stir

Peter DeLuise
(2008): Nájemný vrah

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
53 let
Povolání:
režisér, herec
Peter DeLuise - Film: Nájemný vrah
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2008, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2008 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Peter DeLuise - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Peter DeLuise - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Nájemný vrah":
(*1947) Tim Matheson

(*1952) Frances Fisher

(*1942) Don S. Davis

(*1971) Ivan Sergei

(*1935) Seymour Cassel

(*1978) Shiri Appleby

(*1977) Bradley Stryker

(*1976) Tyron Leitso



Tranzitní horoskop (2008)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
13°37’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
21°02’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
3°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
12°59’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
14°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
4°07’
Kozoroh
3°07’
SaturnSaturn:
Ryby
23°16’
Panna
8°24’
UranUran:
Panna
23°07’
Ryby
15°22’
NeptunNeptun:
Štír
21°35’
Vodnář
20°16’
PlutoPluto:
Panna
20°03’
Střelec
29°09’
S.UzelS.Uzel:
Býk
16°15’
Ryby
0°18’
Černá LunaLilith:
Ryby
24°28’
Štír
18°49’
CheirónCheirón:
Ryby
21°59’
Vodnář
13°15’

Dnes se narodili
Velká Británie Christopher Lee
(*1922) herec

Spojené státy Vincent Price
(*1911) herec

Česká republika Luděk Sobota
(*1943) herec, scénárista, režisér, bavič

Velká Británie Paul Bettany
(*1971) herec

Velká Británie Jamie Oliver
(*1975) kuchař, herec


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Pavlína Filipovská
(*1941) zpěvačka, televizní i rozhlasová moderátorka, herečka

Austrálie Kylie Minogue
(*1968) herečka, zpěvačka

Česká republika Edvard Beneš
(*1884) 2. československý prezident

Velká Británie Ian Fleming
(*1908) námořní důstojník, spisovatel, tvůrce Jamese Bonda

Irsko Thomas Moore
(*1779) básník, právník, autor písní, skladatel, romanopisec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jeff Conaway
(*1950 - 2011) herec

Spojené státy Jeffrey Hunter
(*1926 - 1969) herec

Švýcarsko Umberto Agnelli
(*1934 - 2004) politik

Velká Británie Janet Brown
(*1923 - 2011) britská bavička

Spojené státy Johanna Fiedler
(*1945 - 2011) hudební publicistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »