Adam Wylie wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Adam Wylie

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
San Dimas
Země:
Věk:
36 let
Povolání:
herec

Adam Wylie - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
23.5.1984 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Adam Wylie 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Adam Wylie
datum narození 23.5.1984
(herec, instagram)

Adam Wylie - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Up in Smoke
(2012) - Ben 10: Alien Dimensions
(2011) - 1320
(2009) - Street Dreams
(2009) - Pimpin' Pee Wee
(2009) - Natalee Hollowayová
(2008) - Return to Sleepaway Camp
(2008) - Guardians of Luna (TV seriál)
(2008) - Booth Girls
(2007) - Superman: Soudný den
(2007) - Mutant: Probuzení
(2006) - Toot & Puddle: I'll Be Home for Christmas
(2006) - Legion of Super Heroes (TV seriál)
(2005) - Kitty's Dish
(2004) - Veronica Mars (TV seriál)
(2004) - Pokoj vášně
(2003) - Tales of a Fly on the Wall
(2002) - The Biggest Fan
(2001) - Panika
(2000) - Pekelná jízda
(2000) - Lost in the Pershing Point Hotel
(2000) - As Told by Ginger (TV seriál)
(2000) - Adrenalin
(1999) - Pirates: 3D Show
(1999) - Our Friend, Martin
(1999) - Michael Landon, the Father I Knew
(1999) - Král a já
(1999) - Can of Worms
(1999) - Balloon Farm
(1998) - Sandman
(1998) - Kukuřičné děti 5: Pole teroru
(1998) - The Easter Story Keepers
(1997) - Under Wraps
(1997) - Sitting in Limbo
(1997) - Pepper Ann (TV seriál)
(1997) - Dobrodružství v barvách: Trojský kůň
(1997) - Dobrodružství v barvách: Gulliverova cesta na letící ostrov, do psí země a mezi liliputány
(1997) - Crayola Kids Adventures: 20,000 Leagues Under the Sea
(1997) - Adventures in Odyssey: In Harm's Way
(1996) - Svalnatý Santa Claus
(1996) - Kouzelné vánoční dobrodružství
(1996) - Jungle Cubs (TV seriál)
(1996) - Charlie 2: Všichni pejskové přijdou do nebe
(1996) - Arnoldovy patálie (TV seriál)
(1995) - Srdce má oči
(1994) - Labutí princezna
(1993) - Bezstarostný Kelly
(1992) - Risk
(1992) - Picket Fences (TV seriál)
(1992) - Otčím III
(1991) - Doktor
(1990) - Policajt ze školky
(1990) - Dětská hra 2

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Krysa

Krysa (Dřevo)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.5.1984 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Adam Wylie 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Adam Wylie - herec

se narodil 23.5.1984 ve městě San Dimas, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Adam Wylie

Dnes se narodili
Česká republika Ludvík Svoboda
(*1895) 7. československý prezident

Polsko Eduard Tomáš
(*1908) mystik, jogín, spisovatel, právník

Německo Karl Benz
(*1844) automobilový konstruktér, spoluzakladatel automobilky Mercedes-Benz

Itálie papež Jan XXIII.
(*1881) 261. papež

Německo Julius Mayer
(*1814) lékař, fyzik, jeden ze zakladatelů termodynamiky


Adam Wylie
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
2°31’
 
LunaLuna:
Ryby
10°51’
 
MerkurMerkur:
Býk
7°29’
 
VenušeVenuše:
Býk
26°10’
 
MarsMars:
Štír
16°34’
R
JupiterJupiter:
Kozoroh
12°05’
R
SaturnSaturn:
Štír
11°36’
R
UranUran:
Střelec
11°57’
R
NeptunNeptun:
Kozoroh
0°47’
R
PlutoPluto:
Váhy
29°53’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
6°55’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
18°16’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
2°58’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Ladislav Frej st.
(*1941) herec

Spojené státy Peter Facinelli
(*1973) herec

Spojené státy Tina Turner
(*1939) zpěvačka

Spojené státy Mark Margolis
(*1939) herec

Česká republika Roman Šebrle
(*1974) atlet


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika František Peterka
(*1922 - 2016) herec, představitel Krakonoše

Česká republika Petr Hapka
(*1944 - 2014) herec, zpěvák a hudební skladatel

Kuba Fidel Castro
(*1926 - 2016) bývalý kubánský prezident a premiér, revolucionář

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878 - 1968) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Francie Gérard Philipe
(*1922 - 1959) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »