stir

Karel Zeman
(1977): Čarodějův učeň

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Ostroměř
Země:
Věk:
† 78 let
Úmrtí:
Povolání:
národní umělec, režisér, výtvarník, animátor, autor filmu Cesta do pravěku
Karel Zeman - Film: Čarodějův učeň
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1977, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1977 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Karel Zeman - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Karel Zeman - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Karel Zeman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Čarodějův učeň":
(*1933) Luděk Munzar

(*1923) Jaroslav Moučka

(*1923) František Belfín (hudební skladatel)

(*1926) Bohuslav Pikhart (kameraman)

(*1954) Zdeněk Krupa (kameraman)

(*1923) Otfried Preußler (spisovatelská předloha)



Tranzitní horoskop (1977)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
10°11’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
25°31’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
4°33’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
4°26’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
27°56’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
28°14’
Býk
21°30’
SaturnSaturn:
Býk
2°31’
Lev
15°48’
UranUran:
Kozoroh
21°43’
Štír
10°54’
NeptunNeptun:
Rak
21°33’
Střelec
14°40’
PlutoPluto:
Blíženci
27°43’
Váhy
14°07’
S.UzelS.Uzel:
Býk
19°32’
Váhy
29°51’
Černá LunaLilith:
Štír
25°21’
Býk
17°29’
CheirónCheirón:
Vodnář
27°52’
Beran
27°18’

Dnes se narodili
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) režisér, herec, producent, kritik

Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) spisovatel z beatnické generace

Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) fotbalista

Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astroložka

Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) sériový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »