Alan Dale wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Alan Dale

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Dunedin
Země:
Věk:
73 let
Povolání:
herec

Alan Dale - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
6.5.1947 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Alan Dale 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Alan Dale
datum narození 6.5.1947
(herec, instagram)

Alan Dale - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Secret City (TV seriál)
(2016) - Cradlewood
(2015) - Vincentův svět
(2015) - Top Coppers (TV seriál)
(2015) - Akta X X (TV seriál)
(2014) - Grace
(2014) - Dominion (TV seriál)
(2014) - Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
(2013) - Once Upon a Time: The Price of Magic
(2012) - Unsupervised (TV seriál)
(2012) - Profesionální lháři (TV seriál)
(2012) - Na vlásku šťastně až navěky
(2012) - Beauty and the Beast
(2011) - The Killing (TV seriál)
(2011) - Proroctví zkázy
(2011) - Muži, kteří nenávidí ženy
(2011) - Malý kousek nebe
(2011) - Lovci zločinců (TV seriál)
(2011) - Kazatel
(2011) - Happy New Year
(2011) - Bylo, nebylo (TV seriál)
(2010) - Nouzové přistání (TV seriál)
(2010) - Nebojte se tmy
(2010) - Mr. & Mrs. Bloom (TV seriál)
(2010) - Lost: The Final Journey
(2008) - 'Neighbours' on Five
(2008) - Moving Wallpaper (TV seriál)
(2008) - Midnight Man (TV seriál)
(2008) - Indiana Jones a Království křišťálové lebky
(2007) - The 2007 Australian Film Institute Awards
(2007) - The Alan Titchmarsh Show
(2007) - Námořní hlídka (TV seriál)
(2007) - Californication (TV seriál)
(2006) - Ošklivka Betty (TV seriál)
(2005) - E-Ring (TV seriál)
(2005) - Bow
(2004) - Ztraceni (TV seriál)
(2004) - Vincentův svět (TV seriál)
(2004) - Straight Eye: The Movie
(2004) - Když se setmí
(2003) - O.C. (TV seriál)
(2003) - Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
(2003) - The Extreme Team
(2003) - Detektivové z Hollywoodu
(2002) - The X-Files: The Truth
(2002) - Star Trek X: Nemesis
(2002) - Rent Control
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2002) - American Dreams (TV seriál)
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - The Lone Gunmen (TV seriál)
(2001) - Philly (TV seriál)
(2001) - Drzá Jordan (TV seriál)
(1999) - Ztracený svět (TV seriál)
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)
(1999) - Vetřelec mezi námi
(1999) - Prezidentova dcera
(1997) - State Coroner (TV seriál)
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1995) - Vesmír: Civilizace v ohrožení
(1995) - Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
(1995) - Plainclothes (TV seriál)
(1995) - JAG (TV seriál)
(1994) - Vesničtí poldové (TV seriál)
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Janus (TV seriál)
(1994) - Frontline (TV seriál)
(1993) - Time Trax (TV seriál)
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1989) - Houseboat Horror
(1986) - Daleká země
(1985) - Neighbours (TV seriál)
(1976) - The Young Doctors (TV seriál)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Vepř

Vepř (Oheň)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.5.1947 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Alan Dale 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Alan Dale - herec

se narodil 6.5.1947 ve městě Dunedin, Nový Zéland
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Alan Dale

Dnes se narodili
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Alan Dale
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
15°07’
 
LunaLuna:
Štír
29°55’
 
MerkurMerkur:
Býk
4°24’
 
VenušeVenuše:
Beran
13°38’
 
MarsMars:
Beran
18°54’
 
JupiterJupiter:
Štír
23°41’
R
SaturnSaturn:
Lev
2°53’
 
UranUran:
Blíženci
19°45’
 
NeptunNeptun:
Váhy
8°31’
R
PlutoPluto:
Lev
11°01’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
3°30’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
10°36’
 
CheirónCheirón:
Štír
4°45’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Hrzán
(*1939 - 1980) herec, zpěvák, bavič

Švýcarsko Paracelsus
(*1493 - 1541) alchymista, astrolog, lékař, teolog

Nizozemsko Robert van Gulik
(*1910 - 1967) spisovatel

Francie Inessa Armand
(*1874 - 1920) politička

Spojené státy Susan Atkins
(*1948 - 2009) vražedkyně



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »