Adam Mišík wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Adam Mišík

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1997 (?)
Země:
Věk:
23 let
Povolání:
herec, zpěvák, tanečník, dabér, skladatel

Adam Mišík - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1997 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Adam Mišík 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Adam Mišík
datum narození v roce *1997
(herec, zpěvák, tanečník, dabér, skladatel, instagram)

Adam Mišík - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Zatím dobrý
(2016) - Tvoje tvář má známý hlas (TV pořad)
(2016) - Muzikál aneb Cesty ke štěstí
(2016) - Ani ve snu!
(2015) - Reportérka (TV seriál)
(2015) - Andílek na nervy
(2014) - Adam Mišík: Já nechci víc (hudební videoklip)
(2014) - TGM: Talkshow Geni a Míši
(2014) - Královny popu - Pocta legendám
(2014) - Filharmonici na ulici
(2014) - MY 2
(2013) - Tvoje světy (hudební videoklip)
(2013) - Tečka páteční noci
(2013) - Srdce pro děti 2013
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Generace Y
(2013) - Dé pětka
(2013) - Český slavík Mattoni 2013
(2013) - Ceny Anděl 2012
(2013) - ČT Live: Karel Černoch - 70 (koncert)
(2013) - Strach
(2012) - 7 pádů Honzy Dědka
(2012) - Snídejte šampaňské
(2012) - Drzá Diana
(2012) - Život je ples (TV seriál)
(2011) - Monsterproces
(2011) - Čapkovy kapsy (TV seriál)
(2011) - Borgia (TV seriál)
(2010) - Cukrárna (TV seriál)
(2010) - Cesty domů (TV seriál)
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - 13. komnata Vladimíra Mišíka
(2009) - Biblická pátrání (TV seriál)
(2008) - Tříkrálový koncert (koncert)
(2008) - U mě dobrý
(2008) - Taková normální rodinka
(2008) - Tajemství dešťového pokladu
(2008) - Soukromé pasti (TV seriál)
(2008) - Rudý baron
(2008) - Nebe a Vincek
(2008) - Fredy a Zlatovláska
(2006) - Kráska v nesnázích
(2005) - Všechnopárty
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1994) - Snídaně s Novou
(1992) - Medúza

Adam Mišík - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Adam Mišík - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1947) Vladimír Mišík - otec

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Buvol

Buvol (Oheň)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Adam Mišík 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Adam Mišík - herec, zpěvák, tanečník, dabér, skladatel

se narodil v roce *1997 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Adam Mišík

Dnes se narodili
Irsko Stephen Boyd
(*1931) herec

Česká republika Oldřich Lipský
(*1924) scénárista, režisér

Japonsko Tomio Okamura
(*1972) podnikatel, politik, poslanec, zakladatel hnutí Úsvit a SPD

Finsko Sonja Tammela
(*1937) norská královna

Francie Giuseppe Garibaldi
(*1807) vůdce vlastenců v partyzánské válce


Adam Mišík
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
16°57’
 
LunaLuna:
Býk
25°11’
 
MerkurMerkur:
Beran
29°32’
R
VenušeVenuše:
Býk
26°02’
 
MarsMars:
Panna
17°18’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
20°12’
 
SaturnSaturn:
Beran
14°48’
 
UranUran:
Vodnář
8°39’
 
NeptunNeptun:
Kozoroh
29°56’
R
PlutoPluto:
Střelec
4°42’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
26°21’
R
Černá LunaLilith:
Panna
5°28’
 
CheirónCheirón:
Váhy
27°30’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
8xZeměZemě
2xVzduchVzduch
0xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Ljuba Krbová
(*1958) herečka, sportovkyně, manželka spisovatele Ondřeje Neffa

Francie Jean Cocteau
(*1889) režisér, scénárista, kameraman, herec

Francie Eva Green
(*1980) herečka, modelka

Spojené státy RZA
(*1969) skladatel, herec, rapper

Česká republika Viktor Sodoma
(*1945) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Voskovec
(*1905 - 1981) režisér, textař, dramatik, spisovatel, básník, divadelní a filmový herec

Česká republika Vladimír Ráž
(*1923 - 2000) pohádkový herec, představitel krále Miroslava v pohádce Pyšná princezna

Česká republika Aleš Jarý
(*1958 - 2015) herec, dabér

Spojené státy John Adams
(*1735 - 1826) 2. prezident usa

Spojené státy Thomas Jefferson
(*1743 - 1826) 3. prezident usa



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »