Adele Mara wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Adele Mara
(Adelaide Delgado)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Highland Park, Michigan
Země:
Věk:
† 87 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Adele Mara - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
28.4.1923 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Adele Mara 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Adele Mara
datum narození 28.4.1923
(herečka, instagram)

Adele Mara - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1978) - Wheels (TV seriál)
(1972) - Cool Million (TV seriál)
(1962) - The Alfred Hitchcock Hour (TV seriál)
(1960) - Thriller (TV seriál)
(1960) - The Tall Man (TV seriál)
(1960) - Stagecoach West (TV seriál)
(1960) - Dante (TV seriál)
(1960) - Bringing Up Buddy (TV seriál)
(1959) - The Big Circus
(1959) - Markham (TV seriál)
(1959) - Lock Up (TV seriál)
(1959) - Laramie (TV seriál)
(1958) - 77 Sunset Strip (TV seriál)
(1958) - Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
(1958) - Curse of the Faceless Man
(1958) - Bat Masterson (TV seriál)
(1957) - Tales of Wells Fargo (TV seriál)
(1957) - Meet McGraw (TV seriál)
(1957) - Maverick (TV seriál)
(1957) - Casey Jones (TV seriál)
(1957) - Bachelor Father (TV seriál)
(1956) - The Black Whip
(1956) - Conflict (TV seriál)
(1956) - Back from Eternity
(1955) - The Millionaire (TV seriál)
(1955) - The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
(1955) - Soldiers of Fortune (TV seriál)
(1955) - Cheyenne (TV seriál)
(1954) - The Lone Wolf (TV seriál)
(1954) - The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
(1954) - Studio 57 (TV seriál)
(1954) - Disneyland (TV seriál)
(1954) - Adventures of the Falcon (TV seriál)
(1953) - Count the Hours
(1951) - The Red Skelton Show
(1951) - The Sea Hornet
(1950) - The Avengers
(1950) - Rock Island Trail
(1950) - California Passage
(1950) - Big Town (TV seriál)
(1949) - V píscích Iwo Šimy
(1948) - Wake of the Red Witch
(1948) - The Main Street Kid
(1948) - Night Time in Nevada
(1948) - I, Jane Doe
(1948) - The Gallant Legion
(1948) - Campus Honeymoon
(1948) - Angel in Exile
(1947) - Web of Danger
(1947) - Twilight on the Rio Grande
(1947) - The Trespasser
(1947) - Robin Hood of Texas
(1947) - Exposed
(1947) - Blackmail
(1946) - Traffic in Crime
(1946) - The Magnificent Rogue
(1946) - The Last Crooked Mile
(1946) - The Invisible Informer
(1946) - The Inner Circle
(1946) - The Catman of Paris
(1946) - Passkey to Danger
(1946) - Night Train to Memphis
(1946) - I've Always Loved You
(1946) - A Guy Could Change
(1945) - The Vampire's Ghost
(1945) - The Tiger Woman
(1945) - Song of Mexico
(1945) - Grissly's Millions
(1945) - Girls of the Big House
(1945) - Flame of Barbary Coast
(1945) - Earl Carroll Vanities
(1945) - Bells of Rosarita
(1944) - Thoroughbreds
(1944) - The Fighting Seabees
(1944) - Faces in the Fog
(1944) - Call of the South Seas
(1944) - Atlantic City
(1943) - Socks Appeal
(1943) - A Rookie's Cookie
(1943) - Riders of the Northwest Mounted
(1943) - Reveille with Beverly
(1943) - Redhead from Manhattan
(1943) - I Can Hardly Wait
(1943) - His Girl's Worst Friend
(1943) - Good Luck, Mr. Yates
(1943) - Farmer for a Day
(1943) - Crime Doctor
(1943) - Back from the Front
(1942) - Vengeance of the West
(1942) - Shut My Big Mouth
(1942) - Lucky Legs
(1942) - Krásnější než sen
(1942) - Kiss and Wake Up
(1942) - The Great Glover
(1942) - Blondie Goes to College
(1942) - Alias Boston Blackie
(1941) - Navy Blues
(1941) - Honolulu Lu
Adele Mara - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Vepř

Vepř (Voda)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.4.1923 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Adele Mara 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Adele Mara - herečka

se narodila 28.4.1923 ve městě Highland Park, Michigan, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Adele Mara

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Adele Mara
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
7°10’
 
LunaLuna:
Váhy
3°13’
 
MerkurMerkur:
Býk
26°09’
 
VenušeVenuše:
Beran
2°18’
 
MarsMars:
Blíženci
8°24’
 
JupiterJupiter:
Štír
14°58’
R
SaturnSaturn:
Váhy
15°13’
R
UranUran:
Ryby
16°21’
 
NeptunNeptun:
Lev
15°23’
 
PlutoPluto:
Rak
9°19’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
18°07’
R
Černá LunaLilith:
Beran
23°09’
 
CheirónCheirón:
Beran
18°08’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jiří Schmitzer
(*1949) herec

Česká republika Václav Vydra ml.
(*1902) herec

Česká republika Jan Kanyza
(*1947) herec

Francie Annie Girardot
(*1931) herečka

Česká republika Theodor Pištěk ml.
(*1932) výtvarník, malíř, automobilový závodník


Výročí úmrtí dnes mají
Irsko Maureen O'Hara
(*1920 - 2015) herečka, zpěvačka

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935 - 2001) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Jindřich Šimon Baar
(*1869 - 1925) katolický kněz a spisovatel, sběratel pohádek

Spojené státy Daniel Webster
(*1782 - 1852) právník, řečník, tajemník a senátor USA

Dánsko Tycho Brahe
(*1546 - 1601) astronom, astrolog, alchymista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »