strelec

Katie Holmes
(2005): Batman začíná

Pohlaví:
Žena
Narození:
18.12. 1978 - 21:32h
Místo:
Toledo, Ohio
Země:
Věk:
41 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka
Katie Holmes - Film: Batman začíná
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2005, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2005 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Katie Holmes - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - All We Had
(2015) - Going Clear: Scientology and the Prison of Belief
(2015) - Mania Days
(2015) - Dáma ve zlatém
(2014) - Miss Meadows
(2014) - Days and Nights
(2014) - Dárce
(2014) - Dangerous Liaisons
(2013) - Ray Donovan (TV seriál)
(2013) - Hurá na fotbal
(2011) - Film o filmu: Nebojte se tmy
(2011) - Uzavřený případ
(2011) - Na slovíčko s básničkou (TV seriál)
(2011) - Kennedyové (TV seriál)
(2011) - Jack a Jill
(2010) - The 64th Annual Tony Awards
(2010) - Romantici
(2010) - Poslední gigolo
(2010) - Nebojte se tmy
(2008) - Ženy v balíku
(2008) - Eli Stone (TV seriál)
(2005) - 2005 MTV Movie Awards
(2005) - Záchrana Gothamu
(2005) - Batman - Tumbler
(2005) - Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
(2005) - Děkujeme, že kouříte
(2005) - Batman začíná
(2004) - Saturday Night Live: The Best of Will Ferrell - Volume 2
(2004) - Láska na hlídání
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Zpívající detektiv
(2003) - Večeře s April
(2002) - Christmas in Washington
(2002) - Telefonní budka
(2002) - Opuštěná
(2001) - Total Access 24/7
(2001) - The Gift: A Look Inside
(2000) - Bob Dylan - Things Have Changed (hudební videoklip)
(2000) - Téměř dokonalý zločin
(2000) - Skvělí chlapi
(1999) - Songs from Dawson's Creek
(1999) - Dawson's Creek: Behind the Scenes
(1999) - Pomsta
(1999) - Muppeti z vesmíru
(1999) - Go
(1998) - The 50th Annual Primetime Emmy Awards
(1998) - Podezřelé chování
(1998) - Herkules (TV seriál)
(1998) - Dawsonův svět (TV seriál)
(1997) - Ledová bouře
(1981) - Entertainment Tonight

Katie Holmes - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Katie Holmes - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Batman začíná":
(*1952) Liam Neeson

(*1937) Morgan Freeman

(*1944) Rutger Hauer

(*1958) Gary Oldman

(*1974) Christian Bale

(*1933) Michael Caine

(*1948) Tom Wilkinson

(*1955) Mark Boone Junior

(*1946) Rade Šerbedžija

(*1970) Christopher Nolan (režisér)

(*1970) Christopher Nolan (scénárista)

(*1976) Cillian Murphy

(*1965) David S. Goyer (scénárista)

(*1964) Linus Roache

(*1966) Sara Stewart

(*1959) Ken Watanabe

(*1970) David Murray

(*1938) John Nolan

(*1961) Roger Yuan

(*1982) Jon Foo

(*1968) Tamer Hassan

(*1969) Charles Edwards

(*1957) Hans Zimmer (hudební skladatel)

(*1951) James Newton Howard (hudební skladatel)

(*1993) Gus Lewis

(*1992) Jack Gleeson

(*1961) Wally Pfister (kameraman)

(*1963) Dave Legeno

(*1964) Richard Brake

(*1982) Joey Ansah



Tranzitní horoskop (2005)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
26°49’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
17°12’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
6°15’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
14°37’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
4°49’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
8°10’
Váhy
17°20’
SaturnSaturn:
Panna
13°54’
Rak
24°53’
UranUran:
Štír
19°03’
Ryby
3°55’
NeptunNeptun:
Střelec
18°21’
Vodnář
13°51’
PlutoPluto:
Váhy
18°53’
Střelec
22°44’
S.UzelS.Uzel:
Panna
21°54’
Beran
28°17’
Černá LunaLilith:
Lev
7°30’
Rak
16°50’
CheirónCheirón:
Býk
5°24’
Kozoroh
25°35’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Lev
22°19’
4. IC:
Štír
14°15’
7. DSC:
Vodnář
22°19’
10. MC:
Býk
14°15’

Dnes se narodili
Spojené státy Diane Ladd
(*1935) herečka

Česká republika Hana Maciuchová
(*1945) herečka

Spojené státy Joel Coen
(*1954) režisér, scénárista, herec

Česká republika Matěj Hádek
(*1975) herec

Spojené státy The Game
(*1979) herec, rapper


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Richard Crenna
(*1926) herec

Velká Británie Ridley Scott
(*1937) režisér, scénárista, kameraman, herec

Mexiko Gael García Bernal
(*1978) herec

Velká Británie Billy Idol
(*1955) zpěvák, kytarista


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Cary Grant
(*1904 - 1986) herec

Spojené státy Natalie Wood
(*1938 - 1981) herečka

Velká Británie George Harrison
(*1943 - 2001) zpěvák, skladatel, kytarista

Rakousko císařovna Marie Terezie
(*1717 - 1780) císařovna z rodu Habsburků

Itálie Giacomo Puccini
(*1858 - 1924) italský operní skladatel a významný představitel verismu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »