Ali Liebert wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ali Liebert
(Alison Dyan Liebert)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Surrey
Země:
Věk:
39 let
Povolání:
herečka

Ali Liebert - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
20.8.1981 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ali Liebert 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Ali Liebert
datum narození 20.8.1981
(herečka, instagram)

Ali Liebert - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Legends of Tomorrow (TV seriál)
(2015) - The Unauthorized Full House Story
(2015) - The Devout
(2015) - School of Fish (TV seriál)
(2015) - Paranormal Solutions Inc. (TV seriál)
(2015) - I Do, I Do, I Do
(2015) - Christmas Truce
(2014) - Strange Empire (TV seriál)
(2014) - Ring by Spring
(2014) - A Fairly Odd Summer
(2014) - Bomb Girls - Facing the Enemy
(2014) - Barbie a Kouzelná dvířka
(2014) - Bad City
(2013) - Tom Dick & Harriet
(2013) - Po proudu
(2013) - Barbie a Růžové balerínky
(2013) - Afterparty
(2012) - Nech mého muže!
(2012) - Love at the Thanksgiving Day Parade
(2012) - In the Hive
(2012) - Foxfire, confessions d'un gang de filles
(2012) - Bomb Girls (TV seriál)
(2011) - The True Heroines (TV seriál)
(2011) - Sisters & Brothers
(2011) - Poslední minuty na Zemi
(2011) - Health Nutz (TV seriál)
(2011) - Apollo 18
(2011) - Afghánské peklo
(2010) - Voodoo
(2009) - Year of the Carnivore
(2009) - Wolf Canyon
(2009) - Reset
(2009) - Ostrov smrti (TV seriál)
(2009) - Helen
(2009) - A Gun to the Head
(2009) - The Break-Up Artist
(2008) - Znovu provdaná
(2008) - Kód smrti
(2008) - Hranice nemožného (TV seriál)
(2007) - Fallen (TV seriál)
(2006) - Whistler (TV seriál)
(2006) - Kyle XY (TV seriál)
(2006) - Krevní pouta (TV seriál)
(2006) - All She Wants for Christmas
(2006) - Agentura Jasno (TV seriál)
(2005) - Tajná služba (TV seriál)
(2005) - Robson Arms (TV seriál)
(2005) - Mladí mušketýři (TV seriál)
(2005) - Instinkt zabijáka (TV seriál)
(2004) - 5 dnů do půlnoci (TV seriál)
(2004) - 4400 (TV seriál)
(2004) - Láska je Láska (TV seriál)
(2004) - Huff (TV seriál)
(2003) - Romeo! (TV seriál)
(2003) - Mrtví jako já (TV seriál)
(1998) - Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Kohout

Kohout (Kov)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.8.1981 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ali Liebert 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ali Liebert - herečka

se narodila 20.8.1981 ve městě Surrey, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ali Liebert

Dnes se narodili
Česká republika Ladislav Frej st.
(*1941) herec

Spojené státy Peter Facinelli
(*1973) herec

Spojené státy Tina Turner
(*1939) zpěvačka

Spojené státy Mark Margolis
(*1939) herec

Česká republika Roman Šebrle
(*1974) atlet


Ali Liebert
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
27°21’
 
LunaLuna:
Beran
29°34’
 
MerkurMerkur:
Panna
7°26’
 
VenušeVenuše:
Váhy
2°17’
 
MarsMars:
Rak
21°55’
 
JupiterJupiter:
Váhy
9°28’
 
SaturnSaturn:
Váhy
7°24’
 
UranUran:
Štír
26°09’
 
NeptunNeptun:
Střelec
22°08’
R
PlutoPluto:
Váhy
22°12’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
0°15’
R
Černá LunaLilith:
Štír
26°08’
 
CheirónCheirón:
Býk
22°50’
 
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy William Fichtner
(*1956) herec

Spojené státy Bruce Lee
(*1940) mistr a popularizátor bojových umění, herec

Česká republika Ivanka Devátá
(*1935) herečka, spisovatelka

Spojené státy Jimi Hendrix
(*1942) zpěvák, textař, kytarista

Slovensko Alexander Dubček
(*1921) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Bernardo Bertolucci
(*1941 - 2018) režisér, scénárista, herec

Bělorusko Adam Mickiewicz
(*1798 - 1855) spisovatel

Česká republika Eliška Krásnohorská
(*1847 - 1926) básnířka, libretistka, spisovatelka a překladatelka

Česká republika Arne Novák
(*1880 - 1939) literární historik a kritik, autor portrétů a monografií

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916 - 2007) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »