Alex Rocco wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Alex Rocco
(Alexander Federico Petricone Jr.)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Boston, Massachusetts
Země:
Věk:
† 79 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Alex Rocco - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
29.2.1936 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Alex Rocco 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Alex Rocco
datum narození 29.2.1936
(herec, instagram)

Alex Rocco - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Other
(2016) - The Other
(2014) - Silver Skies
(2014) - Scammerhead
(2013) - The House Across the Street
(2013) - Maron (TV seriál)
(2012) - Město divů (TV seriál)
(2011) - Epizody (TV seriál)
(2011) - Batman Rok jedna
(2011) - And They're Off
(2010) - Now Here
(2009) - Ready or Not
(2009) - Párty na klíč (TV seriál)
(2008) - The Life & Times of Tim (TV seriál)
(2007) - The Wedding Bells (TV seriál)
(2007) - Private Practice (TV seriál)
(2006) - Sejmi eso
(2006) - Jam
(2006) - Dokažte mi vinu
(2005) - Šílená láska
(2004) - Restive Planet
(2003) - Lucky (TV seriál)
(2003) - Job
(2002) - Machr - zpověď univerzitního bookmakera
(2002) - Country Bears
(2001) - Svatby podle Mary
(2001) - Strážkyně zákona (TV seriál)
(2001) - Face to Face
(2000) - The Last Producer
(1999) - Sam Churchill: Search for a Homeless Man
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1999) - Griffinovi (TV seriál)
(1999) - Drsňák Dudley
(1998) - Život brouka
(1998) - Sbohem lásko
(1997) - Třeba mě sežer (TV seriál)
(1997) - Prostě piš
(1997) - Michael Hayes (TV seriál)
(1997) - The Angry Beavers (TV seriál)
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - To je náš hit!
(1996) - Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
(1996) - Předčasné vydání (TV seriál)
(1996) - Nick Freno: Licensed Teacher (TV seriál)
(1996) - Goode Behavior (TV seriál)
(1996) - Dead of Night
(1995) - Partners (TV seriál)
(1995) - Neuvěřitelná dobrodružství Rudly a Koumáka (TV seriál)
(1995) - Chyťte ho!
(1995) - Hope & Gloria (TV seriál)
(1995) - Can't Hurry Love (TV seriál)
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Let holubice
(1994) - The George Carlin Show (TV seriál)
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Walker, Texas Ranger (TV seriál)
(1993) - Sňatek s mafií
(1993) - Kořeny zla
(1993) - Daddy Dearest (TV seriál)
(1993) - Bonkers (TV seriál)
(1992) - Please Watch the Jon Lovitz Show
(1992) - Jsem do tebe blázen (TV seriál)
(1992) - Boris a Nataša
(1991) - The 43rd Annual Primetime Emmy Awards
(1991) - Sibs (TV seriál)
(1991) - Policie z Palm Beach (TV seriál)
(1991) - Papežem proti své vůli
(1991) - Nežádoucí láska
(1991) - Kutil Tim (TV seriál)
(1990) - The 42nd Annual Primetime Emmy Awards
(1990) - A Quiet Little Neighborhood, a Perfect Little Murder
(1990) - Jak zavraždit milionářku
(1990) - Carol & Company (TV seriál)
(1989) - Wired
(1989) - Sni svůj krátký sen
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1989) - The Famous Teddy Z (TV seriál)
(1988) - Rock 'n' Roll Mom
(1988) - Půlnoční linka (TV seriál)
(1988) - Murphy Brown (TV seriál)
(1988) - Dáma v bílém
(1987) - Život s kapelou
(1987) - Vyšší škola strachu
(1987) - Rags to Riches (TV seriál)
(1987) - P.K. and the Kid
(1987) - CBS Summer Playhouse (TV seriál)
(1985) - The Golden Girls (TV seriál)
(1985) - Stiffs
(1985) - Stick
(1985) - Hollywood Beat (TV seriál)
(1985) - Dostanu tě!
(1985) - Braker
(1985) - Badge of the Assassin
(1984) - Velký závod 2
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Jessie (TV seriál)
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1984) - Hot Pursuit (TV seriál)
(1983) - Small & Frye (TV seriál)
(1983) - Hotel (TV seriál)
(1983) - Hardcastle a McCormick (TV seriál)
(1983) - The Best of Times (TV seriál)
(1983) - A-Team (TV seriál)
(1982) - T.J. Hooker (TV seriál)
(1982) - St. Elsewhere (TV seriál)
(1982) - Matt Houston (TV seriál)
(1982) - The First Time
(1982) - Bytost
(1981) - Lily: Sold Out
(1981) - Simon & Simon (TV seriál)
(1981) - Nikdo není dokonalý
(1980) - V roli kaskadéra
(1980) - Herbie a poklad Inků
(1979) - The Facts of Life (TV seriál)
(1979) - Hlasy
(1978) - Rabbit Test
(1978) - A Question of Guilt
(1978) - The Grass Is Always Greener Over the Septic Tank
(1977) - What Really Happened to the Class of '65? (TV seriál)
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1977) - CHiPs (TV seriál)
(1977) - Harold Robbins' 79 Park Avenue (TV seriál)
(1977) - Fire Sale
(1977) - Dog and Cat (TV seriál)
(1976) - Delvecchio (TV seriál)
(1975) - Three for the Road
(1975) - Three for the Road (TV seriál)
(1975) - Starsky a Hutch (TV seriál)
(1975) - Rafferty and the Gold Dust Twins
(1975) - Hustling
(1975) - Hearts of the West
(1975) - The Blue Knight
(1975) - Baretta (TV seriál)
(1975) - A Woman for All Men
(1974) - Three the Hard Way
(1974) - The Rockford Files (TV seriál)
(1974) - Get Christie Love (TV seriál)
(1974) - Freebie and the Bean
(1973) - Přátelé Eddieho Coylea
(1973) - Na šikmé ploše
(1973) - Lotsa Luck (TV seriál)
(1973) - Kriminální oddělení (TV seriál)
(1973) - Kojak (TV seriál)
(1973) - Detroit 9000
(1973) - Bonnie's Kids
(1973) - Barnaby Jones (TV seriál)
(1972) - Un homme est mort
(1972) - Stanley
(1972) - Kmotr
(1972) - Ghost Story (TV seriál)
(1972) - Brute Corps
(1971) - Wild Riders
(1971) - Cannon (TV seriál)
(1970) - Mary Tyler Moore (TV seriál)
(1970) - Blood Mania
(1968) - One Life to Live (TV seriál)
(1968) - Bostonský případ
(1967) - Masakr na svatého Valentýna
(1966) - That Girl (TV seriál)
(1966) - Mission: Impossible (TV seriál)
(1966) - Batman (TV seriál)
(1965) - The F.B.I. (TV seriál)
(1965) - Run for Your Life (TV seriál)
(1965) - Motor Psycho
(1965) - Agent Smart (TV seriál)
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson
(1954) - Disneyland (TV seriál)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Krysa

Krysa (Oheň)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.2.1936 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Alex Rocco 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Alex Rocco - herec

se narodil 29.2.1936 ve městě Boston, Massachusetts, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Alex Rocco

Dnes se narodili
Spojené státy Jessica Simpson
(*1980) herečka, zpěvačka

Kolumbie Sofía Vergara
(*1972) herečka, modelka

Francie Marcel Proust
(*1871) prozaik

Spojené státy Ronnie James Dio
(*1942) zpěvák, baskytarista

Spojené státy Owen Chamberlain
(*1920) významný americký fyzik


Alex Rocco
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
9°44’
 
LunaLuna:
Blíženci
11°03’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
13°07’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
8°58’
 
MarsMars:
Beran
5°37’
 
JupiterJupiter:
Střelec
21°54’
 
SaturnSaturn:
Ryby
12°26’
 
UranUran:
Býk
2°35’
 
NeptunNeptun:
Panna
15°33’
R
PlutoPluto:
Rak
25°27’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
9°46’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
5°44’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
10°55’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Rusko Yul Brynner
(*1920) herec

Česká republika Jiří Krampol
(*1938) herec, moderátor, dabér

Česká republika Dana Medřická
(*1920) herečka

Česká republika Olga Havlová
(*1933) první manželka Václava Havla

Spojené státy Suzanne Vega
(*1959) zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Egypt Omar Sharif
(*1932 - 2015) herec

Francie Louise Abbéma
(*1853 - 1927) umělkyně

Belgie Achille Van Acker
(*1898 - 1975) belgický politik

Francie Louis Daguerre
(*1787 - 1851) malíř, vědec, fotograf

Německo Werner Egk
(*1901 - 1983) skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »