Adam Goldberg wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Adam Goldberg
(Adam Charles Goldberg)

Pohlaví:
Muž
Narození:
25.10. 1970 - 13:13h
Místo:
Santa Monica, Kalifornie
Země:
Věk:
51 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Vodnář
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Adam Goldberg - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Angel (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
25.10.1970 - 13:13  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
25.10.1970 - 21:13  
US, Santa Monica:
34°1' s.š., 118°29' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Adam Goldberg 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Adam Goldberg
datum narození 25.10.1970
(herec, instagram)

Adam Goldberg - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Prince of Providence
(2016) - Rebirth
(2016) - Going Under
(2016) - Between Us
(2015) - The Gaffigan Show (TV seriál)
(2015) - O tom si nech zdát, José
(2015) - Inferno: A Linda Lovelace Story
(2014) - Fargo (TV seriál)
(2013) - Divorce: A Love Story
(2013) - Anna Nicole
(2012) - Okrsek 22 (TV seriál)
(2012) - Lost Angeles
(2012) - Animal Practice (TV seriál)
(2011) - The Trivial Pursuits of Arthur Banks (TV seriál)
(2011) - Příšerka v Paříži
(2010) - Norman
(2010) - Nenápadná slečna
(2009) - Zvláštní poldové (TV seriál)
(2009) - (Bez názvu)
(2008) - Chelsea on the Rocks
(2008) - Prokletí
(2008) - Christmas on Mars
(2007) - 2 dny v Paříži
(2007) - Zodiac
(2007) - Nancy Drew: Záhada v Hollywoodu
(2007) - Marlowe
(2006) - Světák
(2006) - Stay Alive
(2006) - Držte krok se Steinovými
(2006) - Déjà Vu
(2005) - The Fearless Freaks
(2005) - Jmenuju se Earl (TV seriál)
(2005) - Head Cases (TV seriál)
(2005) - Fur on the Asphalt: The Greg the Bunny Reunion Show
(2004) - Vincentův svět (TV seriál)
(2004) - My Life, Inc.
(2004) - Joey (TV seriál)
(2004) - Frankenstein
(2003) - Running with the Bulls
(2003) - Židovské kladivo
(2003) - Líbí se mi co děláš
(2003) - Jak ztratit kluka v 10 dnech
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - Salton Sea
(2002) - Flashpoint
(2001) - Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
(2001) - Spencerův nový život
(2001) - Sním či bdím?
(2001) - Po čem touží kluci
(2001) - Na plný pecky
(2001) - Čistá duše
(2000) - The $treet (TV seriál)
(2000) - Sunset Strip
(1999) - True Love
(1999) - Ed TV
(1998) - Into the Breach: 'Saving Private Ryan'
(1998) - Zachraňte vojína Ryana
(1998) - Some Girl
(1998) - Scotch and Milk
(1998) - Babe 2: Prasátko ve městě
(1996) - Relativity (TV seriál)
(1996) - Neuvěřitelná cesta 2: Ztraceni v San Francisku
(1995) - Před úsvitem
(1995) - Holé lebky
(1995) - Double Rush (TV seriál)
(1995) - Boží armáda
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1993) - Zeťák
(1993) - Omámení a zmatení
(1992) - Pan Sobota večer
(1992) - Kocour Raplík (TV seriál)
(1991) - Babe Ruth

Adam Goldberg - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Adam Goldberg - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Adam Goldberg - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent / Descendent
Tento člověk se dokáže na všechno i na sebe dívat s odstupem, z neosobního hlediska. Má větší pochopení pro společenský podtext než pro osobní přístup. S životem se vyrovnává lépe s nadějí v lepší budoucnost celého lidstva. Navenek možná budí dojem, že mu nejde o to, aby byl středem pozornosti, ale velmi těžko snáší, pokud je ignorován.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Kov)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.10.1970 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Adam Goldberg 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Adam Goldberg - herec

se narodil 25.10.1970 ve městě Santa Monica, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Adam Goldberg

Dnes se narodili
Spojené státy William Fichtner
(*1956) herec

Spojené státy Bruce Lee
(*1940) mistr a popularizátor bojových umění, herec

Česká republika Ivanka Devátá
(*1935) herečka, spisovatelka

Spojené státy Jimi Hendrix
(*1942) zpěvák, textař, kytarista

Slovensko Alexander Dubček
(*1921) herec


Adam Goldberg
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Štír
2°02’
9
 
LunaLuna:
Panna
12°54’
7
 
MerkurMerkur:
Štír
1°02’
9
 
VenušeVenuše:
Štír
24°40’
9
R
MarsMars:
Váhy
3°26’
8
 
JupiterJupiter:
Štír
13°18’
9
 
SaturnSaturn:
Býk
20°28’
3
R
UranUran:
Váhy
10°37’
8
 
NeptunNeptun:
Štír
29°34’
10
 
PlutoPluto:
Panna
28°29’
8
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
29°30’
1
R
Černá LunaLilith:
Panna
5°48’
7
 
CheirónCheirón:
Beran
7°02’
2
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Střelec
19°15’
11
Domy:
Vodnář
8°22’
Lev
8°22’
2:
Ryby
21°21’
8:
Panna
21°21’
3:
Beran
28°04’
9:
Váhy
28°04’
Býk
25°55’
Štír
25°55’
5:
Blíženci
19°01’
Střelec
19°01’
6:
Rak
11°31’
Kozoroh
11°31’
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
8xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Kozoroh
2°09’
11
Slun./Luna:
Váhy
7°28’
8


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Ed Harris
(*1950) herec, režisér

Polsko Agnieszka Holland
(*1948) režisérka, herečka

Belgie Claude Lévi-Strauss
(*1908) antropolog

Rusko Alexandr Alexandrovič Blok
(*1880) básník, dramatik a esejista

Velká Británie William Blake
(*1757) malíř, básník


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Alexandre Dumas mladší
(*1824 - 1895) scénárista, spisovatel

Spojené státy Harvey Milk
(*1930 - 1978) první otevřeně homosexuální politik San Francisca

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815 - 1852) matematička a vynálezkyně strojového programování

Španělsko Isabela Parmská
(*1741 - 1763) dcera vévody z parmy

Spojené státy Eugene O'Neill
(*1888 - 1953) dramatik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »