Al Gore wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Al Gore
(Albert Arnold Gore Jr.)

Pohlaví:
Muž
Narození:
31.3. 1948 - 12:53h
Místo:
Washington, District of Columbia
Země:
Věk:
72 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Povolání:
politik, bývalý viceprezident USA

Al Gore - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
March (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
31.3.1948 - 12:53  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
31.3.1948 - 17:53  
US, Washington:
38°54' s.š., 77°2' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Al Gore 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Al Gore
datum narození 31.3.1948
(politik, bývalý viceprezident USA, instagram)

Al Gore - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - 24 Hours of Reality and Live Earth: The World Is Watching
(2015) - The Diplomat
(2014) - Mobilize
(2014) - Mad as Hell: Rise of the Young Turks
(2012) - Sind wir bald zu viele?
(2012) - Hrabiví prolhaní bastardi
(2011) - Saturday Night Live Special: Backstage
(2011) - Ethos
(2011) - All Watched Over by Machines of Loving Grace (TV seriál)
(2010) - The Virtual Revolution (TV seriál)
(2010) - Climate Refugees
(2010) - Zvláštní vztahy
(2009) - Konspirační teorie s Jesse Venturou (TV seriál)
(2009) - 'Hick' Town
(2009) - Fall Of The Republic: The Presidency Of Barack H. Obama
(2008) - Johnny Cash's America
(2008) - Děkuji, pane prezidente: Helen Thomasová v Bílém domě
(2008) - Being W
(2008) - Nové sčítání hlasů
(2007) - 79. Annual Academy Awards
(2007) - 11. hodina
(2007) - Všechno je v pohodě
(2007) - TED: Budoucnost, jakou si vytvoříme
(2007) - Live Earth (koncert)
(2007) - Endgame: Blueprint for Global Enslavement
(2007) - Futurama: Benderovo parádní terno
(2006) - MTV Video Music Awards 2006
(2006) - Soudný den planety Země
(2006) - Nepříjemná pravda
(2006) - Last Days on Earth
(2006) - Kdo zabil elektromobil?
(2006) - Studio 30 Rock (TV seriál)
(2004) - Fahrenhype 9/11
(2004) - Bush Family Fortunes: The Best Democracy Money Can Buy
(2004) - Tanner on Tanner (TV seriál)
(2003) - Penn & Teller: Bullshit! (TV seriál)
(2001) - Party Animals (or... How to Get to the White House in 5 Easy Steps)
(2001) - Last Party 2000
(2001) - Election 2000
(2001) - Talking to Americans
(2000) - Click Online (TV seriál)
(2000) - The Final Days
(1999) - Futurama (TV seriál)
(1998) - Sedm dní (TV seriál)
(1997) - The 53rd Presidential Inaugural Gala: An American Journey
(1996) - This Week
(1996) - The Daily Show
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - A Place Called America
(1995) - Spin
(1994) - A Gala for the President at Ford's Theatre
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Válečná místnost
(1993) - The Last Party
(1993) - 1993 Environmental Media Awards
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Nick News with Linda Ellerbee
(1992) - Jsem do tebe blázen (TV seriál)
(1990) - Memory & Imagination: New Pathways to the Library of Congress
(1989) - Chico Mendes: Voice of the Amazon
(1988) - The Power Game
(1986) - Oprah show
(1986) - America Undercover (TV seriál)
(1985) - Larry King Live
(1981) - Entertainment Tonight
(1975) - Saturday Night Live
(1974) - Nova (TV seriál)
(1952) - Today

Al Gore - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Krysa

Krysa (Země)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
31

31. den - Motivace

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká vysokou mentální bystrostí. Je nenápadná a ochotná dělat vše pro dosažení úspěchů. Má ráda společnost a je ráda s inteligentními lidmi. Důležitá je komunikace.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 31.3.1948 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Al Gore 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Al Gore - politik, bývalý viceprezident USA

se narodil 31.3.1948 ve městě Washington, District of Columbia, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Al Gore

Dnes se narodili
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) herec

Česká republika František Filipovský
(*1907) herec, dabér

Česká republika Martin Růžek
(*1918) herec

Rakousko Romy Schneider
(*1938) herečka

Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) režisér, herec


Al Gore
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
10°55’
9
 
LunaLuna:
Kozoroh
3°13’
5
 
MerkurMerkur:
Ryby
16°53’
8
 
VenušeVenuše:
Býk
26°01’
10
 
MarsMars:
Lev
18°08’
1
 
JupiterJupiter:
Střelec
28°36’
5
 
SaturnSaturn:
Lev
15°59’
1
R
UranUran:
Blíženci
22°32’
11
 
NeptunNeptun:
Váhy
11°38’
3
R
PlutoPluto:
Lev
12°40’
1
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
16°00’
10
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
17°31’
7
 
CheirónCheirón:
Štír
24°12’
4
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Beran
26°31’
10
Domy:
Lev
4°13’
Vodnář
4°13’
2:
Lev
25°10’
8:
Vodnář
25°10’
3:
Panna
20°28’
9:
Ryby
20°28’
Váhy
21°52’
Beran
21°52’
5:
Štír
28°05’
Býk
28°05’
6:
Kozoroh
3°32’
Rak
3°32’
Zastoupení živlů:
10xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
1xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
13°03’
11
Slun./Luna:
Vodnář
22°04’
7


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Bourvil
(*1917 - 1970) herec, zpěvák

Česká republika Sigmund Freud
(*1856 - 1939) lékař, psychiatr

Spojené státy Bob Fosse
(*1927 - 1987) herec

Spojené státy Robert Abel
(*1937 - 2001) tvůrce vizuálních efektů

Francie Prosper Mérimée
(*1803 - 1870) dramatik, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »