Adam Ferency wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Adam Ferency

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Varšava
Země:
Věk:
69 let
Povolání:
herec

Adam Ferency - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
5.10.1951 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Adam Ferency 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Adam Ferency
datum narození 5.10.1951
(herec, instagram)

Adam Ferency - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Excentrycy, czyli po słonecznej stronie ulicy
(2012) - Big Love
(2011) - 80 milionů
(2011) - Varšavská bitva 1920
(2011) - Układ Warszawski (TV seriál)
(2010) - Piksele
(2008) - Ojciec Mateusz (TV seriál)
(2008) - Limousine
(2008) - Izolator
(2007) - Dylematu 5 (TV seriál)
(2006) - Palimpsest
(2006) - Jasminum
(2005) - Niania (TV seriál)
(2005) - Boza podszewka. Czesc druga (TV seriál)
(2004) - Kryminalni (TV seriál)
(2003) - Konec prázdnin
(2002) - Eukalyptus
(2000) - Operacja Koza
(2000) - Musisz życ
(2000) - Enduro Bojz
(1999) - Torowisko
(1999) - Podróz do Moskwy
(1999) - Ohněm a mečem
(1999) - Na dobre i na złe (TV seriál)
(1999) - Fuks
(1998) - Złotopolscy (TV seriál)
(1998) - Zloto dezerterów
(1998) - Ekstradycja 3 (TV seriál)
(1997) - Nocne Graffiti
(1997) - Dzieci i ryby
(1995) - Plukovník Kwiatkowski
(1995) - Kamien na kamieniu
(1995) - Ďábelské učení
(1993) - Rozmowa z czlowiekiem z szafy
(1993) - Czlowiek z...
(1991) - Pohřeb bramboru
(1990) - Pozegnanie jesieni
(1990) - Napoleon (TV seriál)
(1990) - Jan Kiliński
(1989) - Kainovo znamení
(1989) - Dondula
(1988) - Cyrk odjezdza
(1987) - Zygfryd
(1987) - Weryfikacja
(1987) - Náhoda
(1987) - Dorastanie (TV seriál)
(1986) - Zmiennicy (TV seriál)
(1986) - Jezioro Bodenskie
(1985) - Zabawa w chowanego
(1985) - Rosliny trujace
(1985) - O-bi, O-ba - Zánik civilizace
(1985) - Nadzór
(1985) - Hamlet we wsi Glucha Dolna
(1985) - Bez konce
(1984) - 111 dni letargu
(1983) - Planeta krawiec
(1983) - Odwet
(1982) - Avant la bataille
(1982) - Výslech
(1982) - Matka Králů
(1981) - Naivní otázky
(1981) - Horečka
(1981) - Člověk ze železa
(1980) - Provinční herci
(1980) - Dom (TV seriál)
(1979) - Przyjaciele (TV seriál)
(1979) - Najdluzsza wojna nowoczesnej Europy (TV seriál)
(1978) - Koty to dranie
(1978) - Akce u Arzenálu
(1977) - Nedělňátka
(1977) - Konkurs na život
(1976) - 07, hlaste se (TV seriál)
(1976) - Polskie drogi (TV seriál)
(1953) - Teatr telewizji (TV seriál)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Zajíc

Zajíc (Kov)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.10.1951 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Adam Ferency 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Adam Ferency - herec

se narodil 5.10.1951 ve městě Varšava
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Adam Ferency

Dnes se narodili
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Adam Ferency
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
11°26’
 
LunaLuna:
Střelec
8°23’
 
MerkurMerkur:
Váhy
5°12’
 
VenušeVenuše:
Panna
4°07’
 
MarsMars:
Panna
0°17’
 
JupiterJupiter:
Beran
8°49’
R
SaturnSaturn:
Váhy
6°13’
 
UranUran:
Rak
13°53’
 
NeptunNeptun:
Váhy
18°58’
 
PlutoPluto:
Lev
20°59’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
8°05’
R
Černá LunaLilith:
Rak
10°31’
 
CheirónCheirón:
Střelec
27°39’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Grossmann
(*1941 - 1971) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918 - 2013) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Francie Alexandre Dumas starší
(*1802 - 1870) prozaik, dramatik, spisovatel

Rakousko Wolfgang Amadeus Mozart
(*1756 - 1791) hudební skladatel, pianista, varhaník, virtuos

Francie Claude Monet
(*1840 - 1926) francouzský impresionistický malíř a grafik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »