beran

Milan Schulz
(1997): Ještě jsem tady

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 83 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Milan Schulz - Film: Ještě jsem tady
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1997, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1997 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Milan Schulz - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Ještě jsem tady":
(*1956) Zdeněk Tyc (režisér)

(*1938) Ivan Šlapeta

(*1957) Tereza Brdečková

(*1957) Tereza Brdečková (scénáristka)

(*1930) Libuše Čihařová

(*1946) Vladimír Just



Tranzitní horoskop (1997)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
15°57’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
16°16’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
21°18’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
0°27’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
15°50’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
12°38’
Kozoroh
25°17’
SaturnSaturn:
Kozoroh
11°41’
Beran
1°21’
UranUran:
Beran
11°36’
Vodnář
3°17’
NeptunNeptun:
Panna
1°07’
Kozoroh
26°50’
PlutoPluto:
Rak
17°26’
Střelec
4°24’
S.UzelS.Uzel:
Býk
3°52’
Váhy
3°01’
Černá LunaLilith:
Vodnář
5°40’
Lev
21°28’
CheirónCheirón:
Býk
12°17’
Štír
0°15’

Dnes se narodili
Spojené státy James Stewart
(*1908) herec

Spojené státy Cher
(*1946) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Spojené státy Busta Rhymes
(*1972) rapper

Velká Británie Joe Cocker
(*1944) zpěvák

Česká republika Petr Kellner
(*1964) podnikatel, nejbohatší Čech


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Judge Reinhold
(*1957) herec

Spojené státy Fairuza Balk
(*1974) herečka

Rusko Andrej Dmitrijevič Sacharov
(*1921) sovětský fyzik, disident a obránce lidských práv

Česká republika Martin Doktor
(*1974) kanoista

Belgie Štěpánka Belgická
(*1864) princezna rakousko-uherská


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Robin Gibb
(*1949 - 2012) zpěvák, textař, člen kapely Bee Gees

Francie Michel Gauquelin
(*1928 - 1991) psycholog, statistik, astrolog

Francie Antoine Louis
(*1723 - 1792) chirurg, vynálezce a tvůrce gilotiny

Švédsko Carl Gustaf Verner von Heidenstam
(*1859 - 1940) básník, prozaik

Spojené státy Charles Francis Adams Jr.
(*1835 - 1915) generál



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »