Adam Carolla wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Adam Carolla

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Filadelfie, Pensylvánie
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herec

Adam Carolla - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
27.5.1964 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Adam Carolla 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Adam Carolla
datum narození 27.5.1964
(herec, instagram)

Adam Carolla - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Can We Take a Joke?
(2015) - Road Hard
(2013) - Deal with It
(2012) - The Jeff Probst Show
(2012) - Mansome
(2012) - Raubíř Ralf
(2011) - Division III: Football's Finest
(2010) - Talk show bez zábran
(2010) - The Marriage Ref
(2010) - The Drawn Together Movie: The Movie!
(2009) - Uvaříme, uvidíme…
(2009) - The Goode Family (TV seriál)
(2008) - The Bonnie Hunt Show
(2007) - The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
(2007) - Mlátička
(2007) - Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
(2006) - American Stag
(2006) - Wasted
(2005) - Dancing with the Stars
(2005) - Comedy Central Roast of Pamela Anderson
(2004) - Opravna vraků
(2004) - Celebrity Blackjack
(2004) - Playboy: 50 Years of Playmates
(2004) - Film Trix 2004
(2004) - Save Virgil
(2004) - Drawn Together (TV seriál)
(2003) - Show Sharon Osbourneové
(2003) - The Osbourne Family Christmas Special
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - The New Face of Late Night TV
(2003) - Windy City Heat
(2003) - Las Vegas: Kasino (TV seriál)
(2003) - Abby Singer
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - Upíři mezi námi
(2002) - Vtipálkové Crank Yankers (TV seriál)
(2002) - Frank McKlusky
(2001) - Comedy Central Presents: The N.Y. Friars Club Roast of Hugh Hefner
(2001) - The Comedy Team of Pete & James
(2001) - The Bernie Mac Show (TV seriál)
(2000) - The Teen Choice Awards 2000
(2000) - Zůstaň se mnou
(2000) - Válka hormonů
(2000) - Pobřežní lýtka (TV seriál)
(2000) - Buzz Lightyear of Star Command: The Adventure Begins
(2000) - Buzz Lightyear of Star Command (TV seriál)
(1999) - Total Request Live
(1999) - The Man Show
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - The Teen Choice Awards 1999
(1999) - Red Handed (TV seriál)
(1999) - Griffinovi (TV seriál)
(1999) - Čtyři do trojky
(1998) - Hollywood Squares
(1998) - Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
(1998) - Příliš jednoduché
(1998) - Dawsonův svět (TV seriál)
(1998) - Art House
(1997) - Win Ben Stein's Money (TV seriál)
(1997) - Fired Up (TV seriál)
(1996) - The O'Reilly Factor
(1996) - Access Hollywood
(1996) - Loveline (TV seriál)
(1995) - MADtv
(1994) - Howard Stern
(1994) - Space Ghost Coast to Coast (TV seriál)
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1986) - Oprah show
(1981) - Entertainment Tonight

Adam Carolla - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Adam Carolla - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 27.5.1964 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Adam Carolla 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Adam Carolla - herec

se narodil 27.5.1964 ve městě Filadelfie, Pensylvánie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Adam Carolla

Dnes se narodili
Spojené státy Tom Arnold
(*1959) herec, komik

Česká republika Milan Mejla Hlavsa
(*1951) kytarista, zpěvák

Polsko Andrzej Wajda
(*1926) režisér

Spojené státy Shaquille O'Neal
(*1972) herec, rapper, basketbalista

Česká republika Robert Rosenberg
(*1975) pornoherec, režisér, rapper


Adam Carolla
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
6°12’
 
LunaLuna:
Střelec
18°12’
 
MerkurMerkur:
Býk
11°27’
 
VenušeVenuše:
Rak
6°48’
 
MarsMars:
Býk
14°47’
 
JupiterJupiter:
Býk
10°41’
 
SaturnSaturn:
Ryby
4°45’
 
UranUran:
Panna
6°00’
 
NeptunNeptun:
Štír
15°55’
R
PlutoPluto:
Panna
11°35’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
3°32’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
14°56’
 
CheirónCheirón:
Ryby
18°30’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Eva Holubová
(*1959) herečka

Česká republika Miloslav Šimek
(*1940) herec, komik, spisovatel, humorista

Velká Británie Rachel Weisz
(*1970) herečka

Německo Reinhard Heydrich
(*1904) nacista, říšský protektor Protektorátu Čechy a Morava

Spojené státy Peter Sarsgaard
(*1971) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Nelson Eddy
(*1901 - 1967) herec

Spojené státy Nancy Davis Reagan
(*1921 - 2016) herečka, první dáma USA

Spojené státy Louisa May Alcott
(*1832 - 1888) spisovatelka, prozaička

Česká republika Antonín Čermák
(*1873 - 1933) americký politik českého původu

Česká republika Karel Hugo Hilar
(*1885 - 1935) režisér, dramatik, básník, prozaik, kritik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »