Álex Angulo wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Álex Angulo
(Alejandro Angulo León)

Narození:
Místo:
Erandio
Země:
Věk:
† 61 let
Úmrtí:

Álex Angulo - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
12.4.1953 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Álex Angulo 2023, 2024 - Wikipedie info)

Álex Angulo - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Posedlý
(2014) - Justi&Cia
(2014) - A escondidas
(2013) - Zip & Zap a kuličkový gang
(2012) - Toledo (TV seriál)
(2012) - La Conspiración
(2011) - 14 de abril. La República (TV seriál)
(2011) - Z tvého okna do mého
(2011) - Precio de la libertad, El (TV seriál)
(2011) - Mundo casi perfecto, Un
(2011) - Muertos no se tocan, nene, Los
(2011) - Área de descanso
(2010) - Velký Vázquez
(2010) - Princesa de Éboli, La (TV seriál)
(2009) - Imago mortis
(2009) - Fuga de cerebros
(2008) - La Casa de mi padre
(2007) - Hermanos & detectives (TV seriál)
(2007) - Casual Day
(2006) - Tirando a dar (TV seriál)
(2006) - Faunův labyrint
(2005) - A falta de pan
(2004) - Isi/Disi - Amor a lo bestia
(2004) - El Coche de pedales
(2003) - El Oro de Moscú
(2003) - Expreso nocturno
(2003) - Dezertér
(2002) - Todo menos la chica
(2002) - No somos nadie
(2002) - Moje matka je na holky
(2002) - Mal viaje, Un
(1999) - Muertos de risa
(1998) - Periodistas (TV seriál)
(1998) - Los años bárbaros
(1998) - Grandes ocasiones
(1997) - Sólo se muere dos veces
(1997) - Solo de cello, Un
(1997) - Na dno vášně
(1997) - Muerto de amor
(1997) - Luis Soto
(1997) - Dos por dos
(1997) - Completo confort
(1996) - Matías, juez de línea
(1996) - Calor... y celos
(1996) - Brujas
(1995) - Sálvate si puedes
(1995) - Lourdes de segunda mano
(1995) - Hola, ¿estás sola?
(1995) - Den šelmy
(1995) - La Boutique del llanto
(1995) - Así en el cielo como en la tierra
(1995) - Adiós Toby, adiós
(1994) - Villarriba y Villabajo (TV seriál)
(1994) - Peores años de nuestra vida, Los
(1994) - La Leyenda de un hombre malo
(1993) - Amigos del muerto, Los
(1993) - Akce Mutant
(1992) - Entretiempo
(1991) - Todo por la pasta
(1991) - Ohromený král
(1991) - Mirindas asesinas
(1991) - Bertan Zoro (TV seriál)
(1990) - El Anónimo... ¡vaya papelón!
(1988) - Tu novia está loca
(1981) - La Fuga de Segovia

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Had

Had (Voda)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.4.1953 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Álex Angulo 2024 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

datum narození 12.4.1953 ve městě Erandio
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Álex Angulo

Dnes se narodili
Kanada Donald Sutherland
(*1935) herec

Spojené státy James Cagney
(*1899) herec

Česká republika Heda Čechová
(*1928) hlasatelka, poslankyně, matka Vladimíra Čecha ml.

Německo Angela Merkel
(*1954) politička, kancléřka

Velká Británie Camilla vévodkyně z Cornwallu
(*1947) Její královská Výsost vévodkyně z Cornwallu


Álex Angulo
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
22°16’
 
LunaLuna:
Beran
3°33’
 
MerkurMerkur:
Ryby
24°57’
 
VenušeVenuše:
Beran
23°38’
R
MarsMars:
Býk
16°45’
 
JupiterJupiter:
Býk
23°50’
 
SaturnSaturn:
Váhy
24°06’
R
UranUran:
Rak
14°37’
 
NeptunNeptun:
Váhy
22°31’
R
PlutoPluto:
Lev
20°53’
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
8°42’
R
Černá LunaLilith:
Panna
12°08’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
20°52’
 
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Vin Diesel
(*1967) herec, režisér scénárista, kulturista

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Česká republika Pavel Bém
(*1963) politik, lékař, poslanec, 19. primátor města Prahy

Česká republika Barbora Mottlová
(*1986) herečka, zpěvačka, moderátorka, modelka

Česká republika Ivo Jahelka
(*1954) zpěvák, písničkář


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Menzel
(*1901 - 1975) novinář, překladatel a spisovatel dětských knih, otec Jiřího Menzela

Rusko car Mikuláš II. Alexandrovič
(*1868 - 1918) poslední ruský car

Německo Alexandra Fjodorovna Hessenská
(*1872 - 1918) princezna hesenská, sňatkem poslední ruská carevna

Rusko Velkokněžna Anastázie Nikolajevna Ruská
(*1901 - 1918) nejmladší dcera posledního panovníka Ruského impéria, cara Mikuláše II.

Rusko Velkokněžna Taťána Nikolajevna
(*1897 - 1918) Velkokněžna ruská



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »