kozoroh

Mel Gibson
(1982): Rok nebezpečného života

Pohlaví:
Muž
Narození:
3.1. 1956 - 16:45h
Místo:
Peekskill, New York
Země:
Věk:
64 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, režisér
Mel Gibson - Film: Rok nebezpečného života
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1982, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1982 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Mel Gibson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Machete Kills in Space
(2016) - Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
(2016) - Ve jménu krve
(2015) - The Madness of Max
(2014) - Expendables: Postradatelní 3
(2013) - Machete zabíjí
(2012) - Moje letní prázdniny
(2011) - The American Cinematheque Tribute to Robert Downey Jr
(2011) - Pan Bobr
(2011) - The Brain Storm
(2010) - Zlatý Glóbus 2010
(2010) - Studio ČT24
(2010) - Hope For Haiti Now (koncert)
(2010) - Na hraně temnoty
(2009) - Spike's Guys Choice
(2009) - The Jay Leno Show
(2009) - Nejlepší hollywoodští režiséři (TV seriál)
(2009) - Hollywoodští rivalové (TV seriál)
(2008) - Poslední z trojice hominidů
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2006) - 78. Annual Academy Awards
(2006) - Kdo zabil elektromobil?
(2006) - Payback: Straight Up
(2005) - The Contender
(2005) - Ban the Sadist Videos!
(2004) - Film o filmu: Umučení Krista
(2004) - The Big Question
(2004) - Paparazzi
(2004) - Chlapi sobě (TV seriál)
(2003) - 4Pop
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Making 'Signs'
(2003) - Zpívající detektiv
(2002) - 74. Annual Academy Awards
(2002) - We Were Soldiers: Getting It Right
(2002) - Znamení
(2002) - Údolí stínů
(2001) - The One Dollar Diary
(2001) - Cleopatra: The Film That Changed Hollywood
(2001) - Breaking the News
(2000) - The Simpsons: America's First Family
(2000) - The Making of What Women Want
(2000) - Lord Stanley's Cup: Hockey's Ultimate Prize
(2000) - Drama School (TV seriál)
(2000) - The Art of War
(2000) - Slepičí úlet
(2000) - Po čem ženy touží
(2000) - Patriot
(2000) - Million Dollar Hotel
(1999) - Taff
(1999) - Forever Hollywood
(1999) - Celebrity Profile (TV seriál)
(1999) - Odplata
(1998) - Na plovárně
(1998) - Celebrity Profile: Danny Glover
(1998) - Smrtonosná zbraň 4
(1997) - Spiknutí
(1997) - Pravdivá pohádka
(1997) - Den otců
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Výkupné
(1995) - Mel Gibson's Braveheart: A Filmmaker's Passion
(1995) - Australia's Outback: The Vanishing Frontier
(1995) - Statečné srdce
(1995) - Pocahontas
(1995) - Casper
(1994) - Howard Stern
(1994) - Amy Grant: Building the House of Love
(1994) - Maverick
(1993) - Muž bez tváře
(1993) - The Chili Con Carne Club
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gottschalk Late Night
(1992) - Gomorron
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1992) - Earth and the American Dream
(1992) - Smrtonosná zbraň 3
(1992) - Navždy mladý
(1991) - Dame Edna's Hollywood
(1991) - Mel Gibson's Video Diary 2: Lethal Weapon 3
(1991) - Mel Gibson's Unauthorized Video Diary
(1991) - Mel Gibson Goes Back to School
(1990) - Frank Sinatra: The Best Is Yet to Come
(1990) - Pták na drátě
(1990) - Hamlet
(1990) - Air America
(1989) - Smrtonosná zbraň 2
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1988) - Tequila koktejl
(1987) - The Ultimate Stuntman: A Tribute to Dar Robinson
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Smrtonosná zbraň
(1986) - Oprah show
(1985) - Šílený Max a Dóm hromu
(1984) - The Making of 'The Bounty'
(1984) - The Making of 'Mrs. Soffel'
(1984) - Řeka
(1984) - Paní Soffelová
(1984) - Bounty
(1982) - Útočná síla "Z"
(1982) - Rok nebezpečného života
(1981) - Wetten, dass..?
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Šílený Max 2 - Bojovník silnic
(1981) - Punishment (TV seriál)
(1981) - Gallipoli
(1980) - The Chain Reaction
(1979) - Tim, opravdová láska
(1979) - Šílený Max
(1977) - Summer City
(1977) - I Never Promised You a Rose Garden
(1976) - The Sullivans (TV seriál)
(1975) - Saturday Night Live
(1975) - Good Morning America
(1971) - Film '72
(1967) - Omnibus (TV seriál)

Mel Gibson - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Mel Gibson - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Rok nebezpečného života":
(*1949) Sigourney Weaver

(*1945) Linda Hunt

(*1944) Peter Weir (režisér)

(*1944) Peter Weir (scénárista)

(*1924) Maurice Jarre (hudební skladatel)

(*1944) Russell Boyd (kameraman)

(*1920) Noel Ferrier

(*1938) Michael Murphy



Tranzitní horoskop (1982)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
12°30’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
0°00’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
29°17’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
13°08’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
23°19’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
1°03’
Štír
6°08’
SaturnSaturn:
Štír
29°10’
Váhy
21°28’
UranUran:
Lev
1°02’
Střelec
2°42’
NeptunNeptun:
Štír
0°11’
Střelec
25°10’
PlutoPluto:
Lev
28°20’
Váhy
26°41’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
15°56’
Rak
23°09’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
3°11’
Střelec
11°05’
CheirónCheirón:
Vodnář
4°04’
Býk
18°14’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Rak
14°59’
4. IC:
Panna
24°21’
7. DSC:
Kozoroh
14°59’
10. MC:
Ryby
24°21’

Dnes se narodili
Spojené státy Cheech Marin
(*1946) herec, komik

Spojené státy Harrison Ford
(*1942) herec

Česká republika Simona Chytrová
(*1962) herečka, politička, výtvarnice kostýmů

Česká republika Zdena Hadrbolcová
(*1937) herečka

Česká republika Tatiana Vilhelmová
(*1978) herečka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Harry Dean Stanton
(*1926) herec

Česká republika Karel Gott
(*1939) zpěvák

Itálie Lino Ventura
(*1919) herec

Švédsko Ingmar Bergman
(*1918) režisér, herec

Česká republika Michal David
(*1960) zpěvák, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Ladislav Pešek
(*1906 - 1986) herec

Česká republika Karel Zich
(*1949 - 2004) zpěvák, skladatel, textař, kytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893 - 1943) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Mexiko Frida Kahlo
(*1907 - 1954) mexická malířka

Finsko Matti Pellonpää
(*1951 - 1995) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »