Alice Krige wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Alice Krige
(Alice Maud Krige)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Upington
Země:
Věk:
68 let
Povolání:
herečka

Alice Krige - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
28.6.1954 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Alice Krige 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Alice Krige
datum narození 28.6.1954
(herečka, instagram)

Alice Krige - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Partners in Crime (TV seriál)
(2014) - Trekyards
(2014) - Tyran (TV seriál)
(2012) - Will
(2012) - StringCaesar
(2009) - Solomon Kane
(2008) - Unesená
(2008) - Masterpiece Contemporary (TV seriál)
(2008) - Barva pleti
(2007) - Válečníci: Napoleon Bonaparte
(2007) - Válečníci (TV seriál)
(2007) - Vyznání Anny Elliotové
(2007) - Ten Inch Hero
(2006) - Zabijáci osamělých srdcí
(2006) - The Line of Beauty (TV seriál)
(2006) - Stay Alive
(2006) - Silent Hill
(2006) - Kontrakt
(2005) - Dynastie: Rub a líc
(2004) - 4400 (TV seriál)
(2004) - Životní příběh Natalie Woodové
(2004) - Stíny strachu
(2004) - Star Trek: The Experience - Borg Invasion 4D
(2004) - Deadwood (TV seriál)
(2003) - Vražedné přátelství
(2003) - Situace: Ohrožení (TV seriál)
(2003) - Děti planety Duna (TV seriál)
(2002) - Discovering Dinotopia
(2002) - Království ohně
(2002) - Dinotopie (TV seriál)
(2001) - Ve znamení ohně
(2001) - Vallen
(2001) - Odpočívej v pokoji (TV seriál)
(2001) - Attila
(2000) - Uctívači temnot
(2000) - Příběhy upírka Rudolfa
(1999) - V tajných službách
(1999) - Molokai: The Story of Father Damien
(1999) - Hluboko v mém srdci
(1998) - Komisař
(1998) - Close Relations (TV seriál)
(1997) - Guy Maddin: Waiting for Twilight
(1997) - Twilight of the Ice Nymphs
(1997) - Indefensible: The Truth About Edward Brannigan
(1997) - Habitat - Znovuzrození ráje
(1996) - Star Trek VIII: První kontakt
(1996) - Co skrývá Amerika
(1995) - Star Trek: Voyager (TV seriál)
(1995) - Institut Benjamenta
(1995) - Devil's Advocate
(1995) - Dárce neznámý!
(1995) - Bible - Starý zákon: Josef
(1994) - Sharpova čest
(1994) - Sea Beggars
(1993) - The Scarlet and the Black (TV seriál)
(1993) - Judgment Day: The John List Story
(1993) - Jack Reed: Odznak cti
(1993) - Double Deception
(1992) - Špioni, lži a alibi
(1992) - Svůdník
(1992) - Sleepwalkers
(1991) - Strauss Dynasty (TV seriál)
(1991) - L'Amérique en otage
(1990) - Max a Helena
(1989) - Zítra na shledanou
(1988) - Strašidelné léto
(1988) - Baja Oklahoma
(1987) - Štamgast
(1986) - Druhé podání
(1986) - Dream West (TV seriál)
(1985) - Wallenberg: A Hero's Story
(1985) - Král David
(1984) - Ellis Island (TV seriál)
(1981) - Ohnivé vozy
(1981) - Duchařský příběh
(1980) - A Tale of Two Cities

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Kůň

Kůň (Dřevo)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.6.1954 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Alice Krige 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Alice Krige - herečka

se narodila 28.6.1954 ve městě Upington
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Alice Krige

Dnes se narodili
Spojené státy Kim Basinger
(*1953) herečka, modelka

Spojené státy David Carradine
(*1936) herec

Spojené státy Sammy Davis Jr.
(*1925) herec, režisér

Spojené státy Teri Hatcher
(*1964) herečka

Spojené státy Ian Somerhalder
(*1978) herec, model


Alice Krige
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
6°14’
 
LunaLuna:
Blíženci
9°16’
 
MerkurMerkur:
Rak
17°46’
R
VenušeVenuše:
Lev
12°42’
 
MarsMars:
Kozoroh
1°27’
R
JupiterJupiter:
Rak
7°52’
 
SaturnSaturn:
Štír
2°41’
R
UranUran:
Rak
22°16’
 
NeptunNeptun:
Váhy
23°17’
R
PlutoPluto:
Lev
23°12’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
15°18’
R
Černá LunaLilith:
Štír
1°33’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
27°01’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Judi Dench
(*1934) herečka, režisérka

Spojené státy John Malkovich
(*1953) herec, režisér

Spojené státy Beau Bridges
(*1941) herec

Spojené státy Kirk Douglas
(*1916) herec

Česká republika Ladislav Smoljak
(*1931) režisér, scénárista, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie John Lennon
(*1940 - 1980) zpěvák, skladatel, kytarista

Spojené státy Marty Robbins
(*1925 - 1982) herec, zpěvák, skladatel, automobilový závodník

Velká Británie George Boole
(*1815 - 1864) matematik, filosof, objevitel základů moderní aritmetiky později nazvaných Booleova algebra

Německo Albert Kahn - architekt
(*1869 - 1942) architekt

Spojené státy Robert Emmett Cantwell
(*1908 - 1978) novinář



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Úplněk v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »