Alan Cumming wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Alan Cumming

Pohlaví:
Muž
Narození:
27.1. 1965 - 08:20h
Místo:
Aberfeldy, Skotsko
Země:
Věk:
57 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Vodnář
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, scénárista, režisér

Alan Cumming - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Gerard (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
27.1.1965 - 08:20  (GMT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
27.1.1965 - 08:20  
GB, Aberfeldy:
56°37' s.š., 3°54' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Alan Cumming 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Alan Cumming
datum narození 27.1.1965
(herec, scénárista, režisér, instagram)

Alan Cumming - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
(2016) - Broadway: Beyond the Golden Age
(2016) - Hatter
(2015) - The 69th Annual Tony Awards
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - The New Yorker Presents (TV seriál)
(2015) - Zázračné kouzlo
(2014) - The 68th Annual Tony Awards
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2014) - The Surrealist
(2014) - Chu and Blossom
(2013) - 30 Seconds to Mars: City of Angels (hudební videoklip)
(2013) - The 67th Annual Tony Awards
(2013) - Muse of Fire
(2013) - Šmoulové 2
(2013) - Šmoulové: Strašidelný speciál
(2013) - In the Woods
(2013) - Almost in Love
(2012) - Městská tajemství
(2012) - Sir Billi
(2012) - Koala kideu: yeongwoongeui tansaeng
(2012) - Každým dnem
(2011) - The Money Pet
(2011) - Terapie online (TV seriál)
(2011) - Šmoulové
(2010) - Conan
(2010) - Varieté
(2010) - Uprchlík (TV seriál)
(2010) - The Tempest
(2010) - Riverworld
(2010) - Jackboots on Whitehall
(2009) - Scotland on Screen
(2009) - PoliWood
(2009) - Dobrá manželka (TV seriál)
(2009) - Dare
(2009) - Boogie Woogie
(2008) - Speechless
(2008) - Web Therapy (TV seriál)
(2007) - ShowBusiness: The Road to Broadway
(2007) - The Comedy Map of Britain (TV seriál)
(2007) - Tin Man (TV seriál)
(2007) - Rick & Steve the Happiest Gay Couple in All the World (TV seriál)
(2007) - Duch spisovatele
(2006) - Fabulous! The Story of Queer Cinema
(2006) - Ta záležitost s Gray
(2006) - Sir Billi the Vet
(2006) - Full Grown Men
(2005) - Queer Edge with Jack E. Jett & Sandra Bernhard
(2005) - Tráva
(2005) - Tam, kde jsem nikdy nebyl
(2005) - Návrat pana Ripleyho
(2005) - Maska Junior
(2005) - Líbezná země
(2005) - Bam Bam and Celeste
(2005) - Bad Blood
(2004) - The Tony Danza Show
(2004) - Fashion News Live
(2004) - Kdo myslíš, že jsi? (TV seriál)
(2004) - ZOO v krabici (TV seriál)
(2004) - Loučím se, děvče
(2004) - Láska je Láska (TV seriál)
(2004) - Eighteen
(2003) - 2003 Annual BAFTA/LA Cunard Britannia Awards
(2003) - Tribeca Film Festival Presents
(2003) - The Second Uncanny Issue of X-Men! Making 'X2'
(2003) - Broadway: The Golden Age, by the Legends Who Were There
(2003) - X-Men 2
(2003) - Spy Kids 3-D: Game Over
(2002) - Searching for Debra Winger
(2002) - Zero Effect
(2002) - Spy Kids 2: Ostrov ztracených snů
(2002) - Nicholas Nickleby
(2002) - CinéMagique
(2001) - Backstage Pass
(2001) - Anatomy of a Scene (TV seriál)
(2001) - Spy Kids: Špioni v akci
(2001) - Nepovedený večírek
(2001) - Josie a její kočičky
(2000) - Rove Live
(2000) - The Making of 'Titus'
(2000) - I Love 1970's (TV seriál)
(2000) - Urbania
(2000) - Společník
(2000) - Sejměte Cartera
(2000) - Křupan
(2000) - God, the Devil and Bob (TV seriál)
(2000) - Flintstoneovi 2 - Viva Rock Vegas
(1999) - Loose Women
(1999) - Titus
(1999) - Plunkett & Macleane
(1999) - Eyes Wide Shut
(1999) - Annie
(1998) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1997) - Spice World
(1997) - Romy a Michele
(1997) - For My Baby
(1997) - Buddy
(1997) - Bathtime
(1996) - Emma
(1996) - Burn Your Phone
(1995) - Zlaté oko
(1995) - Šance pro lásku
(1995) - Ghosts (TV seriál)
(1995) - Comic Relief
(1994) - The High Life (TV seriál)
(1994) - That Sunday
(1994) - Krasavec Beauty
(1994) - Druhý nejlepší
(1994) - Butter
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Micky Love
(1993) - Cabaret
(1993) - The Airzone Solution
(1992) - Prague
(1991) - The Last Romantics
(1991) - Bernard and the Genie
(1988) - This Morning
(1987) - Shadow of the Stone (TV seriál)
(1983) - Taggart (TV seriál)
(1980) - Mystery! (TV seriál)
(1971) - Masterpiece Theatre (TV seriál)

Alan Cumming - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Alan Cumming - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Alan Cumming - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna ve Střelci

Luna ve Střelci

Luna (Měsíc)
Největší potřebou je neustále něco hledat. Pro své bezpečí potřebujete nějakou svou filosofii nebo víru, potřebujete vidět cíl nebo poslání, které by vašemu životu dalo smysl. Víra musí být dobrovolná, boj proti dogmatům vás může paradoxně přivést k jiným dogmatům.

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent / Descendent
Tento člověk se dokáže na všechno i na sebe dívat s odstupem, z neosobního hlediska. Má větší pochopení pro společenský podtext než pro osobní přístup. S životem se vyrovnává lépe s nadějí v lepší budoucnost celého lidstva. Navenek možná budí dojem, že mu nejde o to, aby byl středem pozornosti, ale velmi těžko snáší, pokud je ignorován.

HOROSKOPY
Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 27.1.1965 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Alan Cumming 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Alan Cumming - herec, scénárista, režisér

se narodil 27.1.1965 ve městě Aberfeldy, Skotsko, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Alan Cumming

Dnes se narodili
Velká Británie Kristin Scott Thomas
(*1960) herečka

Velká Británie Alfred Molina
(*1953) herec

Spojené státy Bob Dylan
(*1941) zpěvák

Česká republika Leona Machálková
(*1967) zpěvačka

Česká republika Vladimír Šmicer
(*1973) fotbalista


Alan Cumming
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
7°11’
1
 
LunaLuna:
Střelec
9°20’
10
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
19°19’
12
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
18°46’
12
 
MarsMars:
Panna
28°01’
7
 
JupiterJupiter:
Býk
16°35’
2
 
SaturnSaturn:
Ryby
4°00’
1
 
UranUran:
Panna
14°12’
7
R
NeptunNeptun:
Štír
19°50’
9
 
PlutoPluto:
Panna
15°55’
7
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
20°34’
4
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
12°04’
12
 
CheirónCheirón:
Ryby
15°55’
1
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Beran
0°22’
1
Domy:
Vodnář
2°31’
Lev
2°31’
2:
Beran
14°28’
8:
Váhy
14°28’
3:
Býk
19°34’
9:
Štír
19°34’
Blíženci
9°11’
Střelec
9°11’
5:
Blíženci
24°23’
Střelec
24°23’
6:
Rak
9°46’
Kozoroh
9°46’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
6xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Kozoroh
5°51’
11
Slun./Luna:
Kozoroh
8°16’
11


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Ian McKellen
(*1939) herec

Kanada Mike Myers
(*1963) herec, scénárista, komik

Česká republika Eliška Balzerová
(*1949) herečka

Německo Sandra Nasic
(*1976) zpěvačka kapely Guano Apes

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Duke Ellington
(*1899 - 1974) skladatel, pianista, dirigent

Česká republika Petr Muk
(*1965 - 2010) zpěvák

Spojené státy John Nash
(*1928 - 2015) americký matematik, oblast diferenciální geometrie

Velká Británie Burt Kwouk
(*1930 - 2016) herec

Spojené státy Guy Kibbee
(*1882 - 1956) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »