Aleš Cibulka wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Aleš Cibulka

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1977 (?)
Země:
Věk:
43 let
Povolání:
herec, spisovatel, moderátor, dramaturg

Aleš Cibulka - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1977 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Aleš Cibulka 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Aleš Cibulka
datum narození v roce *1977
(herec, spisovatel, moderátor, dramaturg, instagram)

Aleš Cibulka - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zábavný večer (TV pořad)
(2015) - To nejlepší z Cibulky
(2015) - Poslední zhasne
(2015) - Cibulkova zábavná tajenka
(2015) - Barrandovský Silvestr 2015
(2015) - Barrandovské narozeniny
(2015) - Stopy života - Tatínek
(2015) - Stopy života - Svatba
(2015) - Stopy života - Poslední návrat
(2015) - Stopy života - Nejhorší zánět
(2015) - Stopy života - Na dřeň
(2015) - Stopy života - Mateřská láska
(2015) - Stopy života - Duch silnic
(2015) - Stopy života - Derniéra
(2014) - Zlatý oříšek 2014
(2014) - Vše nejlepší
(2014) - Volejte Cibulkovi
(2014) - Barrandovský Silvestr 2014
(2014) - Modelky s.r.o.
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Kurňa, co to je?
(2013) - Exkluziv!
(2013) - Česká tajenka
(2013) - Což takhle dát si VIP?
(2013) - Barrandovský Silvestr
(2013) - Barrandovská abeceda
(2012) - Zlatý oříšek 2012
(2012) - Vtip za stovku!
(2012) - Česká hlava 2012
(2012) - 13. komnata Pavla Sedláčka
(2011) - Zlatý oříšek 2011
(2011) - Kolo plné hvězd
(2011) - Česká hlava 2011
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - 13. komnata Ivana Krause
(2010) - Zlatý oříšek 2010
(2010) - Tajemství bulváru
(2010) - České hlavičky 2010
(2010) - Česká hlava 2010
(2009) - Zlatý oříšek 2009
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - České hlavičky 2009
(2009) - Česká hlava 2009
(2009) - 13. komnata Štěpána Raka
(2009) - 13. komnata Jana Pohana
(2009) - České milování (TV seriál)
(2008) - Zoom
(2008) - Zlatý oříšek 2008
(2008) - Experiment
(2008) - 13. komnata Vladimíra Brabce
(2008) - 13. komnata Tomáše Dvořáka
(2008) - 13. komnata Romana Vojtka
(2008) - 13. komnata Jitky Zelenohorské
(2008) - 13. komnata Áji Vrzáňové
(2007) - Zlatý oříšek 2007
(2007) - O korunu krále Karla
(2007) - Hádej, kdo jsem!
(2007) - 13. komnata Yvonne Přenosilové
(2007) - 13. komnata Michaely Kudláčkové
(2007) - 13. komnata Marie Retkové
(2007) - 13. komnata Jany Šulcové
(2007) - 13. komnata Jana Antonína Duchoslava
(2007) - Naška, slečna z dobré rodiny
(2006) - Zlatý oříšek 2006
(2006) - Čétéčko
(2006) - 13. komnata Dušana Kleina
(2005) - Zlatý oříšek 2005
(2005) - Všechnopárty
(2005) - O češtině
(2005) - Hvězdy letí do století
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2005) - Dobrá čtvrť (TV seriál)
(2004) - Zlatý oříšek 2004
(2004) - TýTý 2003
(2003) - Zlatý oříšek 2003
(2003) - Vyhlášení ankety TýTý Týdeníku Televize o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 2002
(2003) - Nadměrné maličkosti: Muž, kterého chtějí
(2001) - Uniforma
(2000) - Na palmě
(1999) - Banánové rybičky
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1994) - Snídaně s Novou
(1984) - Nedělní ráno

Aleš Cibulka - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Had

Had (Oheň)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Aleš Cibulka 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Aleš Cibulka - herec, spisovatel, moderátor, dramaturg

se narodil v roce *1977 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Aleš Cibulka

Dnes se narodili
Česká republika Václav Svoboda
(*1964) herec

Spojené státy Aaliyah
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Josef Skupa
(*1892) režisér, výtvarník, loutkař, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka

Velká Británie Kate Moss
(*1974) zpěvačka, modelka

Velká Británie Atticus Ross
(*1968) hudební skladatel soundtracků


Aleš Cibulka
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
4°43’
 
LunaLuna:
Blíženci
8°02’
 
MerkurMerkur:
Beran
14°03’
 
VenušeVenuše:
Beran
22°45’
R
MarsMars:
Ryby
4°13’
 
JupiterJupiter:
Býk
28°16’
 
SaturnSaturn:
Lev
10°12’
R
UranUran:
Štír
11°08’
R
NeptunNeptun:
Střelec
16°07’
R
PlutoPluto:
Váhy
13°02’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
25°27’
R
Černá LunaLilith:
Býk
26°42’
 
CheirónCheirón:
Beran
29°48’
 
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Kanada Jim Carrey
(*1962) herec, komik

Spojené státy James Earl Jones
(*1931) herec

Spojené státy Muhammad Ali
(*1942) boxer

Spojené státy Michelle Obama
(*1964) první dáma USA

Spojené státy Benjamin Franklin
(*1706) státník, diplomat, přírodovědec, spisovatel, vydavatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Carole Lombard
(*1908 - 1942) herečka

Česká republika Marie Majerová
(*1882 - 1967) spisovatelka, novinářka

Spojené státy Albert Fish
(*1870 - 1936) sériový vrah, kanibal

Francie Edmond About
(*1828 - 1885) spisovatel, novinář a kritik umění

Spojené státy Tom Archia
(*1919 - 1977) hudebník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »