byk

Penélope Cruz
(2001): Mandolína kapitána Corelliho

Pohlaví:
Žena
Narození:
28.4. 1974 - 07:00h
Místo:
Alcobendas
Země:
Věk:
46 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Beran
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka
Penélope Cruz - Film: Mandolína kapitána Corelliho
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2001, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2001 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Penélope Cruz - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zoolander No. 2
(2016) - La Reina de España
(2016) - Grimsby
(2016) - The Alchemist
(2015) - Ma Ma
(2014) - 86. Annual Academy Awards
(2014) - Oscar's Red Carpet 2014
(2013) - Rozkoš v oblacích
(2013) - Konzultant
(2012) - 84. Annual Academy Awards
(2012) - The Orange BAFTA Film Awards 2012
(2012) - Oscar's Red Carpet 2012
(2012) - Woody Allen
(2012) - Příběh mého syna
(2012) - Do Říma s láskou
(2011) - The Orange BAFTA Film Awards 2011
(2011) - Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna
(2010) - 82. Annual Academy Awards
(2010) - Sex ve městě 2
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2009) - Oscar's Red Carpet 2009
(2009) - BAFTA Film Awards 2009
(2009) - 50 años de (TV seriál)
(2009) - Rozervaná objetí
(2009) - Nine
(2009) - G-FORCE
(2009) - La Concejala antropófaga
(2008) - 80. Annual Academy Awards
(2008) - Vicky Cristina Barcelona
(2008) - Umírající zvíře
(2007) - 79. Annual Academy Awards
(2007) - Maquillando entre monstruos
(2007) - Toreador
(2007) - Hezké sny
(2006) - Sexy celebrity
(2006) - Volver
(2006) - Sexy Pistols
(2005) - 77. Annual Academy Awards
(2005) - Sahara
(2005) - Chromofobie
(2004) - Miradas 2 (TV seriál)
(2004) - Nehýbej se
(2004) - Hlava v oblacích
(2004) - Dárek z lásky
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Napálené celebrity
(2003) - La méthode Cauet
(2003) - Women on Top: Hollywood and Power
(2003) - Once Upon a Time in Utah, Sundance
(2003) - Il était une fois... (TV seriál)
(2003) - Inkognito
(2003) - Gothika
(2003) - Fanfán Tulipán
(2002) - Eigo de shabera-night
(2002) - Prelude to a Dream
(2002) - Paul McCartney Back in the U.S.
(2002) - Hitting It Hard
(2002) - The Bronze Screen: 100 Years of the Latino Image in American Cinema
(2002) - Probuzení v Renu
(2001) - 73. Annual Academy Awards
(2001) - America: A Tribute to Heroes
(2001) - Italian Soldiers
(2001) - Žádné boží zprávy
(2001) - Vanilkové nebe
(2001) - Mandolína kapitána Corelliho
(2001) - Kokain
(2000) - On ne peut pas plaire à tout le monde
(2000) - Krása divokých koní
(2000) - Chilli, sex a samba
(1999) - Vše o mé matce
(1999) - Volvérunt
(1998) - Krev andělů
(1998) - Hi-Lo Country
(1998) - Dvakrát do stejné řeky
(1998) - Don Juan
(1998) - Dívka tvých snů
(1997) - Otevři oči
(1997) - Na dno vášně
(1997) - Hjørne af paradis, Et
(1996) - La Celestina
(1996) - Brujas
(1996) - Bouřlivá láska
(1996) - El Amor perjudica seriamente la salud
(1995) - Entre rojas
(1995) - El Efecto mariposa
(1994) - Todo es mentira
(1994) - Alegre ma non troppo
(1993) - La Ribelle
(1993) - Per amore, solo per amore
(1993) - El Laberinto griego
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Šunka, šunka
(1992) - Falešná hra
(1992) - Belle epoque
(1985) - Larry King Live
(1984) - Cinema 3
(1981) - Entertainment Tonight
Spoluherci ve filmu "Mandolína kapitána Corelliho":
(*1964) Nicolas Cage

(*1940) John Hurt

(*1974) Christian Bale

(*1949) John Madden (režisér)

(*1926) Irene Papas

(*1955) Roberto Citran

(*1964) David Morrissey

(*1945) Patrick Malahide

(*1952) John Toll (kameraman)



Tranzitní horoskop (2001)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
7°32’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
22°52’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
0°09’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
22°41’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
4°41’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
10°47’
Blíženci
2°09’
SaturnSaturn:
Rak
0°49’
Býk
24°34’
UranUran:
Váhy
25°14’
Vodnář
18°40’
NeptunNeptun:
Střelec
9°03’
Vodnář
5°20’
PlutoPluto:
Váhy
4°37’
Střelec
13°47’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
21°43’
Rak
15°39’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
28°21’
Vodnář
4°03’
CheirónCheirón:
Beran
21°23’
Střelec
22°35’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Beran
28°48’
4. IC:
Rak
15°48’
7. DSC:
Váhy
28°48’
10. MC:
Kozoroh
15°48’

Dnes se narodili
Spojené státy Adam Baldwin
(*1962) herec

Velká Británie Elizabeth Taylor
(*1932) herečka

Spojené státy Joanne Woodward
(*1930) herečka, režisérka

Česká republika Nataša Gollová
(*1912) herečka

Česká republika Jitka Kocurová
(*1979) herečka, modelka, moderátorka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Turturro
(*1957) herec, scénárista, režisér

Česká republika Věra Křesadlová
(*1944) herečka, zpěvačka, výtvarnice

Česká republika Otakar Vávra
(*1911) scénárista, režisér, pedagog

Česká republika Markéta Irglová
(*1988) herečka, zpěvačka, skladatelka, držitelka Oscara za píseň k filmu Once

Česká republika Karolína Kurková
(*1984) modelka, herečka, moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Leonard Nimoy
(*1931 - 2015) herec, režisér

Spojené státy Lillian Gish
(*1896 - 1993) herečka

Francie Louis Vuitton
(*1821 - 1892) modní návrhář

Německo Peter Behrens
(*1868 - 1940) německý architekt a designér

Rusko Boris Němcov
(*1959 - 2015) liberální politik, kritik, matematik, fyzik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Úplněk v PannaPanně
ukázat kalendář »