Adrien Brody wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Adrien Brody

Pohlaví:
Muž
Narození:
14.4. 1973 - 15:30h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
48 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Adrien Brody - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Taglilatelo (A)
Datum narození a čas (místní čas):
14.4.1973 - 15:30  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
14.4.1973 - 20:30  
US, New York:
40°41' s.š., 73°52' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Adrien Brody 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Adrien Brody
datum narození 14.4.1973
(herec, instagram)

Adrien Brody - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Motor City
(2017) - Expiration
(2016) - Manhattan Nocturne
(2016) - Emperor
(2016) - Banking on Mr. Toad
(2015) - 67. Emmy Awards
(2015) - Zlatý Glóbus 2015
(2015) - The 21st Annual Screen Actors Guild Awards
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - Stone Barn Castle
(2015) - Septembers of Shiraz
(2015) - Boj o Hedvábnou stezku
(2015) - Backtrack
(2014) - Houdini
(2014) - Grandhotel Budapešť
(2014) - American Heist
(2013) - Do extrémů (TV seriál)
(2013) - Ten třetí
(2013) - InAPPropriate Comedy
(2012) - Yi jiu si er
(2011) - Roman Polanski: Můj život
(2011) - Půlnoc v Paříži
(2011) - Oddělen
(2010) - Wrecked
(2010) - Predátoři
(2010) - High School
(2010) - Experiment
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2009) - Playing Chess: The Making of Cadillac Records
(2009) - Splice
(2009) - Fantastický pan Lišák
(2009) - Bestie musí zemřít
(2008) - Cadillac Records
(2008) - Bratři Bloomovi
(2007) - Al Pacino - pocta za celoživotní dílo
(2007) - Toreador
(2007) - Darjeeling s ručením omezeným
(2006) - Hollywoodland
(2005) - Made in Hollywood
(2005) - King Kong: Deník režiséra
(2005) - Svěrací kazajka
(2005) - King Kong
(2004) - 76. Annual Academy Awards
(2004) - Inside 'The Village': A Movie Special
(2004) - Gumball 3000
(2004) - The Buried Secret of M. Night Shyamalan
(2004) - Vesnice
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Hollywoodská setkání
(2003) - A Story of Survival: Behind the Scenes of 'The Pianist'
(2003) - A Sorta Fairytale
(2003) - Nicole Kidman: An American Cinematheque Tribute
(2003) - The Making of 'The Pianist'
(2003) - Zpívající detektiv
(2002) - Pianista
(2002) - Loutka
(2001) - Láska po zlém
(2001) - Aféra s náhrdelníkem
(2000) - Chléb a růže
(2000) - Harrisonovy květy
(1999) - Nespoutaná volnost
(1999) - Krvavé léto v New Yorku
(1999) - Bez dechu
(1998) - Tenká červená linie
(1998) - Restaurant
(1997) - Six Ways to Sunday
(1997) - Moje velká mafiánská svatba
(1997) - The Last Time I Committed Suicide
(1996) - The Daily Show
(1996) - Střela
(1996) - Solo
(1995) - Nemáš co ztratit
(1994) - Útěk z vězení
(1994) - Andělé
(1993) - King of the Hill
(1991) - The Boy Who Cried Bitch
(1989) - Povídky z New Yorku
(1988) - Home at Last
(1988) - Annie McGuire (TV seriál)
(1952) - Today

Adrien Brody - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Adrien Brody - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Adrien Brody - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Buvol

Buvol (Voda)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.4.1973 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Adrien Brody 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Adrien Brody - herec

se narodil 14.4.1973 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Adrien Brody

Dnes se narodili
Spojené státy Jack Nicholson
(*1937) herec, scénárista, režisér

Česká republika Barbora Hrzánová
(*1964) herečka

Rusko Vladimir Iljič Lenin
(*1870) politik, spisovatel

Rusko Vladimir Nabokov
(*1899) scénárista, spisovatel

Česká republika Vladimír Špidla
(*1951) politik, 4. předseda vlády České republiky


Adrien Brody
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
24°44’
8
 
LunaLuna:
Panna
22°49’
1
 
MerkurMerkur:
Ryby
27°32’
7
 
VenušeVenuše:
Beran
26°03’
8
 
MarsMars:
Vodnář
13°28’
5
 
JupiterJupiter:
Vodnář
8°57’
5
 
SaturnSaturn:
Blíženci
16°47’
9
 
UranUran:
Váhy
20°52’
2
R
NeptunNeptun:
Střelec
7°05’
3
R
PlutoPluto:
Váhy
2°29’
1
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
11°45’
4
R
Černá LunaLilith:
Střelec
16°24’
3
 
CheirónCheirón:
Beran
17°16’
8
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
17°21’
5
Domy:
Panna
19°17’
Ryby
19°17’
2:
Váhy
14°22’
8:
Beran
14°22’
3:
Štír
14°10’
9:
Býk
14°10’
Střelec
17°34’
Blíženci
17°34’
5:
Kozoroh
21°26’
Rak
21°26’
6:
Vodnář
22°24’
Lev
22°24’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
5xZeměZemě
7xVzduchVzduch
1xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
3°25’
11
Slun./Luna:
Rak
8°47’
10


Zítra slaví narozeniny
Mexiko Anthony Quinn
(*1915) herec

Velká Británie John Hannah
(*1962) herec

Spojené státy Shirley Temple
(*1928) herečka, politička

Spojené státy Michael Moore
(*1954) kontroverzní režisér, scénárista

Japonsko Kendži Kawai
(*1957) japonský hudební skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Nixon
(*1913 - 1994) 37. prezident usa

Rumunsko Mircea Eliade
(*1907 - 1986) historik náboženství, spisovatel

Velká Británie James Stirling
(*1791 - 1865) kapitán britského královského námořnictva

Španělsko Miguel de Cervantes
(*1547 - 1616) španělský voják, básník, spisovatel, autor Dona Quijota

Chorvatsko Alida Valli
(*1921 - 2006) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »