ryby

Tom Arnold
(1992): Tom Arnold: The Naked Truth 2

Pohlaví:
Muž
Narození:
6.3. 1959 - 00:50h
Místo:
Ottumwa, Iowa
Země:
Věk:
61 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, komik
Tom Arnold - Film: Tom Arnold: The Naked Truth 2
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1992, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1992 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tom Arnold - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - 1 Interrogation
(2016) - Maximum Impact
(2016) - Dead Ant
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - Underdog Kids
(2015) - Undateable John
(2015) - Student Bodies
(2015) - Sin City Saints (TV seriál)
(2015) - Christmas Trade
(2015) - Any Day
(2015) - A Mouse Tale
(2014) - 2014 MTV Movie Awards
(2014) - V divočině s Bearem Gryllsem
(2014) - Celebrity Name Game
(2014) - Shelby
(2014) - Mission Air
(2014) - Dumbbells
(2014) - The Curse of Downers Grove
(2013) - Hollywood Game Night
(2013) - Pulling Strings
(2013) - Co si přeji k Vánocům
(2012) - Comedy Central Roast of Roseanne
(2012) - Sunset Strip
(2012) - Tajný agent v sukni
(2012) - Poslední záchrana
(2012) - Naboř a ujeď
(2012) - Jewtopia
(2012) - Chilly Christmas
(2012) - Grassroots
(2012) - The First Family (TV seriál)
(2012) - Camp Fred
(2011) - Color Me Obsessed: A Film About The Replacements
(2011) - Walk a Mile in My Pradas
(2011) - Starsucker
(2011) - Restitution
(2011) - The Pool Boys
(2011) - A Christmas Wedding Tail
(2011) - Franklin a Bash (TV seriál)
(2011) - Beethoven's Christmas Adventure
(2010) - Conan
(2010) - I Am Comic
(2010) - Vražedná rychlost
(2010) - Skupinový sex
(2010) - Nouzové přistání (TV seriál)
(2010) - Hard Breakers
(2010) - Endure
(2010) - Brother's Justice
(2010) - The Bad Penny
(2009) - Comedy Central Roast of Joan Rivers
(2009) - The Brian McKnight Show
(2009) - Prokletý
(2009) - Jak na holky
(2009) - April Showers
(2008) - Strašidelné příběhy celebrit
(2008) - My Big Redneck Wedding (TV seriál)
(2008) - Zlatovláska a 3 medvědi
(2008) - Zákon gangu (TV seriál)
(2008) - This Is Not a Test
(2008) - Rocket
(2008) - Remarkable Power
(2008) - Moonlight and Mistletoe
(2008) - A Christmas Proposal
(2008) - Good Dick
(2008) - Gardens of the Night
(2008) - Easy to Assemble (TV seriál)
(2007) - Jocking Around
(2007) - Pride
(2007) - Palo Alto, CA
(2007) - Oranges
(2007) - The Final Season
(2006) - Comic Relief 2006
(2006) - Sexy tým
(2006) - Náhradníci (TV seriál)
(2005) - Saturday Night Live: The Best of David Spade
(2005) - Three Wise Guys
(2005) - Štastné konce
(2005) - Mladej a já
(2005) - Chasing Christmas
(2004) - On-Air with Ryan Seacrest
(2004) - Perfektní servis
(2003) - Show Sharon Osbourneové
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - The Three Stooges 75th Anniversary Special
(2003) - I Love the '70s (TV seriál)
(2003) - Velké dítě Dickie Roberts
(2003) - Péčko pro začátečníky
(2003) - Od kolébky do hrobu
(2003) - Manhood
(2003) - Just for Kicks
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - I Love the '80s (TV seriál)
(2002) - Romantická komedie 101
(2002) - O perníkové chaloupce
(2002) - Děti na oslavě svých narozenin
(2002) - Dennis the Menace in Cruise Control
(2001) - The Best Damn Sports Show Period
(2001) - Fever Pitch
(2001) - Peklo ve městě
(2001) - The New Gong Show (TV seriál)
(2001) - Lovec policajtů
(2001) - Lloyd
(2000) - We Married Margo
(2000) - Vím, co jsi dělal minulý pátek 13.
(2000) - Věznice
(2000) - The Simpsons.com
(2000) - Civility
(2000) - Bar Hopping
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - Saturday Night Live 25
(1999) - Dancing Outlaw II: Jesco Goes to Hollywood
(1999) - Arnold Schwarzenegger: Hollywood Hero
(1999) - Just Sue Me
(1999) - Jackie's Back!
(1999) - Blue Ridge Fall
(1998) - The Howard Stern Radio Show
(1998) - Zelenáči na greenu
(1998) - Vítejte v Hollywoodu
(1998) - Tichá noc Bustera a Chaunceyho
(1998) - Herkules (TV seriál)
(1997) - Touch
(1997) - The Tom Show (TV seriál)
(1997) - Hacks
(1997) - Bláznivé manévry
(1997) - Austin Powers: Špionátor
(1996) - Velký tyran
(1996) - Rukojmí nebo komplic?
(1996) - Blbouni
(1995) - Dva v tom
(1994) - Howard Stern
(1994) - Tom (TV seriál)
(1994) - Pravdivé lži
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Willie Nelson: The Big Six-0 (koncert)
(1993) - Bob Hope: The First 90 Years
(1993) - Žena, která milovala Elvise
(1993) - Šišouni v New Yorku
(1993) - Semtex Blues
(1993) - Body Bags: Historky z márnice
(1992) - The 44th Annual Primetime Emmy Awards
(1992) - Free to Laugh: A Comedy and Music Special for Amnesty International
(1992) - Comic Relief V
(1992) - Tom Arnold: The Naked Truth 2
(1992) - The Rosey and Buddy Show (TV seriál)
(1992) - The Jackie Thomas Show (TV seriál)
(1992) - Hrdina proti své vůli
(1991) - Freddyho smrt - Poslední noční můra
(1991) - Backfield in Motion
(1988) - Roseanne (TV seriál)
(1987) - On Location: The Roseanne Barr Show
(1981) - Entertainment Tonight

Tom Arnold - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Tom Arnold: The Naked Truth 2":
(*1952) Roseanne Barr

(*1919) Red Buttons

(*1964) Chris Farley

(*1955) Laurie Metcalf

(*1955) Sandra Bernhard

(*1968) Ricki Lake

(*1964) Dana Gould

(*1920) Jayne Meadows



Tranzitní horoskop (1992)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
14°57’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
7°29’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
1°16’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
12°06’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
11°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
1°44’
Panna
14°37’
SaturnSaturn:
Kozoroh
5°41’
Vodnář
5°54’
UranUran:
Lev
13°04’
Kozoroh
13°42’
NeptunNeptun:
Štír
6°45’
Kozoroh
16°14’
PlutoPluto:
Panna
2°40’
Štír
22°06’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
14°39’
Kozoroh
9°46’
Černá LunaLilith:
Býk
12°05’
Kozoroh
27°46’
CheirónCheirón:
Vodnář
24°12’
Lev
8°17’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Střelec
5°33’
4. IC:
Ryby
22°48’
7. DSC:
Blíženci
5°33’
10. MC:
Panna
22°48’

Dnes se narodili
Spojené státy Tom Cruise
(*1962) herec

Dánsko Connie Nielsen
(*1965) herečka

Česká republika Jana Švandová
(*1947) herečka

Austrálie Julian Assange
(*1971) programátor, internetový aktivista, zakladatel serveru Wikileaks

Česká republika Petr Chobot
(*1967) cestovatel, šaman, guru


Zítra slaví narozeniny
Irsko Stephen Boyd
(*1931) herec

Česká republika Oldřich Lipský
(*1924) scénárista, režisér

Japonsko Tomio Okamura
(*1972) podnikatel, politik, poslanec, zakladatel hnutí Úsvit a SPD

Finsko Sonja Tammela
(*1937) norská královna

Francie Giuseppe Garibaldi
(*1807) vůdce vlastenců v partyzánské válce


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jim Morrison
(*1943 - 1971) zpěvák, muzikant, básník

Francie André Citroën
(*1878 - 1935) průmyslník, automobilový průkopník

Česká republika Emil Kolben
(*1862 - 1943) jeden z nejvýznamnějších podnikatelů meziválečného československa

Slovensko Ivan Palúch
(*1940 - 2015) herec

Itálie Paolo Villaggio
(*1932 - 2017) herec, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »