blizenci

Rudolf Šimara
(1975): Škaredá dědina

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Poličná u Valašského Meziříčí
Země:
Věk:
† 79 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Rudolf Šimara - Film: Škaredá dědina
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1975, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1975 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Rudolf Šimara - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Škaredá dědina":
(*1946) Rudolf Hrušínský ml.

(*1940) Petr Čepek

(*1917) Valerie Kaplanová

(*1908) Vlastimila Vlková

(*1933) Luděk Munzar

(*1930) Jan Pohan

(*1924) Karel Kachyňa (režisér)

(*1924) Karel Kachyňa (scénárista)

(*1946) Petr Svojtka

(*1924) Mirko Musil

(*1927) Václav Babka

(*1955) Brigita Hausnerová

(*1908) Mária Markovičová

(*1911) Eva Foustková

(*1941) Marie Málková

(*1910) Vilém Pfeiffer

(*1937) Karel Chromík

(*1911) Antonín Ženčák

(*1926) Milan Holubář

(*1942) Jana Hlaváčková

(*1919) Anna Kratochvílová

(*1923) Miloš Vosmanský

(*1925) Zdeněk Vašek

(*1944) Slávka Hozová

(*1923) Miroslav Bezdíček

(*1913) Ferdinand Šnajberk

(*1931) Gustav Hrabal

(*1922) Zdeněk Liška (hudební skladatel)

(*1939) Jaroslav Krček (hudební skladatel)

(*1939) Jiří Macák (kameraman)

(*1901) Peter Jilemnický (spisovatelská předloha)



Tranzitní horoskop (1975)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
25°41’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
1°36’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
3°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
9°38’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
1°52’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
27°17’
Ryby
13°23’
SaturnSaturn:
Rak
29°10’
Rak
15°50’
UranUran:
Vodnář
23°34’
Štír
1°53’
NeptunNeptun:
Lev
3°11’
Střelec
10°27’
PlutoPluto:
Rak
3°42’
Váhy
9°13’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
11°30’
Střelec
8°34’
Černá LunaLilith:
Lev
24°38’
Vodnář
26°04’
CheirónCheirón:
Ryby
29°49’
Beran
19°57’

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Francie Liliane Bettencourt
(*1922 - 2017) podnikatelka, dědička firmy L'oreal, mecenáška



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »