Aleš Háma wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Aleš Háma

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1973 (?)
Země:
Věk:
47 let
Povolání:
herec, zpěvák, tanečník, kytarista, moderátor

Aleš Háma - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1973 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Aleš Háma 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Aleš Háma
datum narození v roce *1973
(herec, zpěvák, tanečník, kytarista, moderátor, instagram)

Aleš Háma - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Kde domov můj? (TV pořad)
(2015) - Hodina pravdy
(2015) - Atlet roku 2015
(2014) - Vladimír Menšík: Humor je vážná věc
(2014) - Večer plný hvězd
(2014) - TGM: Talkshow Geni a Míši
(2014) - Po našem... tentokrát z Mikulova
(2014) - Kdo je kdo?
(2014) - Ekologický Oskar
(2014) - Atlet roku 2014
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - QI - na vše máme odpověď
(2013) - Nejlepší Večerníček
(2013) - Nejlepší scénka
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Kurňa, co to je?
(2013) - Kouzelný Silvestr
(2013) - Galashow 60
(2013) - Ekologický Oskar
(2013) - Česko vaří s Pohlreichem ŽIVĚ
(2013) - Atlet roku 2013
(2013) - To si piš, je to myš! (TV seriál)
(2013) - Pověst
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - Vtip za stovku!
(2012) - Večer plný hvězd
(2012) - Silvestr jak Hron
(2012) - Drzá Diana
(2012) - Atlet roku 2012
(2012) - Aréna národů
(2011) - Vysoká hra
(2011) - Vínečko
(2011) - TýTý 2010
(2011) - Silvestr 2011
(2011) - Silvestr na pláži
(2011) - Do roka a do dna
(2011) - Bubo bubo
(2011) - Atlet roku 2011
(2011) - Setkání s hvězdou: Jana Hlaváčová
(2010) - Autoškola národa
(2010) - Atlet roku 2010
(2010) - Dešťová víla
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Silvestr 2009 - Pojďte dál...
(2009) - Duety... když hvězdy zpívají
(2009) - Devatero řemesel
(2009) - Atlet roku 2009
(2009) - Dracula (divadelní záznam)
(2008) - Taxík
(2008) - Atlet roku 2008
(2008) - Film o filmu Děšťová víla
(2007) - Souboj hitů
(2007) - Atlet roku 2007
(2007) - Tři životy
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - Operace Silver A
(2007) - Láska In Memoriam
(2007) - Kolotoč
(2007) - Angelika (divadelní záznam)
(2006) - Můžu u Vás přespat?
(2006) - Čétéčko
(2006) - Atlet roku 2006
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Silvestr 2005
(2005) - Scénky na scénu
(2005) - Pípšoubazar
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2004) - Dementi
(2004) - Báječný ženský
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV seriál)
(2003) - Útěk do Budína (TV seriál)
(2002) - Minishow
(2002) - Útěk do Budína
(2001) - Dobroty
(2001) - Co v Silvestru nebylo...
(2001) - Vůně vanilky
(2001) - Kdo zaváhá, nejede! (TV seriál)
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - GO - GO šou
(2000) - Eňo-ňůňo
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Policajti z předměstí (TV seriál)
(1998) - Zlatíčka
(1998) - XXL
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
(1997) - Rande
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1996) - Periferie
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Caruso Show
(1992) - Kufr
(1991) - Kdyby tisíc klarinetů (divadelní záznam)
(1990) - Šťastná rodina
(1988) - Studio Kontakt

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Buvol

Buvol (Voda)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Aleš Háma 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Aleš Háma - herec, zpěvák, tanečník, kytarista, moderátor

se narodil v roce *1973 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Aleš Háma

Dnes se narodili
Irsko Stephen Boyd
(*1931) herec

Česká republika Oldřich Lipský
(*1924) scénárista, režisér

Japonsko Tomio Okamura
(*1972) podnikatel, politik, poslanec, zakladatel hnutí Úsvit a SPD

Finsko Sonja Tammela
(*1937) norská královna

Francie Giuseppe Garibaldi
(*1807) vůdce vlastenců v partyzánské válce


Aleš Háma
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
15°48’
 
LunaLuna:
Rak
6°21’
 
MerkurMerkur:
Býk
0°42’
 
VenušeVenuše:
Býk
22°46’
 
MarsMars:
Vodnář
28°49’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
11°11’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
19°06’
 
UranUran:
Váhy
19°59’
R
NeptunNeptun:
Střelec
6°37’
R
PlutoPluto:
Váhy
2°00’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
10°36’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
18°48’
 
CheirónCheirón:
Beran
18°29’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
5xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Ljuba Krbová
(*1958) herečka, sportovkyně, manželka spisovatele Ondřeje Neffa

Francie Jean Cocteau
(*1889) režisér, scénárista, kameraman, herec

Francie Eva Green
(*1980) herečka, modelka

Spojené státy RZA
(*1969) skladatel, herec, rapper

Česká republika Viktor Sodoma
(*1945) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Voskovec
(*1905 - 1981) režisér, textař, dramatik, spisovatel, básník, divadelní a filmový herec

Česká republika Vladimír Ráž
(*1923 - 2000) pohádkový herec, představitel krále Miroslava v pohádce Pyšná princezna

Česká republika Aleš Jarý
(*1958 - 2015) herec, dabér

Spojené státy John Adams
(*1735 - 1826) 2. prezident usa

Spojené státy Thomas Jefferson
(*1743 - 1826) 3. prezident usa



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »