené státy Danny Elfman
(*1953) hudební skladatel

Velká Británie Rupert Everett
(*1959) herec, zpěvák, model

Česká republika Věra Plívová-Šimková
(*1934) režisérka


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie král Eduard VIII.
(*1894 - 1972) král Spojeného království, císař Indie

Rakousko Alfred Adler
(*1870 - 1937) rakouský lékař a psycholog

Německo Leopold Mozart
(*1719 - 1787) hudební skladatel, otec Wolfganga Amadea Mozarta

Velká Británie Anne Brontë
(*1820 - 1849) spisovatelka

Německo Marie Josefa Bavorská
(*1739 - 1767) římskoněmecká císařovna



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »