Aleš Lehký wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Aleš Lehký

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1979 (?)
Země:
Věk:
41 let
Povolání:
zpěvák, moderátor

Aleš Lehký - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1979 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Aleš Lehký 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Aleš Lehký
datum narození v roce *1979
(zpěvák, moderátor, instagram)

Aleš Lehký - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - 18 je jen začátek
(2011) - Lunetic: Na vlnách (hudební videoklip)
(2011) - To byl náš hit
(2011) - Silvestr na pláži
(2010) - VIP zprávy
(2009) - Tescoma s chutí
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - One Man Show
(2005) - 13. komnata Martina Kociána
(2003) - Volejte Novu
(2002) - Lunetic: Vzpomínám (hudební videoklip)
(2002) - Silvestr 2002
(2001) - Vabank
(2001) - Dobroty
(2000) - Lunetic: S tebou (hudební videoklip)
(2000) - Lunetic: Podléhám myšlenkám (hudební videoklip)
(2000) - Lunetic: Jsi anděl můj (hudební videoklip)
(2000) - Silvestr 2000
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - GO - GO šou
(2000) - Český slavík - Mattoni 2000
(1999) - Lunetic: Udělám, co budeš chtít (hudební videoklip)
(1999) - Lunetic: Rok a den (hudební videoklip)
(1999) - Lunetic: Neplakej, mám Tě rád (hudební videoklip)
(1999) - Lunetic: Měsíčňani (hudební videoklip)
(1999) - Lunetic: Kapky příběhů (hudební videoklip)
(1999) - Lunetic: Dotyky (hudební videoklip)
(1999) - Lunetic: Ať je hudba tvůj lék (hudební videoklip)
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Skopičiny
(1999) - Silvestr 99
(1999) - Silvestrovský koktejl 1999
(1998) - Lunetic: Úsměvy (hudební videoklip)
(1998) - Lunetic: Pro co žít?! (hudební videoklip)
(1998) - Lunetic: Only you (hudební videoklip)
(1998) - Lunetic: Nebýt sám / Dvě sestry (hudební videoklip)
(1998) - Lunetic: Máma (hudební videoklip)
(1998) - Lunetic: Kouzelná noc (hudební videoklip)
(1998) - Lunetic: Jako zlej sen (hudební videoklip)
(1998) - Lunetic: Chtěl bych tě líbat (hudební videoklip)
(1998) - Lunetic: Cik-Cak (hudební videoklip)
(1998) - XXL
(1998) - Prima jízda
(1998) - Prásk
(1998) - Český slavík ’98
(1997) - Novoty
(1995) - Horoskopičiny
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Eso
(1992) - Medúza
(1992) - Kufr

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Koza

Koza (Země)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Aleš Lehký 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Aleš Lehký - zpěvák, moderátor

se narodil v roce *1979 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Aleš Lehký

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Costner
(*1955) herec, režisér, zpěvák, skladatel

Velká Británie Cary Grant
(*1904) herec

Spojené státy Danny Kaye
(*1911) herec

Spojené státy Oliver Hardy
(*1892) herec

Velká Británie John Boorman
(*1933) scénárista, režisér


Aleš Lehký
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
1°26’
 
LunaLuna:
Blíženci
19°44’
 
MerkurMerkur:
Rak
24°41’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
14°17’
 
MarsMars:
Býk
28°09’
 
JupiterJupiter:
Lev
9°17’
 
SaturnSaturn:
Panna
8°45’
 
UranUran:
Štír
17°22’
R
NeptunNeptun:
Střelec
18°46’
R
PlutoPluto:
Váhy
16°25’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
12°02’
R
Černá LunaLilith:
Lev
28°12’
 
CheirónCheirón:
Býk
12°31’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tippi Hedren
(*1930) herečka, modelka, aktivistka

Spojené státy Dolly Parton
(*1946) herečka, zpěvačka

Spojené státy Janis Joplin
(*1943) zpěvačka, kytaristka

Spojené státy Edgar Allan Poe
(*1809) spisovatel, básník, literární kritik

Velká Británie James Watt
(*1736) mechanik, vynálezce a fyzik


Výročí úmrtí dnes mají
Indie Rudyard Kipling
(*1865 - 1936) básník, prozaik, novinář

Spojené státy Joan London
(*1901 - 1971) spisovatelka, dcera spisovatele Jacka Londona

Česká republika Václav Borovička
(*1925 - 1996) dramaturg, scénárista, režisér

Spojené státy John Tyler
(*1790 - 1862) 10. prezident usa

Velká Británie Cecil Beaton
(*1904 - 1980) anglický módní a portrétní fotograf



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »