Adrian Holmes wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Adrian Holmes
(Adrian Randolph Holmes)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Wrexham
Země:
Věk:
46 let
Povolání:
herec

Adrian Holmes - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
31.3.1974 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Adrian Holmes 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Adrian Holmes
datum narození 31.3.1974
(herec, instagram)

Adrian Holmes - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Star Wars: Příběhy Droidů (TV seriál)
(2015) - Pomsta
(2015) - A Christmas Horror Story
(2014) - 19-2 (TV seriál)
(2014) - Debug
(2013) - Star Wars: Nové příběhy z Yodovy kroniky - Skrytý klon
(2013) - Star Wars: Nové příběhy z Yodovy kroniky - Hrozba Sithů
(2013) - Elysium
(2013) - Cult (TV seriál)
(2013) - The Carpenter's Miracle
(2012) - Vesmírná loď Galactica – Krev a chrom (TV seriál)
(2012) - True Justice: Blood Alley
(2012) - Pravěk: Nový svět (TV seriál)
(2012) - Chata v horách
(2012) - Continuum (TV seriál)
(2012) - Cokoliv, jen ne Vánoce
(2012) - Arrow (TV seriál)
(2011) - Katie Chats
(2011) - Útěk z minulosti
(2011) - Pohřešovaná
(2011) - Na stopě vrahovi
(2011) - Hangár 14
(2011) - Červená Karkulka
(2010) - Wrecked
(2010) - Strážce spravedlnosti (TV seriál)
(2010) - Stonehenge apokalypsa
(2010) - Paradox
(2010) - Lidský terč (TV seriál)
(2010) - Frankie & Alice
(2010) - Dvojí identita (TV seriál)
(2010) - Dcera jako rukojmí
(2010) - Amazon Falls
(2009) - The Mo'Nique Show
(2009) - V (TV seriál)
(2009) - Pouliční rváč
(2009) - Dům
(2008) - Kmen Andromeda
(2008) - Ice Blues
(2008) - Hranice nemožného (TV seriál)
(2008) - Hlídka (TV seriál)
(2008) - Far Cry
(2007) - Vzpoura v Seattlu
(2007) - Painkiller Jane (TV seriál)
(2007) - Hlas smrti 2: Světlo
(2007) - Flash Gordon (TV seriál)
(2006) - Výkřiky ve tmě
(2006) - Kyle XY (TV seriál)
(2006) - Krvavé svědectví (TV seriál)
(2006) - Jako Mike 2
(2006) - Exes & Ohs (TV seriál)
(2006) - Elita armády
(2006) - Bratz 2: Pyžamová párty
(2005) - 14 hodin strachu
(2005) - Už jsme tam?
(2005) - Supervulkán
(2005) - Reunion (TV seriál)
(2005) - Maximální limit
(2005) - Lovci duchů (TV seriál)
(2005) - Hot Wheels Acceleracers: Start
(2005) - Godiva's (TV seriál)
(2005) - Fighting the Odds: The Marilyn Gambrell Story
(2005) - Da Vinci's City Hall (TV seriál)
(2004) - 4400 (TV seriál)
(2004) - Příběh Charlieho andílků
(2004) - Meltdown
(2004) - Láska je Láska (TV seriál)
(2004) - Huff (TV seriál)
(2004) - The Collector (TV seriál)
(2004) - Battlestar Galactica (TV seriál)
(2003) - Volání mrtvých (TV seriál)
(2003) - Manželská krize (TV seriál)
(2003) - Hot Wheels Highway 35 World Race
(2003) - Divoké dny
(2003) - DC Sniper - 23 dní strachu
(2002) - Zóna soumraku (TV seriál)
(2002) - Tajný život
(2002) - Pronásledovaný (TV seriál)
(2002) - Kai a Gerda
(2002) - John Doe (TV seriál)
(2002) - Jeremiah (TV seriál)
(2002) - Glory Days (TV seriál)
(2002) - Fade to Black
(2001) - Valentine
(2001) - Strange Frequency (TV seriál)
(2001) - Smallville (TV seriál)
(2001) - Pro dobrou věc (TV seriál)
(2001) - Bizarní frekvence
(2000) - Svoboda nade vše (TV seriál)
(1999) - Vražedné bratrstvo
(1998) - Sedm dní (TV seriál)
(1998) - Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
(1998) - First Wave (TV seriál)
(1998) - Da Vinciho případy (TV seriál)
(1997) - Night Man (TV seriál)
(1997) - Hvězdná brána (TV seriál)
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1994) - M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
(1993) - The Only Way Out
(1992) - Highlander (TV seriál)
(1989) - Neon Rider (TV seriál)

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Tygr

Tygr (Dřevo)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
31

31. den - Motivace

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká vysokou mentální bystrostí. Je nenápadná a ochotná dělat vše pro dosažení úspěchů. Má ráda společnost a je ráda s inteligentními lidmi. Důležitá je komunikace.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 31.3.1974 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Adrian Holmes 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Adrian Holmes - herec

se narodil 31.3.1974 ve městě Wrexham, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Adrian Holmes

Dnes se narodili
Spojené státy Tom Arnold
(*1959) herec, komik

Česká republika Milan Mejla Hlavsa
(*1951) kytarista, zpěvák

Polsko Andrzej Wajda
(*1926) režisér

Spojené státy Shaquille O'Neal
(*1972) herec, rapper, basketbalista

Česká republika Robert Rosenberg
(*1975) pornoherec, režisér, rapper


Adrian Holmes
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
10°23’
 
LunaLuna:
Rak
16°00’
 
MerkurMerkur:
Ryby
13°52’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
24°02’
 
MarsMars:
Blíženci
18°17’
 
JupiterJupiter:
Ryby
5°13’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
28°42’
 
UranUran:
Váhy
26°24’
R
NeptunNeptun:
Střelec
9°30’
R
PlutoPluto:
Váhy
5°20’
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
23°11’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
25°16’
 
CheirónCheirón:
Beran
19°45’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
0xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Eva Holubová
(*1959) herečka

Česká republika Miloslav Šimek
(*1940) herec, komik, spisovatel, humorista

Velká Británie Rachel Weisz
(*1970) herečka

Německo Reinhard Heydrich
(*1904) nacista, říšský protektor Protektorátu Čechy a Morava

Spojené státy Peter Sarsgaard
(*1971) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Nelson Eddy
(*1901 - 1967) herec

Spojené státy Nancy Davis Reagan
(*1921 - 2016) herečka, první dáma USA

Spojené státy Louisa May Alcott
(*1832 - 1888) spisovatelka, prozaička

Česká republika Antonín Čermák
(*1873 - 1933) americký politik českého původu

Česká republika Karel Hugo Hilar
(*1885 - 1935) režisér, dramatik, básník, prozaik, kritik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »