strelec

Marius Holst
(1994): Ti kniver i hjertet

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Oslo
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
režisér
Marius Holst - Film: Ti kniver i hjertet
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1994, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1994 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Marius Holst - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Ti kniver i hjertet":
(*1947) Bjørn Floberg

(*1927) Per Oscarsson

(*1956) Kjersti Holmen

(*1966) Gard B. Eidsvold

(*1956) Reidar Sørensen

(*1948) Bjørn Sundquist



Tranzitní horoskop (1994)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
24°19’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
8°17’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
3°49’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
6°42’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
24°44’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
26°29’
Štír
9°50’
SaturnSaturn:
Ryby
11°23’
Vodnář
27°02’
UranUran:
Panna
19°35’
Kozoroh
21°36’
NeptunNeptun:
Štír
20°57’
Kozoroh
20°28’
PlutoPluto:
Panna
18°27’
Štír
27°05’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
3°28’
Střelec
1°04’
Černá LunaLilith:
Vodnář
18°05’
Beran
19°23’
CheirónCheirón:
Ryby
18°06’
Panna
9°12’

Dnes se narodili
Kanada Dan Aykroyd
(*1952) herec

Spojené státy Liv Tyler
(*1977) herečka

Spojené státy Sydney Pollack
(*1934) režisér, herec

Japonsko Olivia de Havilland
(*1916) herečka, pětkrát nominována na Cenu Akademie

Velká Británie Charles Laughton
(*1899) herec, režisér


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Waldemar Matuška
(*1932) zasloužilý umělec, zpěvák, herec

Česká republika Světlana Nálepková
(*1960) herečka, zpěvačka

Spojené státy Lindsay Lohan
(*1986) herečka, zpěvačka, textařka, modelka

Česká republika Yvonne Přenosilová
(*1947) herečka, zpěvačka, moderátorka

Česká republika Ota Pavel
(*1930) spisovatel, novinář a sportovní reportér


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Marlon Brando
(*1924 - 2004) herec

Spojené státy Robert Mitchum
(*1917 - 1997) herec

Spojené státy Sylvia Sidney
(*1910 - 1999) herečka

Francie Erik Satie
(*1866 - 1925) hudební skladatel a klavírista

Velká Británie Nicholas Winton
(*1909 - 2015) makléř, humanitární pracovník, zachránce 669 převážně židovských dětí



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »