Abe Vigoda wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Abe Vigoda
(Abraham Charles Vigoda)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 94 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Abe Vigoda - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
24.2.1921 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Abe Vigoda 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Abe Vigoda
datum narození 24.2.1921
(herec, instagram)

Abe Vigoda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2008) - The Unknown Trilogy
(2006) - Holky jdeme na to aneb putování tučňáků
(2003) - Střílejte na Francouze!
(2000) - Tea Cakes or Cannoli
(2000) - Šupák
(1999) - Griffinovi (TV seriál)
(1999) - Cesta ke štěstí
(1998) - Svědek proti mafii
(1998) - A Brooklyn State of Mind
(1997) - Me and the Gods
(1997) - Good Burger
(1996) - Utajená svatba
(1996) - Underworld
(1995) - Soudcem z nouze
(1995) - Blbouni
(1994) - Všude dobře, doma nejlíp
(1994) - Home of Angels
(1993) - Sugar Hill
(1993) - Pěsti cti
(1993) - Mladej a já
(1993) - Batman a fantom
(1992) - Kmotr 1, 2, 3
(1991) - Lucky Luke (TV seriál)
(1990) - Night of 100 Stars III
(1990) - Joe kontra sopka
(1989) - Kdopak to mluví
(1989) - Jiskra
(1989) - B.L. Stryker: The Dancer's Touch
(1988) - Plain Clothes
(1988) - Keaton's Cop
(1986) - Vasectomy: A Delicate Matter
(1985) - Pěna zabiják
(1984) - Velký závod 2
(1984) - Santa Barbara (TV seriál)
(1981) - The Big Stuffed Dog
(1980) - Gridlock
(1979) - $weepstake$ (TV seriál)
(1979) - Smrtelné nehody na dálnici
(1978) - The 30th Annual Primetime Emmy Awards
(1978) - How to Pick Up Girls!
(1978) - Detektiv ze San Franciska
(1978) - The Comedy Company
(1977) - Circus of the Stars #2
(1977) - Circus of the Stars
(1977) - Fish (TV seriál)
(1976) - Break the Bank
(1976) - Joys
(1976) - Having Babies
(1974) - Tattletales
(1974) - The Story of Pretty Boy Floyd
(1974) - Newman's Law
(1974) - Kmotr II
(1974) - Barney Miller (TV seriál)
(1973) - Toma
(1973) - Šéf je mrtvý
(1973) - The Devil's Daughter
(1972) - Kmotr
(1966) - Dark Shadows (TV seriál)
(1956) - As the World Turns (TV seriál)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Kohout

Kohout (Kov)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.2.1921 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Abe Vigoda 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Abe Vigoda - herec

se narodil 24.2.1921 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Abe Vigoda

Dnes se narodili
Velká Británie Judi Dench
(*1934) herečka, režisérka

Spojené státy John Malkovich
(*1953) herec, režisér

Spojené státy Beau Bridges
(*1941) herec

Spojené státy Kirk Douglas
(*1916) herec

Česká republika Ladislav Smoljak
(*1931) režisér, scénárista, herec


Abe Vigoda
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
5°21’
 
LunaLuna:
Váhy
3°57’
 
MerkurMerkur:
Ryby
17°13’
R
VenušeVenuše:
Beran
21°15’
 
MarsMars:
Beran
8°33’
 
JupiterJupiter:
Panna
15°05’
R
SaturnSaturn:
Panna
22°40’
R
UranUran:
Ryby
5°36’
 
NeptunNeptun:
Lev
11°45’
R
PlutoPluto:
Rak
6°55’
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
0°07’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
24°54’
 
CheirónCheirón:
Beran
7°56’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
2xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Výročí úmrtí dnes mají
Švédsko Marie Fredriksson
(*1958 - 2019) zpěvačka Roxette

Česká republika Josef Mixa
(*1921 - 2016) herec

Švýcarsko Max Bill
(*1908 - 1994) švýcarský architekt

Spojené státy Ralph Bunche
(*1903 - 1971) americký politolog a diplomat

Velká Británie Patrick Moore
(*1923 - 2012) astronom



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »