vodnar

László Csurka
(1975): Trisztán

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Budapešť
Země:
Věk:
84 let
Povolání:
herec
László Csurka - Film: Trisztán
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1975, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1975 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

László Csurka - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Tragédie člověka
(2008) - Tablo
(2007) - Past na kočky 2: Ďáblova kočka
(2004) - Argo
(2002) - A Titkos háború
(2002) - Chacho Rom
(2000) - Angyali történetek (TV seriál)
(1998) - Ábel Amerikában I.- II.
(1996) - Szamba
(1996) - Rasputin
(1996) - Honfoglalás
(1995) - Patika (TV seriál)
(1994) - A Pártütök
(1994) - Devictus Vincit
(1993) - Nikdy nezemřeme
(1992) - A Nyaraló
(1990) - Holnapra a világ
(1989) - Margarétás dal
(1987) - Valčík na banánové slupce
(1987) - Sezóna příšer
(1987) - Érzékeny búcsú a fejedelemtől
(1986) - Képvadászok
(1986) - A Falu jegyzöje
(1985) - Kémeri (TV seriál)
(1985) - Gyerekrablás a Palánk utcában
(1984) - T.I.R. (TV seriál)
(1984) - Hanyatt-homlok
(1983) - Sértés
(1983) - Mint oldott kéve (TV seriál)
(1983) - Kouzelný pavouk
(1983) - Hófehér
(1980) - Vodouch a jeho kamarádi (TV seriál)
(1980) - Kojak Budapesten
(1980) - Circus Maximus
(1978) - Havasi selyemfiú
(1977) - Pasáček Matyi
(1976) - Manželství na dálku
(1976) - II. Richárd
(1975) - Trisztán
(1975) - Odpověď (TV seriál)
(1975) - Michel Strogoff (TV seriál)
(1974) - Vteřiny úzkosti
(1974) - Sedm tun dolarů
(1974) - Megtörtént bünügyek (TV seriál)
(1974) - Aranyborjú
(1973) - Pirx kalandjai (TV seriál)
(1973) - Irgalom
(1973) - Hlavou proti zdi
(1972) - Stal jsem se mužem zákona
(1972) - Lid dosud prosí
(1971) - Za hodinu jsem zpátky (TV seriál)
(1971) - Vidám elefántkór
(1971) - Rózsa Sándor (TV seriál)
(1971) - Černé město
(1970) - A 0416-os szökevény (TV seriál)
(1969) - Imposztorok
(1968) - Vrabec je taky pták
(1968) - Kártyavár
(1968) - Bors (TV seriál)
(1967) - Ach, ty ženy!
(1966) - Princ, a katona (TV seriál)
(1966) - Beznadějní
(1966) - A férfi egészen más
(1965) - Sellö a pecsétgyürün I
(1965) - Patyolat akció
(1965) - A sedmnáct jim bylo let...
(1964) - Skřivánek
(1964) - Rab Ráby
(1964) - Miért rosszak a magyar filmek?
(1964) - The Golden Head
(1963) - Utolsó budai pasa, Az
(1963) - Fáklyaláng
(1961) - Megöltek egy leányt
(1961) - Ígéret földje, Az
Spoluherci ve filmu "Trisztán":
(*1940) Ildikó Pécsi



Tranzitní horoskop (1975)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
0°17’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
24°14’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
17°23’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
21°25’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
5°24’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
15°46’
Ryby
13°23’
SaturnSaturn:
Ryby
7°53’
Rak
15°50’
UranUran:
Býk
1°36’
Štír
1°53’
NeptunNeptun:
Panna
16°29’
Střelec
10°27’
PlutoPluto:
Rak
26°12’
Váhy
9°13’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
11°50’
Střelec
8°34’
Černá LunaLilith:
Váhy
1°22’
Vodnář
26°04’
CheirónCheirón:
Blíženci
11°16’
Beran
19°57’

Dnes se narodili
Spojené státy Tom Hanks
(*1956) herec, režisér

Spojené státy Kelly McGillis
(*1957) herečka

Spojené státy Courtney Love
(*1964) herečka, zpěvačka, kytaristka

Česká republika František Ringo Čech
(*1943) herec, scénárista, politik, komik, zpěvák, textař, dramatik, spisovatel, moderátor, bubeník, publicista

Ukrajina Viktor Janukovyč
(*1950) prezident


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jessica Simpson
(*1980) herečka, zpěvačka

Kolumbie Sofía Vergara
(*1972) herečka, modelka

Francie Marcel Proust
(*1871) prozaik

Spojené státy Ronnie James Dio
(*1942) zpěvák, baskytarista

Spojené státy Owen Chamberlain
(*1920) významný americký fyzik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Rod Steiger
(*1925 - 2002) herec

Česká republika Otakar Chaloupka
(*1935 - 2013) učitel, literární kritik a vědec, spisovatel.

Francie Georges Bataille
(*1897 - 1962) spisovatel, esejista, mystik

Spojené státy Zachary Taylor
(*1784 - 1850) 12. prezident usa

Spojené státy Melvin Belli
(*1907 - 1996) právník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »