Adam Sandler wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Adam Sandler
(Adam Richard Sandler)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
herec, komik

Adam Sandler - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
9.9.1966 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Adam Sandler 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Adam Sandler
datum narození 9.9.1966
(herec, komik, instagram)

Adam Sandler - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Yeh Din Ka Kissa
(2016) - The Do Over
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - Nickelodeon Kids' Choice Awards 2015
(2015) - Night of Too Many Stars: America Comes Together for Autism Programs
(2015) - I Am Chris Farley
(2015) - The Ridiculous 6
(2015) - Pixely
(2015) - Hotel Transylvánie 2
(2014) - The 40th Annual People's Choice Awards
(2014) - 2014 MTV Movie Awards
(2014) - The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
(2014) - Nickelodeon Kids Choice Awards 2014
(2014) - The Cobbler
(2014) - Pět nejlepších
(2014) - Muži, ženy a děti
(2014) - Dovolená za trest
(2013) - The 39th Annual People's Choice Awards
(2013) - 2013 MTV Movie Awards
(2013) - 12-12-12
(2013) - Machři 2
(2013) - Brooklyn Nine-Nine (TV seriál)
(2012) - 2012 MTV Movie Awards
(2012) - Nickelodeon Kids' Choice Awards 2012
(2012) - Katie
(2012) - 12-12-12: The Concert for Sandy Relief (koncert)
(2012) - Můj otec je šílenec
(2012) - Hotel Transylvánie
(2011) - The 37th Annual People's Choice Awards
(2011) - Saturday Night Live Special: Backstage
(2011) - Zkus mě rozesmát
(2011) - Ošetřovatel
(2011) - Jack a Jill
(2010) - MTV Movie Awards 2010
(2010) - Conan
(2010) - Machři
(2009) - The 35th Annual People's Choice Awards
(2009) - Finding Sandler
(2009) - Komici
(2008) - The Teen Choice Awards 2008
(2008) - Night of Too Many Stars: An Overbooked Concert for Autism Education
(2008) - VH1 Rock Honors: The Who
(2008) - Zohan: Krycí jméno Kadeřník
(2008) - Pohádky na dobrou noc
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - Saturday Night Live in the '90s: Pop Culture Nation
(2007) - Volání o pomoc
(2007) - Když si Chuck bral Larryho
(2006) - 2006 MTV Movie Awards
(2006) - The ONE Show
(2006) - The Teen Choice Awards 2006
(2006) - Klik - život na dálkové ovládání
(2005) - 77. Annual Academy Awards
(2005) - 2005 MTV Movie Awards
(2005) - WrestleMania XXI
(2005) - The Young Turks
(2005) - Saturday Night Live: The Best of David Spade
(2005) - Trestná lavice
(2005) - Deuce Bigalow: Evropský gigolo
(2004) - Saturday Night Live: The Best of Christopher Walken
(2004) - V záři reflektorů (TV seriál)
(2004) - 50x a stále poprvé
(2004) - Španglicky snadno a rychle
(2003) - 4Pop
(2003) - The Teen Choice Awards 2003
(2003) - MTV Video Music Awards 2003
(2003) - Stupidity
(2003) - My Buddy Jack
(2003) - Saturday Night Live - Halloween
(2003) - Kurs sebeovládání
(2003) - Couch
(2003) - Blossoms & Blood
(2002) - The Teen Choice Awards 2002
(2002) - Comedy Central Canned Ham: Mr. Deeds
(2002) - Diet Coke with Lemon Celebrates 40 Years of Laughter: At the Improv
(2002) - The Cosby Show: A Look Back
(2002) - Žába k zulíbání
(2002) - Osm bláznivých večerů
(2002) - Opilí láskou
(2002) - Mr. Deeds - Náhodný milionář
(2002) - A Day with the Meatball
(2001) - Wild Desk Ride
(2001) - The Movie Loft
(2001) - Comedy Central Canned Ham: Joe Dirt
(2001) - America: A Tribute to Heroes
(2001) - Satan's Top Forty
(2001) - The Concert for New York City (koncert)
(2001) - Adam Sandler Goes to Hell
(2001) - Zvíře
(2000) - Diary
(2000) - Malý Nicky - Satan Junior
(1999) - Saturday Night Live 25
(1999) - The Making of 'Big Daddy'
(1999) - Velký táta
(1998) - Vodonoš
(1998) - Špinavá práce
(1998) - Píseň pro nevěstu
(1996) - The Daily Show
(1996) - Comedy Central Canned Ham
(1996) - Adam Sandler: What the Hell Happened to Me?
(1996) - Střelený
(1996) - Rivalové
(1995) - Billy Madison
(1994) - Rockeři
(1994) - Blázni a poloblázni
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Šišouni v New Yorku
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Klaun Shakes
(1989) - Holky na obzoru
(1987) - Remote Control
(1986) - Oprah show
(1984) - Jeopardy!
(1975) - Saturday Night Live
Adam Sandler - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1974) Jackie Sandler - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1976) Alicia Silverstone

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Kůň

Kůň (Oheň)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.9.1966 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Adam Sandler 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Adam Sandler - herec, komik

se narodil 9.9.1966 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Adam Sandler

Dnes se narodili
Spojené státy Ben Affleck
(*1972) herec, scénárista, režisér

Mexiko Alejandro González Iñárritu
(*1963) režisér, scénárista

Velká Británie Nigel Terry
(*1945) herec, představitel krále Artuše z Excaliburu

Spojené státy Joe Jonas
(*1989) herec, zpěvák, model, hudebník, kytarista, pianista

Spojené státy Jennifer Lawrence
(*1990) herečka


Adam Sandler
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
16°21’
 
LunaLuna:
Rak
3°41’
 
MerkurMerkur:
Panna
15°36’
 
VenušeVenuše:
Panna
0°38’
 
MarsMars:
Lev
9°26’
 
JupiterJupiter:
Rak
27°00’
 
SaturnSaturn:
Ryby
27°02’
R
UranUran:
Panna
19°47’
 
NeptunNeptun:
Štír
19°48’
 
PlutoPluto:
Panna
18°11’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
19°19’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
17°59’
 
CheirónCheirón:
Ryby
24°16’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
7xZeměZemě
0xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Francie Pierre Richard
(*1934) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Madonna
(*1958) herečka, zpěvačka, skladatelka, režisérka, tanečnice, návrhářka

Německo Charles Bukowski
(*1920) spisovatel, básník

Bělorusko Šimon Peres
(*1923) politik, izraelský prezident

Česká republika Xindl X
(*1979) zpěvák, scénárista


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Ludwig Prandtl
(*1875 - 1953) fyzik

Francie Paul Signac
(*1863 - 1935) francouzský malíř, představitel neoimpresionismu

Česká republika Alexandr Postler st.
(*1937 - 1996) herec

Spojené státy Paul Anderson
(*1932 - 1994) americký vzpěrač

Itálie Alberto Bertuccelli
(*1924 - 2002) fotbalista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »