Adam Clayton wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Adam Clayton
(Adam Charles Clayton)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Chinnor
Země:
Věk:
60 let
Povolání:
herec

Adam Clayton - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
13.3.1960 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Adam Clayton 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Adam Clayton
datum narození 13.3.1960
(herec, instagram)

Adam Clayton - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - U2 iNNOCENCE + eXPERIENCE Tour 2015… Návrat do Paříže (koncert)
(2014) - U2: Invisible (hudební videoklip)
(2014) - Oscar's Red Carpet 2014
(2014) - Who the F**K Is Arthur Fogel
(2011) - The 2011 Billboard Music Awards
(2011) - From the Sky Down
(2009) - The BRIT Awards 2009
(2009) - Grammy Awards 2009
(2009) - 25 let Rokenrolové síně slávy (koncert)
(2009) - U2 360° - Živě z Rose Bowl (koncert)
(2009) - Barack Obama: Koncert 2009 (koncert)
(2008) - U2 Rockové tažení
(2007) - U2 3D (koncert)
(2006) - U2: 18 Videos (hudební videoklip)
(2006) - Vertigo 2005: Live from Milan (koncert)
(2005) - The Work of Director Stéphane Sednaoui (hudební videoklip)
(2005) - U2: Sometimes You Can't Make It On Your Own (hudební videoklip)
(2005) - The Work of Director Anton Corbijn
(2005) - Vertigo 2005: U2 Live from Chicago (koncert)
(2005) - Live 8 (koncert)
(2005) - Leonard Cohen: I'm Your Man
(2002) - U2: The Best of 1990-2000 (hudební videoklip)
(2002) - U2: The Best of 1980-1990 (hudební videoklip)
(2002) - U2: Electrical Storm (hudební videoklip)
(2002) - U2 Go Home: Live from Slane Castle (koncert)
(2001) - We Know Where You Live
(2001) - America: A Tribute to Heroes
(2001) - U2: Elevation 2001 Live From Boston (koncert)
(2000) - U2: Walk On (hudební videoklip)
(2000) - U2: Beautiful Day (hudební videoklip)
(1999) - Classic Albums: U2 - The Joshua Tree
(1999) - The Simpsons: Greatest Hits
(1999) - Entropy
(1997) - Zoo-TV
(1997) - U2: PopMart Live From Mexico City (koncert)
(1997) - U2: A Year in Pop
(1994) - U2: Zoo TV Live from Sydney (koncert)
(1993) - U2: Numb (hudební videoklip)
(1993) - U2: Love Is Blindness
(1993) - Rock and Roll Inaugural Ball
(1992) - Gomorron
(1992) - U2: Achtung Baby (koncert)
(1990) - Red Hot and Blue
(1990) - Night & Day
(1989) - U2: LoveTown (koncert)
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1988) - U2: The Making of the Movie 'Rattle and Hum'
(1988) - U2: Rattle and Hum (koncert)
(1987) - U2: Outside It's America
(1985) - Live Aid (koncert)
(1984) - U2: Unforgettable Fire
(1983) - U2: Under a Blood Red Sky (koncert)
(1964) - Top of the Pops

Adam Clayton - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Adam Clayton - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Krysa

Krysa (Kov)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.3.1960 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Adam Clayton 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Adam Clayton - herec

se narodil 13.3.1960 ve městě Chinnor, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Adam Clayton

Dnes se narodili
Česká republika Lucie Vondráčková
(*1980) herečka, zpěvačka, textařka, dabérka, moderátorka

Česká republika Petra Kvitová
(*1990) tenistka

Německo Hermann Meyer
(*1947) astrolog

Německo Timo Boll
(*1981) stolní tenista

Velká Británie Clive Burr
(*1957) bubeník kapely Iron Maiden


Adam Clayton
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
22°55’
 
LunaLuna:
Panna
24°46’
 
MerkurMerkur:
Ryby
17°46’
R
VenušeVenuše:
Vodnář
26°49’
 
MarsMars:
Vodnář
14°46’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
1°28’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
16°48’
 
UranUran:
Lev
17°40’
R
NeptunNeptun:
Štír
8°51’
R
PlutoPluto:
Panna
4°26’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
24°53’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
23°45’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
29°11’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
6xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Zlata Adamovská
(*1959) herečka, dabérka

Česká republika David Vávra
(*1957) herec, spisovatel, architekt

Francie Juliette Binoche
(*1964) herečka

Itálie Ornella Muti
(*1955) herečka, modelka

Rusko Vjačeslav Michajlovič Molotov
(*1890) drsný politik nazývaný Stalinovo kladivo


Výročí úmrtí dnes mají
Švédsko Max von Sydow
(*1929 - 2020) herec

Česká republika Tomáš Holý
(*1968 - 1990) herec

Německo Ferdinand von Zeppelin
(*1838 - 1917) konstuktér vzducholodí

Spojené státy Raymond Fernandez
(*1914 - 1951) sériový vrah z dvojice The Lonely Hearts Killers

Spojené státy Martha Beck
(*1920 - 1951) sériová vražedkyně z dvojice The Lonely Hearts Killers



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »