ryby

Peter Fonda
(2001): Parádní jízda

Pohlaví:
Muž
Narození:
23.2. 1940 - 12:09h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 79 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
16.8.2019 (Příčina: Rakovina, Plíce)
Povolání:
herec, scénárista, režisér
Peter Fonda - Film: Parádní jízda
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2001, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2001 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Peter Fonda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The 11th
(2015) - Jesse James: Lawman
(2015) - Cena moci
(2015) - Borderland
(2014) - HR
(2013) - The Actor
(2013) - The Ultimate Life
(2013) - The Harvest
(2013) - House of Bodies
(2013) - Copperhead
(2013) - As Cool as I Am
(2012) - AFI Life Achievement Award: A Tribute to Shirley MacLaine
(2012) - Magical Mystery Tour
(2012) - Smitty - nejlepší přítel
(2012) - Harodim
(2011) - The Big Fix
(2011) - Cormanův svět
(2011) - Blissovy trampoty
(2010) - Celebrity Close Calls
(2010) - Havaj 5-0 (TV seriál)
(2010) - American Bandits: Frank and Jesse James
(2009) - Revolution
(2009) - Pokrevní bratři 2
(2009) - The Perfect Age of Rock 'n' Roll
(2008) - Grindhouse Universe
(2008) - Japan
(2008) - Cesta do středu Země
(2007) - Hippies
(2007) - AFI's 100 Years... 100 Movies: 10th Anniversary Edition
(2007) - 3:10 Vlak do Yumy
(2007) - Ghost Rider
(2007) - Divočáci
(2007) - Černá mše (TV seriál)
(2007) - Californication (TV seriál)
(2006) - Wanderlust
(2006) - Cobrador: In God We Trust
(2005) - Supernova
(2004) - The 31st Annual Daytime Emmy Awards
(2004) - Film Trix 2004
(2004) - A Thief of Time
(2004) - Srdce je zrádná děvka
(2004) - Příběh z Washingtonu
(2004) - Jak jsme vyrůstali
(2003) - The Return of 'The Hired Hand'
(2003) - Bezstarostní jezdci, zuřící býci
(2003) - Zázrak v San Ramos
(2003) - The Trip: Tune In, Trip Out
(2002) - Peter Fonda: Fortunate Son
(2002) - Festival Pass with Chris Gore (TV seriál)
(2002) - A&E Biography: Peter Fonda
(2002) - Projekt Laramie
(2001) - Parádní jízda
(2000) - Hollywood Rocks the Movies: The Early Years (1955-1970)
(2000) - Thomas and the Magic Railroad
(2000) - Second Skin
(2000) - Na jih od nebe, na západ od pekla
(1999) - Easy Rider: Shaking the Cage
(1999) - Posedlost Ayn Randové
(1999) - Keeping Time
(1999) - Angličan
(1998) - 70. Annual Academy Awards
(1998) - American Stories: The American Dream (TV seriál)
(1998) - The American Dream (TV seriál)
(1998) - Vítejte v Hollywoodu
(1998) - Dream Machines (TV seriál)
(1998) - Bouře
(1997) - The 49th Annual Primetime Emmy Awards
(1997) - Tracks
(1997) - Henry Fonda - tichý muž z Hollywoodu
(1997) - Uleeovo zlato
(1997) - Painted Hero
(1996) - Útěk z L.A.
(1996) - Světlo mého srdce
(1996) - Rukojmí
(1994) - The American Film Institute Salute to Jack Nicholson
(1994) - Biking USA
(1994) - V žáru noci: Dej mi svůj život
(1994) - Space Ghost Coast to Coast (TV seriál)
(1994) - Nadja
(1994) - Láska a pětačtyřicítka
(1993) - Warren Oates: Across the Border
(1993) - Harley-Davidson: The American Motorcycle
(1993) - Blue Water Hunting
(1993) - Těla v klidu a v pohybu
(1993) - Nebezpečná hra
(1993) - Molly & Gina
(1992) - South Beach
(1991) - Rodinný expres
(1990) - Flashing on the Sixties: A Tribal Document
(1990) - Fatal Mission
(1989) - Růžová zahrada
(1988) - Sonore
(1988) - Nájemní bojovníci
(1988) - Lhostejní (TV seriál)
(1987) - Signatures of the Soul
(1987) - It Was 20 Years Ago Today
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Hawkenův odkaz
(1985) - Úplné šílenství
(1985) - A Reason to Live
(1983) - Tanec trpaslíků
(1983) - Spasms
(1983) - Mír s pepermintovou příchutí
(1983) - Daijôbu, mai furendo
(1982) - Split Image
(1981) - Tajný závod
(1980) - Heut' abend
(1980) - The Hostage Tower
(1979) - The Carradines Together
(1979) - Wanda Nevada
(1978) - Hazardní hra
(1977) - Circus of the Stars #2
(1977) - Circus of the Stars
(1977) - Roger Corman: Hollywood's Wild Angel
(1977) - Vězeňské blues
(1976) - Slepý hněv
(1976) - Killer Force
(1976) - Futureworld
(1975) - 33 stupňů ve stínu
(1975) - Závod s ďáblem
(1974) - Open Season
(1974) - Dirty Mary a Crazy Larry
(1973) - Dva lidé
(1971) - Návrat domů
(1971) - The Last Movie
(1969) - The David Frost Show
(1969) - Bezstarostná jízda
(1968) - Podivuhodné příběhy
(1968) - Certain Honorable Men
(1967) - Trip
(1966) - Divocí andělé
(1965) - Honáci
(1964) - The Young Lovers
(1964) - Lilith
(1964) - Carol for Another Christmas
(1963) - Vítězové
(1963) - Tammy and the Doctor
(1962) - The Merv Griffin Show
(1961) - Password

Peter Fonda - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Peter Fonda - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Parádní jízda":
(*1949) Keith Carradine

(*1983) Joseph Mazzello

(*1936) Kris Kristofferson

(*1964) Gregory Sporleder

(*1950) Rosanna DeSoto



Tranzitní horoskop (2001)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
3°56’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
8°14’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
20°53’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
13°40’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
4°29’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
10°34’
Blíženci
2°09’
SaturnSaturn:
Beran
27°17’
Býk
24°34’
UranUran:
Býk
18°19’
Vodnář
18°40’
NeptunNeptun:
Panna
24°41’
Vodnář
5°20’
PlutoPluto:
Lev
1°06’
Střelec
13°47’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
22°42’
Rak
15°39’
Černá LunaLilith:
Ryby
17°58’
Vodnář
4°03’
CheirónCheirón:
Rak
14°22’
Střelec
22°35’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Blíženci
27°50’
4. IC:
Panna
3°48’
7. DSC:
Střelec
27°50’
10. MC:
Ryby
3°48’

Dnes se narodili
Spojené státy Tom Cruise
(*1962) herec

Dánsko Connie Nielsen
(*1965) herečka

Česká republika Jana Švandová
(*1947) herečka

Austrálie Julian Assange
(*1971) programátor, internetový aktivista, zakladatel serveru Wikileaks

Česká republika Petr Chobot
(*1967) cestovatel, šaman, guru


Zítra slaví narozeniny
Irsko Stephen Boyd
(*1931) herec

Česká republika Oldřich Lipský
(*1924) scénárista, režisér

Japonsko Tomio Okamura
(*1972) podnikatel, politik, poslanec, zakladatel hnutí Úsvit a SPD

Finsko Sonja Tammela
(*1937) norská královna

Francie Giuseppe Garibaldi
(*1807) vůdce vlastenců v partyzánské válce


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jim Morrison
(*1943 - 1971) zpěvák, muzikant, básník

Francie André Citroën
(*1878 - 1935) průmyslník, automobilový průkopník

Česká republika Emil Kolben
(*1862 - 1943) jeden z nejvýznamnějších podnikatelů meziválečného československa

Slovensko Ivan Palúch
(*1940 - 2015) herec

Itálie Paolo Villaggio
(*1932 - 2017) herec, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »